Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kimenni se akarnék oda, ahol 600 Ft a benzin literje...
Persze unalmas lehet, de én még nem jártam ezen az úton.
Én csak Saújhely környékét ismerem, sokáig ott laktam. Sok érdekes hely van arrafelé is. pl. a Kopaszka , vagy a Kálvária, avagy a Magashegy Aztán Jöhet a Fűzéri vár stb.
De te milyen útvonalat javasolnál?
ataaa, fogadjunk innen nem akarnál hazamenni
Elég annyit mondanom, hogy 160-nál sem rángat be?

Természetesen sokkal keményebb lett, érezni, hogy van tartása. Úgy látszik már tényleg időszerű volt a csere, gondolom megviselték a SK kátyúk
Gyergyószentmiklós környéke, a Gyilkos-tó és társai nagyon hálás útvonal...

Nézd meg a képeim között, 2 éve voltam ott...
Az korrekt!
És érezted is a különbséget utána?
Gyálon nekem 13eFt volt a csere a két oldalra, és ebben benne volt az olaj, a szimeringek és a munkadíj is és flottul meg lett csinálva!
Hali
Igen kétnapos, Sátoraljaújhelyben.
Az első linkben semmi fantázia nincs. Persze ezt az útra értem.
Ismerem, mint a tenyerem: ócska magyar 2 számjegyű út, szar minőségű aszfalttal, semmi érdekes. Kassa gyönyörű, érdemes megnézni. A zempléni és a Kassa Rozsnyó közötti rész ér valamit.
A karika jó ötlet, csak más utakon. A szlovák rész dettó. Az egész olyan, mint ha lemennél a Balatonra a 7-esen.

Bocs, hogy belevau.
700+300.Csak nem 8:30-kor kell indulni és nem kell eltévedni és 11-re otthon vagy.Betonkemény Kmgyűjtőknek kötelező.
Hűha! Ez már kétnapos karika. Kassán szállás?
Egy tipp: Losonc és Rimaszombat között Ozdony-on át kell menni, ott van egy kihagyhatatlan kanyargós szakasz!
Jó kis karika.
Én egy ilyesmin gondolkodom.
Bár szívem szerint erre is elmennék, erre már jártam kb. 3x de stoppal, ill. gyalog, jó móka volt. :-)
A táj isteni. Az utak helyenként szarok, de ez apróság, csak a 28/1.8-as optikámat rakja össze valaki, mert szétrázódott

De ahol jártunk, minduntalan előbújik valami lepusztult rútság. Majd bepróbálkozunk a távolabbi, magyarabb részekkel is, hátha az barátságosabb.
Áhh.........én még a maltatal-ért se fizettem.
Amiért fizetni kéne vagy 15 frankot.... mert ott az lenne az attrakció, mint az utolsó, még le nem aszfaltozott út
őőőőőő..............valami lilatehénbaszó homokosutat ha nagyon hiányod lenne találnék az bittos.
Alapvetően más ingerekre vágyunk
Valahogy megacéloznám a lelkem és elviselném............duzzogva de el.
"Erdély is tele volt kaviccsal. Meg tehénsz@rral és birkával is"
Ha nem lenne tele, úgy hívnák hogy Svájc és merő unalom lenne az egész...

Talán nem tetszett?
Kösz a választ! Szóval kavicsok? Mikor mentünk, és elfordítottak minket, a helyettesítő úton is kavicsok voltak. Ezek szerint ez elkerülhetetlen arrafele.

Erdély is tele volt kaviccsal. Meg tehénsz@rral és birkával is
... kivéve, ha ő is visszacsörög, aztán elvagytok a pingpongozással egy ideig
Hmmm.Nem jó akkor még alszom.
Vagy reggel 6-kor hosszasan megcsörgetlek ha már kérted az ébresztőt, majd átfekszem a másik oldalamra és alszom tovább.
OK, pénteken felhívlak.
Jó, akkor Hozzád megy hozzám pedig 9-re...