Persze unalmas lehet, de én még nem jártam ezen az úton.
Én csak Saújhely környékét ismerem, sokáig ott laktam. Sok érdekes hely van arrafelé is. pl. a Kopaszka , vagy a Kálvária, avagy a Magashegy Aztán Jöhet a Fűzéri vár stb.
De te milyen útvonalat javasolnál?
Az első linkben semmi fantázia nincs. Persze ezt az útra értem.
Ismerem, mint a tenyerem: ócska magyar 2 számjegyű út, szar minőségű aszfalttal, semmi érdekes. Kassa gyönyörű, érdemes megnézni. A zempléni és a Kassa Rozsnyó közötti rész ér valamit.
A karika jó ötlet, csak más utakon. A szlovák rész dettó. Az egész olyan, mint ha lemennél a Balatonra a 7-esen.
Hűha! Ez már kétnapos karika. Kassán szállás?
Egy tipp: Losonc és Rimaszombat között Ozdony-on át kell menni, ott van egy kihagyhatatlan kanyargós szakasz!
Kösz a választ! Szóval kavicsok? Mikor mentünk, és elfordítottak minket, a helyettesítő úton is kavicsok voltak. Ezek szerint ez elkerülhetetlen arrafele.
Erdély is tele volt kaviccsal. Meg tehénsz@rral és birkával is
Én csak Saújhely környékét ismerem, sokáig ott laktam. Sok érdekes hely van arrafelé is. pl. a Kopaszka , vagy a Kálvária, avagy a Magashegy Aztán Jöhet a Fűzéri vár stb.
De te milyen útvonalat javasolnál?
Természetesen sokkal keményebb lett, érezni, hogy van tartása. Úgy látszik már tényleg időszerű volt a csere, gondolom megviselték a SK kátyúk
Nézd meg a képeim között, 2 éve voltam ott...
És érezted is a különbséget utána?
Igen kétnapos, Sátoraljaújhelyben.
Ismerem, mint a tenyerem: ócska magyar 2 számjegyű út, szar minőségű aszfalttal, semmi érdekes. Kassa gyönyörű, érdemes megnézni. A zempléni és a Kassa Rozsnyó közötti rész ér valamit.
A karika jó ötlet, csak más utakon. A szlovák rész dettó. Az egész olyan, mint ha lemennél a Balatonra a 7-esen.
Bocs, hogy belevau.
Egy tipp: Losonc és Rimaszombat között Ozdony-on át kell menni, ott van egy kihagyhatatlan kanyargós szakasz!
Én egy ilyesmin gondolkodom.
Bár szívem szerint erre is elmennék, erre már jártam kb. 3x de stoppal, ill. gyalog, jó móka volt. :-)
De ahol jártunk, minduntalan előbújik valami lepusztult rútság. Majd bepróbálkozunk a távolabbi, magyarabb részekkel is, hátha az barátságosabb.
Ha nem lenne tele, úgy hívnák hogy Svájc és merő unalom lenne az egész...
Talán nem tetszett?
Erdély is tele volt kaviccsal. Meg tehénsz@rral és birkával is