Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem.

http://goo.gl/maps/z37Z9

Mindegy, te tudod, jó-e neked átbaktatni a városon
Hát fene tudja , hogy itt mi egyszerű. Ezt írta a gugel legrövidebbnek.
Akkor nem egyszerűbb északnak indulni, és a Megyeri hídon át rögtön az M0-n kezdeni?
Dehát reggel 8 óta "dolgozok". Majd csak fél5 kor fogok indulni csömörre. Egyébként Fürdőutca 24-26 ba vagyok most.
Ott lakok Kondoros mellett 1 komolyabb köpésre :)
Egyébként honnan indulsz?
Most nem azért, de a gugli útvonaltervezője szerint Budafok-Csömör távolság még gyalog is alig 5.5 óra... reggel óta meg már eltelt legalább 8 óra (ha csak nem tolja a motort, de akkor meg minek vitte magával).
Fater ment egyszer időre Kendresre, de úgy emlékezett hogy Kondorosra kell menni... hát nem volt egyszerű keveset késni, miután észrevette a magánhangzó különbséget... Kondoroson
Hát de jókat derülök én is :D Sajnos nem buli miatt voltam Budafokon. Már kicsit hülyének is néznek , hogy mit vigyorgok itt magamba
Hadd lám...
Most mé derülsz.Nem mindenki tévesztui össze pilisszentlászlót pilisszentkeresztel.
Valahol a titkos adattárben szerintem igen.
Én már derülök, de ha megvárod hogy az ég is kiderüljön, akkor működni fog a GPS-ed, csak félek hogy úgy jársz, mint az egyszeri plázacica, aki az áramszünet miatt kénytelen volt órákat dekkolni a mozgólépcsőn
Jó az ha bekapcsolod és el is látsz odáig...
Ez, hogy a "ma reggel onnan jöttem" meg az "eddig GPS el mentem" és az, hogy már délután 3 óra is elmúlt, csupa-csupa újabb érv, hogy eszembe ne jusson GPS-t venni
Az oktatót hívták így...
Megvan?
Azé ezt a kamut már nem esszük meg...budafokig még eljutottál, de "ottalvás" (grandiózus bebaszás) után már nem találsz vissza mert a felsők elállják a műholdakat....ja, azok olyanok...szerintem nem nyílt még ki a szemed és nem látod a kijelzőt....
Azért jó az olaj. Azt még a madarak se csipkedik föl
Nem Péter a másik keresztneved?
Most akkor a békatalpas videot leadjam?
Az a baj, hogy ha átkelt néhány úton amin villamos is jár akkor az elvágta a fonalat....anélkül meg...
De akkor miért nem ezzel kezdte? Mondhattuk volna, hogy csak kövesse az olajfoltokat visszafele
Háát először úszni kellett volna, de az nem ment így maradt az amit írtál....egy gyorstalpaló (a főnök után) tanfolyamon elsajátítottam és bizonyságot tettem róla...
Eddig a fasza kis BKV val közlekedtem , de tegnap Budafokon aludtam , és ma reggel onnan jöttem , meg eddig GPS el mentem de most a felhő miatt nem fogja a jelet!