Most nem azért, de a gugli útvonaltervezője szerint Budafok-Csömör távolság még gyalog is alig 5.5 óra... reggel óta meg már eltelt legalább 8 óra (ha csak nem tolja a motort, de akkor meg minek vitte magával).
Fater ment egyszer időre Kendresre, de úgy emlékezett hogy Kondorosra kell menni... hát nem volt egyszerű keveset késni, miután észrevette a magánhangzó különbséget... Kondoroson
Én már derülök, de ha megvárod hogy az ég is kiderüljön, akkor működni fog a GPS-ed, csak félek hogy úgy jársz, mint az egyszeri plázacica, aki az áramszünet miatt kénytelen volt órákat dekkolni a mozgólépcsőn
Ez, hogy a "ma reggel onnan jöttem" meg az "eddig GPS el mentem" és az, hogy már délután 3 óra is elmúlt, csupa-csupa újabb érv, hogy eszembe ne jusson GPS-t venni
Azé ezt a kamut már nem esszük meg...budafokig még eljutottál, de "ottalvás" (grandiózus bebaszás) után már nem találsz vissza mert a felsők elállják a műholdakat....ja, azok olyanok...szerintem nem nyílt még ki a szemed és nem látod a kijelzőt....
Háát először úszni kellett volna, de az nem ment így maradt az amit írtál....egy gyorstalpaló (a főnök után) tanfolyamon elsajátítottam és bizonyságot tettem róla...
Eddig a fasza kis BKV val közlekedtem , de tegnap Budafokon aludtam , és ma reggel onnan jöttem , meg eddig GPS el mentem de most a felhő miatt nem fogja a jelet!
http://goo.gl/maps/z37Z9
Mindegy, te tudod, jó-e neked átbaktatni a városon