Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is leszűrtem a tanúlságot.
Ahogy hazaérek meghúzom az imbuszt a jobb tükröm tövében, mert amióta leheveredett a jobb oldalára, meglazult és menet közben behajlik. Az a baj hogy mindig menet közben ugrik be hogy már megint nem húztam rá, de most hogy látom milyen fontos is a tükör (sokáig nem értettem miért van, sminkelni nem szoktam ) nem fogom elfelejteni.
Azért örülök hogy nem lett semmi komoly!
kb mennyi a benzincső belső átmérője?
Több dolgot is leszűrtem
Nem megyek az M7-esre 23h körül (vagy még inkább: soha).
Nem megyek 120-as tempóval (amúgy sem )
Ha fényt látok a tükrömben, inkább hunyorítok vagy be is csukom a szemem, hogy ne zavarjon
Ahol másoknak sietősebb, ott mindig jobbra tartok (az útviszonyoktól függően máshol is).
... és végül: beszerzek én is egy ilyen őrangyalt (már ha eddig nem lett volna)
Egyébként meg nem lettem volna a helyedben
Az 526-os érdekel Senohrad-Stará Huta közt, járható? Mert tavaly mintha valahol ott futottunk volna valami katonai ellenőrzőpontba, és kellett visszafordulnunk és átvágnunk Zajezová fele
Huhh, Isten óvja a szerencséd!

Nekem is volt ilyen, csak a 4-es főúton.

A jótanácsom, ugyanúgy mint autóvezetés közben, NE CSINÁLJATOK SEMMIT!

A hibbantaknak biztosítani kell a lehető legkisebb változást a közlekedési helyzetben, így ha ugyanazzal a sebességel, ugyanabban az irányban (nyilván az útnak megfelelőlen) haladsz tovább sávváltás és egyéb manőver nélkül, akkor ki tud kerülni bármelyik oldalról úgy, ahogyan Ő azt előre eltervezte... Ezekkel a tervekkel csak az a baj, hogy statikus állapotot feltételez, mondván "olyan k.b.szott gyors vagyok, mintha állnának", persze nem így van, és ebből van a baj...
Ez az!
Bocs az off -ért de ki kő írni magamból...
Ismeretlen Motorostársam, aki körbemotoroztál az M7-en 23h körül !
A nevedben is megköszönöm az Őrangyalomnak,hogy most itt "szerepelünk" és nem a baleseti statisztikábkban.
120-as tempónál a semmiből mögöttem volt egy letolós (dupla) fényszóró. Rendes gyerek vagyok, ledöntök jobbra gondoltam, de hirtelen "sok fény" volt a jobb visszapillantóban, és elszáguldtál mellettem ...jobbról. Nem tudom milyenek a reflexeid, de én mint kocamotoros 120-as tempónál 10-15m távon 2-2.5 m-t méter jobbra teszem a vasat. (irányjelzés nélkül , mert én is fasz vagyok ! Az "esélyt" megadtuk, de most megúsztuk !
Tanulság, okulás... ki-ki döntse el
Na szóval nem így, de úgyis találsz több képet ha ráguglizol.
Selmecbányán van, www.panoramio.com%2fphoto%2f10..." target="_blank">itt látható közelebbről.
Nekem tetszik. Távra kb. ugyanennyit mentünk haverral, úgy hogy Ő utast is hozott és eléggé nézelődős volt a tempó, szóval bele fog férni...

Nem emlékszel hol az a templom, amiről dumálok? A szerpentinről tök sokszor látni jobb oldalt, egy nagy domb tetején...
Nesze nekem 3műszak csütörtökön, pénteken vagyok csak szabad... Szombaton kezdem a 6nap délutánt :(
Engem érdekelne a 75-ös út tovább Kelet felé, nem csak az a kis kiváló szakasz, ezért így gondoltam.
Nem kicsi a kör, de majd legfeljebb haladunk.
Na meg fáradás esetén szűkíthető...
Pont erre gondoltam én is. Csak előtte még egy olajat kell cserélnem.
Maradjunk annyiba hogy 90% hogy megyünk. Útvonalat majd dobok fel, ha más is csatlakozna.
584 ha jól emlékszem...

Vagy ha nem akarsz sietni, akkor megnézhetnénk közelebbről azt a templomot a dombon... fogalmam sincs hol van pontosan, de mikor Esztergomból megyünk át, szinte mindig elmegyünk mellette...
Visszamehetnénk a Zakopane alatti meredek kanyargósra...

Szerintem ha időben indulnánk, simán meg lehetne csinálni 1 naposban... Mit szólsz?!
Nekem 17,51-em van, úgyhogy sehol sem vagy!
Én leginkább a maradék gumimat szeretném elkoptatni csere előtt...szarrágás felső fokon...
Jaja, hétvégén kellene valami!

ataaa, elköltjük a megmaradt 8 euro-m?
Jó lenne már veletek gurulni ... Terveztek vmit mostanában?
Király!
Hmm.. Ez jól hangzik :)))
Én egy kis régi dunaújvárosi autóalkatrész boltba vettem. Asszem pirelli.
Akkor is ez visz mindent: EDDA - Szélvihar
Nekem ez is bejön