Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erre kíváncsi leszek, hallottam már híredet
De úgy legyen!
Hmmm....én 440-nél váltottam tarcsira....de ataaa-s tempóban....
és ganjanindzsá hány kilométerenként pödör/pörköl egy chichago-t
Ne legyen má egy kis dombra lecsücsülünk játék.
Ha necces a dolog, 200-ra is vehetjük. Krissal is szorult helyzetbe kerülhet durva csuklótechnikája miatt.
Olyan tempót fokunk menni hogy nem lesz gond.
Mé bele akarsz ugrani?
Nekem most 145km van benne. Azt néztem, h Gyarmat tőlem pont 100km, vagyis a tervezett gyarmati kútnál leteszteljük, h jó lesz-e az a 250km-kénti megállás. Ha nem, akkor vki hoz nekem 1-2 liter benzint a kútról.
Durván 250 km-enként tankolunk.
Az jó, de kút is legyen, néha... :)
Prosztata problémások hátrányban.
Na ez az, nem kell rám kenni, mellesleg ha jól sejtem egyedül megyek csajként, nem kell többes számban beszélni rólam!
Másrészt a múltkori túrán ganjaval sem egy csaj miatt kellett külön megállni, mert pisihetnéke volt. Szerintem tudja az illeti kiről beszélek és jelen lesz most is. Úgy hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy pont miattam kéne többször megállni.
Nyahh..
Hölgyem..Urak..kutyák,nyulak...stb.
Jó utat nektek!
Vigyázzatok egymás seggére..és a magatokéra is.

...és mindenki bekaphatja...mert kimaradok a buliból..
Faszt nem.
Ne kend a csajokra, tudom hogy nyűgös és pisilős vagy.
Egyet se félj, 100 km-enként lesz böfiztetés.
Azt azért mondjuk el mindenkinek, hogy úgy kell szuszogni-szüttyögni, hogy az éjszakai motorozást a szimeringek bánják, főleg a második nap Esztergom felé...

Ezért érdemes az "Indulás!"-ra elindulni mindenhonnan....

ataaa: megállókkal ne magadból indulj ki! Egyrészt mert a csajok sokkal pisilősebbek, másrészt én is nyűgös vagyok ha nem iszok-eszek rendesen, tudod...
Neeem, de azért én se bánnám ha megúsznánk eső nélkül!
Nem miattatok mondtam.
Én vagyok cukorból.
Oszt? Nem vagyunk sütikék!
Eső lesz mindenhol.
A szombati indulást nagyon ne kapkodjuk el, ehun a popradi időjárás jelentés, bár ahány annyi féle persze.
Én benne lennék.
Bár kicsit később.
Oké, de akkor az Alpokba megyünk, nem a bregyókhoz.
ez jó hír! :)
köszi :)