Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátttt.............ha jó van Sopron, Lackner K út. 29-ben shell ott jólesz?
Vagy zápor esetén megállunk egy pohár sörre.
Ok, intézem... Nem lesz eső! Ha esne, mi is lassítunk. De mondom, nem fog esni.
Nekem tök mindegy hol találkozunk. Tőlem lehet Esztergom, Tata, de a Shell kút is jó.

Esőruhát viszek, de ataa vhogy rendezd le, h eső ne essen, egyrészt mert utálok esőben motorozni és utána motort tisztogatni, másrészt elég kopott a hátsóm és a vizet már annyira nem szereti. Új gumág megrendelve, elvileg jövőhéten érkezik, de az már most késő.
Az országos cimborájára gondol.
...még kihúzod a gyufát
A GS-eken hátul központi rugós tag van, meg hátul is tárcsafék bár ez sokat nem számít. Szerintem a hátsót még dobfékkel is simán blokkolni lehet. főleg a virsli 130-as gumikkal.
Egy biztos, a Suzukik ha jól bánsz vele tényleg nagyon sokat elmennek.
Na jóvannmá a ződségeknél minden jobb.
Úgy ahogy mondod! Egyszerű és nagyszerű!
Jobb.
Egyébké nem ismerem az ER-5 -öket, de annyit tudok hogy a GS léghűtéses (+ olaj az F-eken) , így balesetnél kevésbé sérülékeny. Könnyen szerelhető. Dögivel van hozzá alkatrész olcsón.
Kategóriájában egyszerű és nagyszerű.
szóval ajánlod igaz?
miben különbözik pl a kawasaki er-5től?
köszönöm a válaszod! :)
Önsanyargatásból.
Úgy akartam hogy mindenkinek jó legyen, látod, szisszafelé már nekünk áll a zászló. Bár szerintem ha 10-es út + M0-zol, úgy is előbb hazaérsz mint mi.
Most is te állítottad össze az útvonalat, senki nem szólt bele...de majd legközelebb...
Legközelebb esztergomi, vagy komáromi átlépést találok ki...
szivacs
Tudod én nem Tatáról jövök
Neked közel vna, én 7 előtt kelek.
Király, akkor 8-kor fel is kelek
Nekem jó, én arra megyek amerre vezettek
Azt Tarvisio-ban kaptan ingyen egy női táska mellé.
Vagy a platót is lefényeztethetdnéd narancssárgára.
Kedves hölgyem, tisztelt urak!

Közös indulás szombaton reggel 9 órakor az M2-es Shell kúton. Van ellenvetés?

Első nap

Én szeretnék átmenni az 526-os úton, izgalmas nemrég még elzárt terület vol. Attól függ, hogy itt át tudunk e haladni. Ha nem, akkor kis kerülővel megyünk át. Belefér...
Ha odaérünk Popradba, lerendezzük a szállást, csomagokat lerakjuk, és így könyedebben motorozunk egyet Dobsiná környékén, akár vacsorázhatunk is a tóparton. Nem tudom a szállásunkon van e kiszolgálás, de ha nem beugrunk hazafelé valami boltba. Kerthelység van a szálláson.

Másnap átuggrunk zakopánéba. Nem tudom mit érdemes ott megnézni, de úgy tudom finom sajtjuk van, meg Nadette egyszer említett valami sört is ott...
Mindenesetre így körbemotorozzuk a Magas-Tátrát.
Hazafelé megállhatunk enni Donovay-nál is, majd felmehetünk karcolni a Sturecre. Időpontokat előre nem tudunk, majd ahogy esik úgy puffan.
itt van még mindig
köszi szépen, legfőképp az angyalodat