Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már kimotoroztam magam....legyek bébisintér?
Elcsaltam páromat motorozni, és lássatok csodát összefutottunk Tby bácsival az Üvegtigrisnél. Nagyon jól eldumálgattunk. Csatlakozott hozzánk a hazafelé úton, úgyhogy még egy jót fagyiztunk is Pomázon. Köszönjük Tby bá ezt a kellemes délutánt.
Én nem
Mindenki motorozik valamerre?
Na én indulok!
Sztetoszkóppal hallgatod a titinget.
Akartam kérdezni, hogy ez a bontás nélküli motordiagnosztika mit takar és mennyiért?
Nálam van kukac....legfeljebb felhívsz és utánatok megyünk...
Hozok, meg szúnyogriasztót bazz...
Gumidepo, Bp. XV. Széchenyi u. 55. (Shox-os ajánlás)
Ja és hozz magaddal vizet, nehogy elpusztulj nekem.
Az a pár hónap nem lehet gond. De elég ha biztonságot ad, semmi kedvem belefújni.
Az 529 elég fontos út ahhoz hogy ne javítsák ki az esetleges hibákat és ne pucolták volna le a kocsik.
Veszünk a héten, csak most nincs. Találtam valami szögfélét a hátsó gumimban.
Nekem van egy csomó és lejártak....ez egyiket használni akartam a lejárta után 1 évvel és nem jött össze....semmi sem jött ki belőle....a kukac a megoldás, az igen jó cucc, persze ha nincs akkor hiába..
Nyugi, hozom! Idén márciusban járt le, de csak "best before" dátum, szóval nem igen van baja!
Sőt, még az esőruhám is felpókozom, így hátha elkerülnek bennünket a felhők...
Nagyon kíváncsi vagyok az 529-re, remélem nem járunk vele úgy, mint a Te kedvenceddel...
Lovi81, azért hozd magaddal a defektsprét, nehogy ottmaradjak a hegyen.
A jövő hét nem dőlt el....remélem tudunk menni, de jelenleg nagy a káosz az útdíj körül azért mu8nkát sem kaptam sőt, az mondták amit én is mondtam, hogy majd mondanak...
Ahogy érzed. Jövő héten akkor jöttök, mert akkor nem foglalunk előre semmit, aztán megyünk oda ahol mindenki elfér.
Áááá, olyan messzire délután nem mennék....akkor jó utat!..
Ha a 2 körül fél hármat jelent, akkor jó az Üvegtigris is indulásnak.
Útvonal hogy tetszik amit küldtem? Mi ragaszkodunk a felvidéki kanyarokhoz, különösen az 529-eshez.
OK...nekem is.
Úgy fest 3-an a tigrincsnél összefutunk 2 körül és onnan valahová mennénk....Nektek az nem jó?