Vettem egy mini plexit, pár perce fölraktam és kipróbáltam a motort (a fölrakáshoz még azt üzenem Tby-nek, hogy sikerült egy percen belül fölpattintani a fényszórót a helyére, és nem is feszül ).
Érezhető a különbség, de hogy hosszabb távon mire lesz jó, azt nem tudom. Most minden levegőt a nyakamra tol, érdemes lesz oda a próbaúton valami szép sálat kötni, mielőtt teleprüszkölöm a sisakomat
Mindenesetre, a plexid mégsem kell... a láncszettem se sokkal idősebb... akkor esetleg a tank jöhet, meg az ülés is
A 20-25 fokkal nincs is baj, feltéve ha nem esik az eső és nincs olyan szél, hogy átdob a másik sávba... Na ilyen elég ritkán volt idén. Nekem egyébként 30 fok körüli az ideális motorozáshoz.
Nincs RMC-ben, rendelni kell, majd beugrom hazafelé holnap és lerendelem... neki úgyis ezüst színű kell majd, addig meg jó lesz a fekete is :D
Ezért van egy fék és egy kuplungkarom is mindig tarcsiban, mert volt darabja vagy 1500 huf
Van kuplungkarom, holnap beugrassz meló után és kicserélem neked, de a töröttet meg rakd el, mert még kellhet, én sem sportból hordom magammal :(
Asszem kuplungkart már 2 percen belül cserélek :D
Srácnak tavassza drótokkal meg szigszallaggal fixáltuk a törött kuplungkarját, és Selmecbányáról hazajött vele.
Én a helyében le sem cseréltem volna, olyan f.szán összeraktuk.
Nem tök ugyanaz véletlen, mint amit Tby ajánlott 2/3 ennyiért?