Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt?: plexi

Nem tök ugyanaz véletlen, mint amit Tby ajánlott 2/3 ennyiért?
Kacc-kacc.
Egyébként meg 6.600 volt az ára.
Fotót meg keress magad, PUIG füstszínű mini túraplexi kulcsszavakkal
Mennyiért vetted? Fotót tudsz föltenni? Érdekelne most már, hogy mi volt az a szuper vétel, ami jobban megérte, mint a szinte ingyen?!
Vettem egy mini plexit, pár perce fölraktam és kipróbáltam a motort (a fölrakáshoz még azt üzenem Tby-nek, hogy sikerült egy percen belül fölpattintani a fényszórót a helyére, és nem is feszül ).
Érezhető a különbség, de hogy hosszabb távon mire lesz jó, azt nem tudom. Most minden levegőt a nyakamra tol, érdemes lesz oda a próbaúton valami szép sálat kötni, mielőtt teleprüszkölöm a sisakomat
Mindenesetre, a plexid mégsem kell... a láncszettem se sokkal idősebb... akkor esetleg a tank jöhet, meg az ülés is
Nem tudom...mennénk a Dórival szívesen, de jövő héten úgy fest sokan leállnak ki tudja meddig és ha nincs munka nincs pénz sem...jövő héten kiderül...
Érdekelne, de elég képlékeny mostanság, hogy mikor érek rá és mikor nem. Ha mentek és rá is érek meg az idő is jó, akkor csatlakozom.
A 20-25 fokkal nincs is baj, feltéve ha nem esik az eső és nincs olyan szél, hogy átdob a másik sávba... Na ilyen elég ritkán volt idén. Nekem egyébként 30 fok körüli az ideális motorozáshoz.
Köszi!

ataaa Neked is!
A nagyvas meg egészen közel van..

Maonik...XI. ker

fonszám pedig adatlapon
nagyvas. hu
Fogadjunk álló helyzetben eldőlt a motor. Én már eljátszott a Hondával 2x is. Hála istennek és a bukógombának 1x se lett semmi komolyabb baja.
Igen, az is szép. Voltam ott is. De Erdélyben nem tudok csúnya helyet mondani.
Én legkésőbb 2-kor végzek. Hová is kéne pontosan beugranom, mert Érd az egy kicsit messze van nekem.
Ganja ez nekes is szól, de azért köszi szépen
Van még egy kb 250km-s láncszettem is
Én Pádist szeretem. Csak 160 km.
Nincs RMC-ben, rendelni kell, majd beugrom hazafelé holnap és lerendelem... neki úgyis ezüst színű kell majd, addig meg jó lesz a fekete is :D
Ezért van egy fék és egy kuplungkarom is mindig tarcsiban, mert volt darabja vagy 1500 huf
Van kuplungkarom, holnap beugrassz meló után és kicserélem neked, de a töröttet meg rakd el, mert még kellhet, én sem sportból hordom magammal :(
Asszem kuplungkart már 2 percen belül cserélek :D
Móni, hol tört el az a kar?
Ha csak rövidebb lett, vagy felkunkorodott de használható, akkor légyszi ne dobd ki, mert kéne!
RMC Törökbálint..
Hívd őket fel..és ha van akkor holnap de. átugrom érte...du. pedig ha szépen kérsz...és persze hozol finom sütit....be is szerelem..
Akkor én meg kérem a tankot, a plexit, a gumikat ööö... mi van még?
Srácnak tavassza drótokkal meg szigszallaggal fixáltuk a törött kuplungkarját, és Selmecbányáról hazajött vele.
Én a helyében le sem cseréltem volna, olyan f.szán összeraktuk.
Ha gondolod az enyémről kölcsön adom szívesen amig nem kapsz , ugy sincs tervbe most motorozás.
Inkább ne!
Akkor csak piciket váltasz?