Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
nekem sincs defektjavítóm! Arra számítottam majd vmelyikőtök ha szépen megkérem kisegít ha baj van
Kuplungkart megyek hétfőn veszek a shoxba, mert ott most van nekik, pénteken megkérdeztem
Ataa!

Vasárnap mikor érnétek szerinted Donovaly környékére? mert az jutott eszembe, ha szombaton összerakom a bringát, vasárnap teszt gyanánt felmennék elétek, és együtt haza! Szerinted?
Láttál náluk defektszettet?
Melyikben akarsz vásárolni? Én ott fogok venni szimeringeket, ha van akkor defektjavítót meg kuplungkart is. De ha együtt nyomjuk a karikákat, akkor az utolsó kettőt lehet én kihagyom és majd elkérem a tiedét ha baj van.
Sziasztok
tud valaki Budapesten korrekt Gumist ?
Mocit kevesen vállalnak (:
Előny 10-14-15- kerület !
Köszönöm
Pinkmotorstól vásárol valaki mostanság?

Jövő hét végéig szeretnék én is ezt-azt (kuplung és fékkar, defektjavító szett)...
Annyiért a hülyének is megéri, nem hogy nekem!

Részemről foglalhatod...
Van, de nem kukacos, hanem flakonos...

Elvileg ez is segít, ha baj van, most néztem lejárt a szavideje, viszont nem igen hiszem, hogy bármi baja lehet... Így bevállalod?
Nem! Nem kell szétszedni, sőt az alsó (főtengely lánckereket) nem lehet cserélni, csak főtengellyel együtt. A vezérlésben nem fogok kerekeket cserélni, csak láncot. A fogaskerekek hibátlanok, azt a múlt hétvégén megnéztem a lánc mérésekor. Létezik patent szemes vezérmű lánc hozzá!
Jönnétek?
Ha igen akkor nem is foglalunk előre, Horvátországban is már szállással vártál minket.
lovi81, neked van defektkészleted (kukacos)? Találtam valami fémet a hátsó gumimban. Ha szög akkor megszívtam, viszont ha csak valami fém szilánk, akkor kihúzom és csá. Elég stabilan van benne, mert miután észrevettem még leküldtem 250 km-t. Viszont a holnapi szlovák kört nem merném így bevállalni.
Arra gondoltam, hogy ha vanjavító, akkor megpróbálom kihúzni. Ha ereszt megkukacoljuk, ha nem akko...
Szét akarod bontani az egészet?...az alsó lánckereket. hogy akarod kicserélni?
Szerintem lesz ott ad-hoc is.....vagy máshol...
Az tényleg jó, kétágyas szobák?
Konkrétan ez lenne az, de éjfélig kell visszaigazolni.
Gyanítom addig nem tud mindenki válaszolni, úgyhogy a héten kérünk még egy ajánlatot.
3289 Ft / fő.
Sziasztok!

Ma megrendeltem a motyókat! Vezérmű lánc, meghajtó lánc+fogaskerekek! Jövő héten meg jönnek, hétvégén csere! Létezik nittelős vezérmű lánc, és erre irányult volna heti kérdezősködésem. Szóval én most a mocira költöm azt amiből Ataa-ék Lengyelbe mennek! De biztos ezek után valószínűleg nem lesz nagyobb kiadás a gépre! Remélem!
Köszi szépen. Megmérem a töltést és átnézem a kábeleket és megnézem, mennyi egy új akksi . Amint van eredmény, jelentkezem. Köszi.
Mennyi a korrekt ár?
Mert ugyanez volt nálam is...

Egy töltővel jól feltöltött, de haldokló akksi, utolsó gurulásból letéve hidegen első indításra általában elindul, de sajna utána annyit leszív belőle a lámpa, hogy ha nem gurulsz vele elég sokat, akkor legközelebb nem fog beindulni. Ilyenkor rádobod a szívatót max-on, beteszed 1-esbe, kluplunggal rajta ülve gurulsz pár métert majd 1mp-re kiengeded és beindul, magyarán betolod, de ha ez van, akkor már cserélni kell az akksit...
Akksi lehetséges...starter lehetséges...kábelek,testelés már sanszosabb...önindító..sanszosabb..
Mérjél töltést..
Töltöttem fel kettő képet, és kiegészítettem az adatlapom. Elég friss még a jogsim, szóval olyan sok dolgot, túrabeszámolót nem tudtam írni, de már tervben van jó pár. Ha valami még hibádzik vagy kíváncsiak vagytok rá, mondjátok nyugodtan, egyenlőre nem vagyok egy tapasztalt fórumos. Ha a trollkodás nevelési célzattal van, azzal semmi gond. Miből gondolod, hogy az akksi lenne cserés? Hidegen, első indításnál soha nem csinálja ezt.
Lovi, most vettem észre, hogy beledarált múltkor a gumi a láncvédőbe. Most olyan lett mint Ganjáé, csak én nem is foglalkoztam vele. Egyszerűen elhagytam az egyik csavart és befőttes gumival helyettesítettük. Nem vált be.
Te miért is nem mehetsz? Volt itt pár órája egy kevéssé "sokkoló" megoldás a gyerek lekötésére
Egyesek, akik tehetik gondolom már úton vannak. De jó is nekik