Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek az előttem menő után.

Az a gáz ha az tanácstalan.
Na akkor döntök és jönnek a kalandok.

Viszont faszán kérdezek benszülötteket hogy merre.
Most megsértődtél?
Ne már, mivel engesztelhetnélek ki?
Ő nem!
Nem te jogász.
Ha ez se esett még le akkó gáz van.
Én semmit..............valszeg beteszek két hátsó lengéscsillapítót a kocsiba meg két új ütközőt.
Összerámolok a garázsban,visszarom a kazánt és a puffertartályt és öcsi talált a nem használt galambház 1 emeletén egy pallót amit ki kéne varázsolni onnan.
El kée kezdeni ezek befejezése után az említett galambházat lebontani,a triumph régi telójára kéne pénz javítani (hajlott,szimeringes) és azt is feldobni KB 400 euróért az ebay-re.Ebből finaszírozni a CBR telók javítását.Majd azt is eladni,a simot is összedobni és eladni.
Mindez mehet a titkos tervre.
A naplemente nyugatra van... tudsz te tájékozódni egyáltalán?
Minek oda szállást intézni előre?....mindenhol van ilyenkor szabad hely és a személyes találkozás varázsa a recepcióssal csodákat tud tenni az ár terén...
Két napra ennyi lófasz... Egy napra a rekordom 800km, kizárólag főúton, 110-nél nem nagyobb tempóval, de az is ritka volt.
Ez a legkönnyebb álláspont.
Nem én szervezem a túrát...nem az én dolgom...
Mé te mit tennél a helyemben?
A két nap ennyi te! És nem csak mennénk mennénk mennénk
ja, nekem 915-re jön ki már megnéztem
Szal csak mész,mész,mész a naplementébe?
950, de 915-re is kihozható.
Nem is akarok nagyon eltérni a motorozástól.
Nekem is csak hálózsákom van, de tesóméknak van sátruk. Mennyi medve van a Tátrában?
Szia Norbo! Küldj egy e-mailt ide: vanorcsa@freemail.hu és a válaszban küldök neked néhány képet a paripámról! Nagyobbra cserélném!
1000km 2 nap alatt?! E mellé nem fog beleférni túrázgatás, főleg így nagyobb csapattal...
Az korrekt ár!
Szóval böngésszek...na jól van... ...azt hittem már találtál is valami szép szállást.
Vannak arra fasza kanyarok.
Egyébként arra gondoltam hogy a tó partján egy vacsora, vagy inni valamit. Nem akarok gyalogtúrázni, de ha a többiek szeretnének akkor majd meglássuk...
Nekem ezek ezek a túrák, még a Horvát is 90%-ban a kanyarokról szólnak. Erre kattanok...
Mer' Ogre vagyok, mint Ganja!
Ha ez 2 főre ennyi, akkor ok. Fejenként ku.va drága.
Bár az több cuccal jár
Nekem van.................igaz még az életbe nem aludtam benne.
Én nem vagyok ellene a sátras verziónak sem (csak nincs sátram hozzá)
Mindig a paradicsomot emlegeted. Mondtam már, hogy abból motorral semmit nem fogsz látni?