2 vagy 3? Melyik jobb neked?
Én nem félek hogy ránkesteledik, ha meg nagyon menne az idő, levágjuk a kört Besztercebánya előtti baglyoson, arra még úgysem jártam. 577-ezni meg vasárnap is fogunk. Így
Holnap megyünk. Kérdéses volt?
Hozd el a spédet ha van.
Nem 526-ot megyünk, de lesz benne 529.
Kora délután indulnánk, ebéd előtt megtudsz minden részletet.
A foglalással általában nincs baj, mert max. nem mész oda.
Előleget nem kell fizetni, nem kötelezed el magad, max. lesz .egy biztos pont. De nem akarok belepofázni, úgyis rajtad verem el, ha sokáig kell a sörömre várni.
Arra gondoltam hogy nem foglalunk, hanem kapásból erre a helyre megyünk. Ha szabad akkor faszaság van, ha meg nem, találunk másikat. Ki is gyűjtöm addig az összesnek a címét, így akár szombat reggel is dönthet valaki úgy hogy jön.
Azért köszönöm Móninak a segítségét! Szerintem már perfekt szlovák.
Azt nem tudom, de szerintem d.u 6 körül fel le karcolunk a Sturecen.
Hamarosan eltörlik a roamingot az EU-ban és akkor nem kell attól tartani hogy behorpad a készülék, úgy leszívja az egyenlegedet ha felveszed külföldön.
Én nem félek hogy ránkesteledik, ha meg nagyon menne az idő, levágjuk a kört Besztercebánya előtti baglyoson, arra még úgysem jártam. 577-ezni meg vasárnap is fogunk. Így
Mikorra érjek Esztergomba?
Ebéd után kényelmesen.
Hozd el a spédet ha van.
Nem 526-ot megyünk, de lesz benne 529.
Kora délután indulnánk, ebéd előtt megtudsz minden részletet.
Előleget nem kell fizetni, nem kötelezed el magad, max. lesz .egy biztos pont. De nem akarok belepofázni, úgyis rajtad verem el, ha sokáig kell a sörömre várni.
Azért köszönöm Móninak a segítségét!
Hamarosan eltörlik a roamingot az EU-ban és akkor nem kell attól tartani hogy behorpad a készülék, úgy leszívja az egyenlegedet ha felveszed külföldön.