Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen akkor 3.... Eléggé strapás éjszakám volt
2 vagy 3? Melyik jobb neked?
Én nem félek hogy ránkesteledik, ha meg nagyon menne az idő, levágjuk a kört Besztercebánya előtti baglyoson, arra még úgysem jártam. 577-ezni meg vasárnap is fogunk. Így
O.K.

Mikorra érjek Esztergomba?
Ha esetleg játékos akkor Forgó gumis Üllő Faiskolai út.
Ezt toljuk!
Ebéd után kényelmesen.
Holnap megyünk. Kérdéses volt?
Hozd el a spédet ha van.
Nem 526-ot megyünk, de lesz benne 529.
Kora délután indulnánk, ebéd előtt megtudsz minden részletet.
Mit mondasz? Tudsz jönni? Vagy nézzek valami privát karikát?
Hát..............Ödönnel nem tudnál villantani alsóörsön.
Majd ha ráveszem magam, h elmenjek az alsóörsi találkozóra lehet igénybe veszem.
Jó pénzért van egy tehekocsim.
És ki viszi haza a biciklit?
Olyan nem lesz, max. beb@szunk mire találnak szállást!
Nincs mit
A foglalással általában nincs baj, mert max. nem mész oda.
Előleget nem kell fizetni, nem kötelezed el magad, max. lesz .egy biztos pont. De nem akarok belepofázni, úgyis rajtad verem el, ha sokáig kell a sörömre várni.
Arra gondoltam hogy nem foglalunk, hanem kapásból erre a helyre megyünk. Ha szabad akkor faszaság van, ha meg nem, találunk másikat. Ki is gyűjtöm addig az összesnek a címét, így akár szombat reggel is dönthet valaki úgy hogy jön.
Azért köszönöm Móninak a segítségét! Szerintem már perfekt szlovák.
Igen, 6-7.
Talán belefér nekem.
Jól sejted
Ha jól sejtem 7,-én vasárnap!
Ataa, szerintem foglald a szállást, ha ennyibe kerül és megfelel a követelményeknek. Ha még pluszan jön vki, akkor simán lehet még találni ágyat.
Amúgy ez mikor lenne?
Szerintem még egy páran benne lennének!
Senkit ,magam megyek. Bocsi, most értem haza, bringáztunk egy nagyot és persze közben fogyott a fröccs és a sör is.
Ez viszont már nekem is eszembe jutott.
Azt nem tudom, de szerintem d.u 6 körül fel le karcolunk a Sturecen.
Hamarosan eltörlik a roamingot az EU-ban és akkor nem kell attól tartani hogy behorpad a készülék, úgy leszívja az egyenlegedet ha felveszed külföldön.