Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a sportdob nincs benne az árban.
Krissal, ma a Yamahában szemügyre vettem őt.
Nagyon patent állapotban van. Szervizkönyves, motort beszámítanak, sportdob van rajta. és 30%-tól elvihető. Mivel kereskedésből van ilyenkor neked már nincs semmi költséged vele, vagy legalább is nekem így volt.
Komolyan mondom én is elcsábultam...de tegnap Lovival olyat pengtünk, hogy még mindig imádom a mérgesszöcskét...
Erik esete után kétszer is meggondolom hogy átmenjek e motorozni ezekhez a f.szokhoz.
Lovi81, megvettem neked a kuplung és fékkart. Összesen 3000 pénz. Fékkarból a simát vettem, nem az állítható hiperszupert, mert annak darabja 4800.
Gumijavító szettet viszont sehol sem találtam, pedig voltam pár helyen.
Ha valaki tud esetleg Pesten a nyolckerben, vagy a Keleti pu. környékén az szóljon.
mi van a sógorokkal ? napi rutin ellenőrzés, vagy "berágtak" mkp.-osokra. azt nem is merem feltételezni, hogy csak a H betűre utaztak.
( lesz még jogi folytatás is ? )
Várhegyi Viktor barátom Értem jött egy dobozossal!
A bandittopikon ducatoban a gépes.
Hogy értetek haza? Futó?
Nem fáztam, sőt, volt hogy melegem lett.
A hideg volt a legkevesebb baja......
Szép, nem volt néha hideg?
Az Én kalandom itt:

Ausztria
Megvolt a kaland, az tény!

A tattereknek meg csak mondom, hogy több mint 500km-t mentünk egy szem esőcsepp nélkül...

Azt azért hozzáteszem, hogy egyedül indulás előtt Esztergomba menet csöpörgött egy kicsit, de Dobogókő után már az is elállt...

Szóval jó félősek vagytok, na...
Ezen végig mentetek? Nagyon pazar!
Lovi, sikerült majdnem feljutnunk 1200 m-re.
...ez nálam már nem műkszik
Végül nem...Egom és onnan a szlovák oldalon Parassáig mentünk el és onnan haza... ...,de jó volt..
Ha jól emlékszem, neked ez már nem megoldás, de én úgy tapasztalom, hogy mindkét gyerekem elfér a dobozban, és két dobozom van...
Ti nem jártatok a tigris felé?.....mert kb. az időtájt jártunk mi is arra
Az egy szinkron teszter ami azért annyit még megmutat, hogy a szelepek mennyire zárnak, persze csak nagyolva, de azért lehet következtetni.....lehetőleg egy kompresszió méréssel együtt érdemes csinálni ha nem csak a szinkron érdekel....
Most már mindegy, de vigyázzzz, ne hogy egyszer még éljek a lehetőséggel!
Úgy legyen!
Igaz az esőfelhők és a szél elriasztott a hosszabb körtől bennünket, de így is jó délután volt...szintén köszi
Hát a hétvégére ki kéne találni valami jó kis egyszerű túrát