Krissal, ma a Yamahában szemügyre vettem őt.
Nagyon patent állapotban van. Szervizkönyves, motort beszámítanak, sportdob van rajta. és 30%-tól elvihető. Mivel kereskedésből van ilyenkor neked már nincs semmi költséged vele, vagy legalább is nekem így volt.
Komolyan mondom én is elcsábultam...de tegnap Lovival olyat pengtünk, hogy még mindig imádom a mérgesszöcskét...
Lovi81, megvettem neked a kuplung és fékkart. Összesen 3000 pénz. Fékkarból a simát vettem, nem az állítható hiperszupert, mert annak darabja 4800.
Gumijavító szettet viszont sehol sem találtam, pedig voltam pár helyen.
Ha valaki tud esetleg Pesten a nyolckerben, vagy a Keleti pu. környékén az szóljon.
mi van a sógorokkal ? napi rutin ellenőrzés, vagy "berágtak" mkp.-osokra. azt nem is merem feltételezni, hogy csak a H betűre utaztak.
( lesz még jogi folytatás is ? )
Az egy szinkron teszter ami azért annyit még megmutat, hogy a szelepek mennyire zárnak, persze csak nagyolva, de azért lehet következtetni.....lehetőleg egy kompresszió méréssel együtt érdemes csinálni ha nem csak a szinkron érdekel....
Nagyon patent állapotban van. Szervizkönyves, motort beszámítanak, sportdob van rajta. és 30%-tól elvihető. Mivel kereskedésből van ilyenkor neked már nincs semmi költséged vele, vagy legalább is nekem így volt.
Komolyan mondom én is elcsábultam...de tegnap Lovival olyat pengtünk, hogy még mindig imádom a mérgesszöcskét...
Gumijavító szettet viszont sehol sem találtam, pedig voltam pár helyen.
Ha valaki tud esetleg Pesten a nyolckerben, vagy a Keleti pu. környékén az szóljon.
( lesz még jogi folytatás is ? )
Ausztria
A tattereknek meg csak mondom, hogy több mint 500km-t mentünk egy szem esőcsepp nélkül...
Azt azért hozzáteszem, hogy egyedül indulás előtt Esztergomba menet csöpörgött egy kicsit, de Dobogókő után már az is elállt...
Szóval jó félősek vagytok, na...