Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ataaa, ha írsz nekem vmi elérhetőséget auguszt.moni@gmail.com esetleg segíthetek neked a szállás keresésben. Tudni kéne azért egy létszámot!
Ha jutottál vmire szólj please.
Ja amikor a kuplungkart kérdezted, elkezdet feléd repülni annyi, hogy úgy kellett elugranod.
A konyv szerint szet kell szedni a blokkot. De nem szedjuk szet. A szemet szetpreseljuk es befuzzuk az uj lancot majd osszepreseljuk es kesz.
Amikor az okos hülyéskedik...vagy a hülye okoskodik.....
..valamelyik passzol
Valamit biztosan tud....mert még él!
Szombat reggeli indulásig.
Szerintem ott még akkor is lesz szállás ha nem intézzük előre, én csak kényelmi okokból foglalnék előre.
De ha már így megkérdezted, akkor te fogod intézni.
Megoldjuk, csak keríts időt magadnak!
Úgy néz ki, 6-7 nekem is belefér, de még fixálom. Mikor kell válaszolni? Szállást ki vállalja be, hogy intézi?
A hétvégén megmértem a láncot, és tűréshatáron túl van már. A feszítő+az ívek teljesen jónak tűntek. Amúgy megnéztem, 10 es körül van a lánc.
megvettem, aztán cserélni kellett
Inkább feszítő.
JA és nem Km függő szerintem. Az enyémben is 42e van. Anno a Skodámban évente kétszer is cseréltem.
tuti.
Há ez van! Na majd ezt is ki tesztelem! Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a régi(szétszed új lánccal összefűz átpörget összerak) módszert próbálta-e már valaki?
Én már cseréltem. Csak a régit és az újat is körbevette egy teljes motor, blokkal-vázzal-miegyébbel
Ne viccelj már, mennyi km-nél cserélték?
Egyébként az enyémet cserélték már, csak nem voltam ott, nem láttam, hogyan is csinálta az illető
Srácok, egy kis segítség kellene! cserélt már vki vezérmű láncot?
Móni, kérdezd meg, kérdezd meg, kérdezd meg!
Gaben bezzeg ha nőnemű lennél, biztos hamarabb választ kapnál
dettó
Én válaszolnék...ha tudnék
Dehogy gond, hívj bárkit!
Szegény gabennek válaszoljon már vki.
Ötödször kérdezi a vez.láncot. Mellékesen engem is érdekel. Feszítőt cserélt már vki.
Azt tudom, h írtad , csak nem tudtam, h végleges-e, mert talán a szlovák paradicsom is esélyes volt, bár ott nem szívesen adnak hétvégén 1 napra szállást.
Mellileg jöhetnek még mások, mert akkor megkérdezek még 1 v. 2 embert, bár nem nagyon sanszos, h jönnek. De ha nem, nyugodtan mond, nem gond!