Leszarom, hülye aki örökké vigyorog
A fórum egy virtuális találkahely, mint egy kocsma, ott sem mész oda bemutatkozás nélkül, hogy az a bajom hogy.... ki nem szarja le, mi bajod van, ha azt sem tudom honnan jöttél.
Aki meg az alapján választ motort, hogy milyen a fórumon az élet és a hangulat, hát kurvára megérdemli...
Szerintem nem kéne így trollkodnunk, sokan vannak akik csak információ végett a guglin keresztül találják meg ezt a fórumot, és amúgy eszük ágában sincs "fóruméletet" élni.
Ha eddig nem tettem volna, most még inkább figyelek majd arra, hogy csak lassan, nyugodtan, kényelmesen... és arrafelé, amerre nem jár senki, nem hogy kocsisor
Nem járt valaki egy F-es géppel Érd környékén (a 6-os úton, valamelyik körforgalomban, amelyek Érd után elosztják az utakat mindenfelé), ma délután 5 körül? Ha jól láttam, pár másodperccel előttem ment egy kék-fehér... de persze nem sokáig, mert én: én vagyok, más meg más
Egyébként meg nagyon örülök a dobozoknak (köszi Widi), egyiket se hagytam el hazafelé , és a fogyasztás is megállt 4 körül. A két oldaldoboz kimondottan öltözteti a motoromat
Szerinted mi jár a szeme mögötti szürkeállományban?
Veszed?
Vagy nem?
Atyámmm még össze kéne pakolnom az előző cuccait mert itt a kocsi de csak monnya...............
Foglakozik a fene a lelkiélettel.
Én meg megértően bólogatok.
Nézd meg a triunph fórumot az indexen.
20 napja is én romboltam az idegeket csak.
A fórum egy virtuális találkahely, mint egy kocsma, ott sem mész oda bemutatkozás nélkül, hogy az a bajom hogy.... ki nem szarja le, mi bajod van, ha azt sem tudom honnan jöttél.
Aki meg az alapján választ motort, hogy milyen a fórumon az élet és a hangulat, hát kurvára megérdemli...
Balatonkerülés
Amúgy szerintem cserés az aksid...
Egyébként meg nagyon örülök a dobozoknak (köszi Widi), egyiket se hagytam el hazafelé , és a fogyasztás is megállt 4 körül. A két oldaldoboz kimondottan öltözteti a motoromat