Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike, én szeretem nagyon
Jaja, te is láttad, előző tulaj eldobta és kész, tök semmi baja, burkolat, index sérült és kész. Legközelebb kérd el és próbáld ki, rosálsz cecil 5-re, mert annyira pöpec a gép.
Ne zavarodj, mondom. A tied motorikusan és futásra hibátlan. Valaki mondta, hogy szerinte össze lett rakva ropiból, hát egy faszt. Gyönyörűen megy, hibátlan a motor, csak el volt dobva, ami látszik a burkolaton, de semmi baja, se a váznak, se bárminek. Vezlánc nem volt cserélve, összekeverted, sima lánc lett cserélve. Honnan tudom? Kipróbáltam. Na lehet okoskodni távolról.
Sziasztok!

Lenne egy technikai jellegű kérdésem. Kb. 2 hónapja vettem egy GS500E-t, amivel nagyon elégedett vagyok.
Nemrég lett egy fura szokása. Miután megyek vele, és leállítom, ha utána újra be akarom indítani mondjuk 3-5 perc múlva, egyszerűen nem indul be. Nem teker az önindító, meg se nyekken semmi. Aztán várok pár percet, teljesen véletlenszerű, mennyit (de eddig max. 5 perc volt), és indul, ahogy kell. Eddig csak teljesen üzem meleg motornál csinálta, de ma reggel leállt melegítés közben (kicsit kevés lett a szivató), és akkor sem akart újraindulni. Ma csak kb 10 másodpercet kellett várnom, és indult is. Valakinek volt már hasonló jelensége a motorjával?

Köszi szépen előre is, ha valaki tud segíteni.
A múlt héten voltam egy 840km-es túrán.......
Te nem jössz velünk?
Mi itt szálltunk meg tavaly amikor Krakkóban voltunk.Ez ráadásul a sóbarlang kerületében van.Amit vétek lenne kihagyni.
Móni:Eső = 1:0
Szerintem is összekeverte
Nekem sajnos 99%, hogy csak a túrabeszámolók maradnak
Na bassz, akkor a gs-el megyek és akkor viszont a tiéteket viszik, mert az enyém szarabbul néz ki.
Igen, először én is arra gondoltam, h összekeverte. Enyémben 76e van és még nem volt benne vez.lánc csere. Móniéban szerintem kevesebbnek kéne lenni.
Mint amikor üldöz a medve? Elég ha a haverodnál futsz gyorsabban. Nem muszáj a medvénél.
okés vettem
jajjj, most már akkor nem tudom...összezavarodtam
Ennyit a biztosítókról: Generali "korrektség"
Móni......neked akkor a meghajtóláncot és a vezérműláncot is cserélték már?
De legalább nem villog le az útról, és biztonságos tempóban mehetünk.
FZ6-ék Volt fesztiválon lesznek, mínusz 2 fő.
Írtam. Remélem jövő héten már mindenki tudja hogy jön e, és akkor fixálhatjuk.
Így is van! Megnyugtatóbb lenne, bár ha viszik, úgyis a Tiédet, meg a FZ6-ot, nekünk GS-ekkel nem nagyon van aggódnivalónk
ugye, ugye
Mónika, kegyeddel nagyon hasonló gondolataink vannak.
Jújúj, mindjárt jön a beszólás, h újabb jelentkező van.
Ezt én is így gondoltam
Tudom nem illik belepofázni, de a szállásnál részesítsük előnyben, a motor beállási lehetőséget az ördög nem alszik alapján.