Jaja, te is láttad, előző tulaj eldobta és kész, tök semmi baja, burkolat, index sérült és kész. Legközelebb kérd el és próbáld ki, rosálsz cecil 5-re, mert annyira pöpec a gép.
Ne zavarodj, mondom. A tied motorikusan és futásra hibátlan. Valaki mondta, hogy szerinte össze lett rakva ropiból, hát egy faszt. Gyönyörűen megy, hibátlan a motor, csak el volt dobva, ami látszik a burkolaton, de semmi baja, se a váznak, se bárminek. Vezlánc nem volt cserélve, összekeverted, sima lánc lett cserélve. Honnan tudom? Kipróbáltam. Na lehet okoskodni távolról.
Lenne egy technikai jellegű kérdésem. Kb. 2 hónapja vettem egy GS500E-t, amivel nagyon elégedett vagyok.
Nemrég lett egy fura szokása. Miután megyek vele, és leállítom, ha utána újra be akarom indítani mondjuk 3-5 perc múlva, egyszerűen nem indul be. Nem teker az önindító, meg se nyekken semmi. Aztán várok pár percet, teljesen véletlenszerű, mennyit (de eddig max. 5 perc volt), és indul, ahogy kell. Eddig csak teljesen üzem meleg motornál csinálta, de ma reggel leállt melegítés közben (kicsit kevés lett a szivató), és akkor sem akart újraindulni. Ma csak kb 10 másodpercet kellett várnom, és indult is. Valakinek volt már hasonló jelensége a motorjával?
Lenne egy technikai jellegű kérdésem. Kb. 2 hónapja vettem egy GS500E-t, amivel nagyon elégedett vagyok.
Nemrég lett egy fura szokása. Miután megyek vele, és leállítom, ha utána újra be akarom indítani mondjuk 3-5 perc múlva, egyszerűen nem indul be. Nem teker az önindító, meg se nyekken semmi. Aztán várok pár percet, teljesen véletlenszerű, mennyit (de eddig max. 5 perc volt), és indul, ahogy kell. Eddig csak teljesen üzem meleg motornál csinálta, de ma reggel leállt melegítés közben (kicsit kevés lett a szivató), és akkor sem akart újraindulni. Ma csak kb 10 másodpercet kellett várnom, és indult is. Valakinek volt már hasonló jelensége a motorjával?
Köszi szépen előre is, ha valaki tud segíteni.
Jújúj, mindjárt jön a beszólás, h újabb jelentkező van.