Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Munka, pontosabban a hiánya?
Nekem elmarad.....kicsit nagyobb gondunk van annál...
Mi az ábra a zakopanei kiruccanással?
De jó lenne!...viszont akkor ez egy újabb problémát vet fel a jövőre nézve úgy általában.
Az tény, hogy közelebb lakik....én csak végső megoldásnak javasolnám magamat....
...mikor lenne neked jó?
Köszike, de ha a Tbyvel letudnám zongorázni ezt a dolgot az jó lenne, mert ő útba esik nekem jövet-menet
Na, az jónak tűnhet!
Dobjunk össze valami túratervet, de kellene kis kerülő is, mert pestről a tóig elég unalmas, ha toronyiránt megyek.

Pl. Utána egy Turul nézés? Esetleg Tatán is tarthatnál kis környékbemutatást ataaa!
Ganja.....olajszűrőcsere mit oldott meg?
Kicseréltem az olajszűrőt....úgy néz ki ,hogy most nem csinálja.....remélem így is marad!
Én itthon vagyok szerintem...
Szilárd Messiásként megmentette az életemet!
Köszönöm!
Szerda!
Ha megfelel!
Figyelek Móni!
Nem.... semmi célzás...csak információra van szükséged, ha jól értem. .
Amúgy megoldható a probléma
Mi is lötyögünk egyet kora délután, lehet lenézünk Velencei tóra is. (3-4 körül)
Azért van egy futóműve ennek a Harley-nak, persze a bronzos is nagyon tud.
Ha sikerül tisztességben megőszülnöm, lehet nem is lenne olyan unalmas egy ilyennel motorozni. Bár ha megnézem a Ducatis Bálint Mátyást Bajáról , akkor még 80 év felett is el lehet hasítani a szupersport gépekkel.

azbesz
Én is tuti megyek valamerre, de nem tudom mikor tudok indulni...
nagyon király
Akkor semmi lötyis gurulás holnap?
Én biztos elmegyek egy rövid körre vmerre? Vki még?
Tudtok ilyet?: fakabát motorozik
Hát akkor hazafelé. De kb. 50% hogy megyek.
Srácok! Mónit tessék beolajozni!
köszike, nekem csak a vasárnap délután, este jó
Drága vagy, de vasárnap csak kora délután érek csak haza Erdélyből
Amit te láttál, az kedvezményes ár Bárdisok tudnak így venni a saját nevükre. Haver az, úgyhogy annyi volt. Amúgy 13,5 körüli a teljes ára.
Bárdiban a minap valami 7-8eFt körül láttam kiszámlázni. A típusát nem nagyon láttam pontosan, de az tuti, hogy motor akku volt. A Tiéd mennyibe fájt?

A SHOX bejárata amúgy tényleg ott van az AKKU bolt mellett, de ha részletes info érdekel, a túraleírásba belinkeltem a SHOX oldalát...