Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg, de majd Tsanyi megerősit, minden szűrőpatronosban van, GS-en ugye nincs
olajszűrő

És ezek után mond, hogy a szerelőknek nem kell agy
Mondtam Neki...
Aggódik a halál.
Ezer dollárért bármikor van komplett blokk fenn az ebay-en.
Na majd akkor lehet aggódni
Mindben van...............elvileg.
Ilyen a motorok olajszűrőjében is van? (nekem nincs olajnyomás visszajelző a motoron..)
A skoda mosteren vagy miaffenén?
Vagy dákó?
Na az az új............
Autó és eltűnt az olajnyomás, mert úgy tűnik a szűrőben a biztonsági szelep (vagy mi a szar a neve), baszott kinyitni... hogy hogyan jött rá Ganja, az nekem rejtély, de hát az én életem tele van rejtélyekkel....
Ezzel arra akarsz utalni, hogy furmányos módon vegyem rá ataaa-t a... khm... távozásra?
Nem is tudom... csábító ötlet... de szerintem akkor se mennék, ha nem nekem kéne a két pulyát pesztrálni, márpedig egy ideig így lesz, az asszonynak most adtak némi plusz tartást néhány pofás csavarral
Tuti hogy fel.
Melyiket kéne?
Motech engage XL nem érdekel?
Olcsóban.
Elmesélte ganja, én nem is értettem, miről beszél, (sajnos most már értem)de ez ciki, hogy erre is már figyelni kell... ez már nem mesterséges avultatás, hanem szargyártás!
Mi volt a baj?
Kurvára remélem, hogy az olajszűrő volt! Egyébként, valsz az, mert hiába nyomtad meg oldalról a másik oldalon még nyitnia kellett volna!
Milyen olajszűrőt ne vegyünk többet? Mi volt ez a fos?
Egy darab pórcsavarom van (ennyi maradt Lovy-tól), sikítsatok, ha kell, de nagyon remélem nem kell!
Már akartam venni, de valahogy sehogy sem marad rá időm....
Jövő hét vége nem lenne jó?
Holnap délelőtt megdumáljuk!
Fel...

Ha kitöltöd rendesen az adatlapod, mondok többet is!
sziasztok! tud e valaki segíteni ,hogy aGivi easylock felfogatású tanktáskáját fel lehet e tenne a SUZUKI gs500f re
Na, lemerült a teló...,de a lényeget megbeszéltük...
Hát épp ez az...., hogy ezentúl már a szűrőket is fenntartással kell kezelni....eddig legalább azokban bízhattunk, de most már az is hibaforrás lehet ami hazavághatja a gépet...
Engem érdekelne egy hosszított hétvégével, mondjuk.
Na akkor hajrá, nekem annyi a megkötés, h kb. fél 5- 5 felé haza kéne érnem Nagykóba, mert 6-7 felé az Üllőin a haveromnál kéne lennem iszogatni meg eszegetni.
Mégpedig?
Mahle Made in Austria volt benne...
Most Champion.
még 2 hét az élet...utána a fene tudja... ....de nem akarok itt ebbe belemenni...