Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nekem ilyen van. Jó autóhoz, motorhoz, (6V, 12V) hidegben való töltéshez, megméri az akku feszültségét stb.
Bőven elég otthonra, ennyi pízé meg ajándék.
Nézegetni kell a honlapjukat, negyedévente mindig van vmelyikben, de lehet hamarabb. Én hetente 1x rápillantok mind a kettőre, szólok ha lesz.
http://www.aldi.hu/hu/html/off...
Ha már egyszer felsavaztad és töltötted, csak desztillált vízzel utántölthető, ÚJRASAVAZNI NEM SZABAD!
És azt hogy figyeljem?! Kijelző nincs a töltőn más, mindenféle védelemmel el van látva, viszont egyéb kütyüm nincs amivel figyelhetném...
ott a motor rajta, ezt még látom én is
Én is pont így csináltam.
Az a fél flakon sav meg ott figyel a pincében 2 éve. Az még használható, vagy ha újra savaznom kell vegyek újat?

Egyébként nagyon jó idő lett, szaladtam is az imént egy kört csak úgy farmerban meg dzsekiben. Csak nagyon sok a bogár, és a nyitott plexizés miatt most próbálom kidörzsölni a szememből a dögöket.
Talán ezen jobban látszik:
az autó akku töltő....felügyelet mellett lehet lehet motor aksit is tölteni vele....figyelve a melegedést plusz a töltési végfeszültséget.
Hát még éppen nem alszom...de igaz hozzá szólni nem tudok a témához
De elolvasgatom
Dehogynem! A legfelső ábra a motor!
Hát ha jól láttam a képen, amit küldtél, azon a motor nincs is feltüntetve csak autó.
Ez (a Kelo-s) inkább csepptöltő nem?

Ha már csepptöltőben gondolkodom, illetve combo-ban, akkor erről beszélgetnék: Optimate 6 csak "picit" drága, de ha a Yuasa-t veszem alapul, gyorsan visszahozná az árát, vagy nem?!
nem.... csak gondozásmentes....nincs párolgás...kalcium technológia
Elébb kellett volna a topicba írni és csak utána vásárolni
Hát ezt most kajak nem értem. Kimondottan ajánlották motorhoz is, sőt, azért a 119-est mondták nagyon, mert hogy elég nagy tartományban jó akkukhoz Ah alapján. Mivel ugyebár 12Ah-s akksi megy a GS-be így a 10Ah-t mint alsó határt nem firtattam....

Ezek szerint nem csak ezt kellett volna nézni? Menjek vissza és verjem össze a Praktikerest?
ez sem jó téma.....szegény Móni bealudt rajtunk
Ez zselés,nem?
Tölteni sem kell mert már fel van töltve..... a normál használat....a savazás után 1-2 óra múlva...oszt kész
JA! És éljen a jó idő! Meg a lezárt alsó rakpartok! Délután 4 kor lépésben tudtam csak haladni az Astoria-ig a Hegyalja út tetejétől. 5 perc helyett 35!
Hát biztos remek, de nem motorakksihoz.
Azt írja, h 6amper az átlagos töltőáram. No mármost az akksi 11Ah-s, tehát olyan 1amperrel kéne h töltsön max.
De általában a motor akksi töltők jóval kevesebbel töltenek. Nekem az egyik asszem 0,6-al, a másik talán még kevesebbel tölt.
Ha nem sürgős várd meg míg lesz az aldiban v. a lidliben.
De neten találsz ezer helyet. Ilyesmit keress pl.:
http://kelomotor.hu/akku_tolto...
Hali!

Lovi! Savazd fel az aksit, és rakd fel tölteni, tuti hosszabb élet tartam!

Whity! Örülj neki, hogy a GS nem veszi el teljesen a töltést! Van olyan típus ami úgy szabályoz, sőt robogóknál van, hogy a világítás a fesz. szabályzó!
Pl.
direkt.
Én jó kis Marellit használok 6e Ft-ért.2 éve ki sem vettem a mociból.......