Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12000-ként kéne....és érdemes...nem sok motor van ami automatikusan állítja magát és az végképp nem a GS....
Szerintem is szél, qrvára vissza tudja fogni. 1x-2x már én is jártam így. Nekem 76e van benne és még nem volt karbiszinkron, lehet már nem ártana neki, egyébként meg megy rendesen, nincs bajom vele.
Mellesleg van vmi tipikus jele, amiből tutira lehet tudni, h elmászott a szinkron? Ja, és van vkinek műszere hozzá?
Nyahh!
Van néhány szerelhető szivargyújtó aljzatom...200 ft egységáron...
..ha érdekel valakit visítson
OK, köszi mindenkinek!
Ha mégis jön vmi jó ötlet, azt szívesen fogadom, addig megy gurulok így!
Higgy ataaa-nak, nem kíméli mégis minden flott a gépén
Irigylem a színét!
Én viszonylag sokat megyek, és nekem is hozzá-hozzáér, de eddig sem a guminak, sem a láncnak nem lett baja.
Köszönöm szépen!
Akkor nem kell ennyire paráznom? Attól még hogy hozzá-hozzáér biztonságosan lehet vele közlekedni? Ilyen dolgokban elég para vagyok...
GS-en nem is tudod korrektül beállítani a hátsó kereket, mert azok a rovátkák, meg az a lötyögős szorítófül minden csak nem pontos.
A GS-t told fel egy dombra, és bonts egy sört.
nem érzek semmi extra dolgot, csak jó lenne korrektül megoldani...
ne is mondjátok, közvetlenül a Duna-parton lakunk...szóval most van para...
Szard le a dolgot. Ha nem érzed hogy ferdén járna a kerék, és nem kopik extra gyorsan, akkor élvezd a motorozást!
ilyen időben motorcsónak kell, nem gs500
Na azért! Nem lehet itt igazolatlanul sokat hiányozni!
nem-nem! mindenképpen szeretnék más megoldást találni! :)
ER5 fórumba nézte valaki? Lehet kicsit eltévelyedett...
Valami hasonlóra gondoltam én is...amúgy a műhely nem gond, ott készült a többi cuccos is!
Viccet félretéve, nagyon jó lenne, ha valaki meg tudná mondani nekem, hogy milyen formában tudnám átalakítani a gyári fogaskereket esetleg...
élek még, csak most el vagyok havazva (külföldi út-meló-mégtöbb meló-magénélet a négyzeten, szóval ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
Dobtam mentQ-ra egy sms-t, már engem is aggaszt a dolog! Remélem csak megunta a pofánkat, és nincs semmi baj vele!
Hali! Vagy 150-es guma kell