Hidd el, ha jó idő lenne már mindenki a szimeringekről, meg a perecekről beszélne
Na de hogy felvidítsalak:
A f.szom kivan, hogy akkusavat nem lehet kapni akku boltban!
Bécsi úti akkumax-ban azt mondták valami biztonsági f.sz-f.sz miatt nem lehet tartaniuk. Baumaxban, Obiban, Praktikerben nincs. Benzinkutakon kb. 1-nél találtam, de ismerve az árrésüket nem akartam megvenni. Festéknagyker fél 5-kor bezárt. Ha más nem lesz, holnap elhozok onnan egyet...
Látjátok milyen jó motorunk van.....legalább egy oldalon keresztül ki sem ejtjük a hogy gs.....nincs recsegő váltó, szitáló kormány, titingelő motor.........vagy ebben esetleg valami (ki) is közrejátszik?
5 éve folyamatosan egy magyar tulaj apartmanjaiba mentünk.Most sem szakad meg a hagyomány.Lusta vagyok vadászni szállást.Lebeszélem,ott van.70 ájró egy hétre/fő.Jó ez nekem
Megnézted jól?
Látod ,hogy mennyi rózsaszín bugyi van a kardján?
tanulság az Ork csajozósabb mint az ogre...
..a törpök 7-es csoportokban támadnak 1 hókefélkére
Na de hogy felvidítsalak:
A f.szom kivan, hogy akkusavat nem lehet kapni akku boltban!
Bécsi úti akkumax-ban azt mondták valami biztonsági f.sz-f.sz miatt nem lehet tartaniuk. Baumaxban, Obiban, Praktikerben nincs. Benzinkutakon kb. 1-nél találtam, de ismerve az árrésüket nem akartam megvenni. Festéknagyker fél 5-kor bezárt. Ha más nem lesz, holnap elhozok onnan egyet...
Wifi van?
Csörgess meg pls ha megvan az infó és visszahívlak!
Bár néha...
Látod ,hogy mennyi rózsaszín bugyi van a kardján?
tanulság az Ork csajozósabb mint az ogre...
..a törpök 7-es csoportokban támadnak 1 hókefélkére
(egyébként az a durvább )
1.2-es 2005-ös VW pólóra 155/80/R13 5 csavaros felnit tudtok valahol?
Lakatos bontóban nem volt, meg már csomó helyen néztük, de sehol semmi!
Ötlet? (XJ számítok Rád)
Mindíg volt szállás.
Talán az ogre címre tok pályázni.