Nekem annyit mondtak, hogy felsavazom, majd feltöltöm (természetesen beszerelés előtt) normál üzemmódban és kész is...
Az előző LP-vel ugyanígy jártam el és 3 évig simán bírta. Igaz savval együtt 7500-ba fájt, ezért is furcsálltam a 11e-et, de gondoltam 3 év alatt nagy az infláció, na meg "márkás" Yuasa-t kapok...
Szerintem meg a papírjára rá van írva mit kell vele csinálni.
Legalábbis, amikor én vettem (szintén sav nélkül), akkor volt benne papírocska, h milyen savszázalék köll bele stb.
Egyébként meg, ha haver 2-3 ezerért többért hozná, mint a boltban, akkor nagy lendülettel küldeném el a picsbe gondolkodás nélkül és még meg is hívatnám magam egy sörre.
Igazából azzal tömörödik a két lap között az "ólompor" amivel kitöltik....ha nincs formázva vagy rosszul akkor ez az anyag kihullik a rácson és zárlatos lesz....ez persze csak paraszt magyarázat, de a lényeg ez...ezért lesz hamar zárlatos a gagyi akksi mert szarul formázzák....
Alapból kínyai.
A japo drága.
YUASA (YB10L-B2)
Az előző LP-vel ugyanígy jártam el és 3 évig simán bírta. Igaz savval együtt 7500-ba fájt, ezért is furcsálltam a 11e-et, de gondoltam 3 év alatt nagy az infláció, na meg "márkás" Yuasa-t kapok...
Legalábbis, amikor én vettem (szintén sav nélkül), akkor volt benne papírocska, h milyen savszázalék köll bele stb.
Egyébként meg, ha haver 2-3 ezerért többért hozná, mint a boltban, akkor nagy lendülettel küldeném el a picsbe gondolkodás nélkül és még meg is hívatnám magam egy sörre.
Pedig abban nincsen sav
Aztán kúton vettem savat, és eljátszottam vele egy kicsit...