Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Linkelsz egy japánt, hogy láthassam a különbséget?!

Alapból kínyai.
A japo drága.
? Alapból Japán...
Dombon ülő fűcsomó legyek ha ez nem kínai yuasa.
Ilyet vettem, csak épp 11e-ért

YUASA (YB10L-B2)
Deca Mach 119 jónak számít?
Most már a 3-4 ezer ft-os Aldis-Lidlis töltők is tudják. Direkt van rajtuk egy motoraksi töltő funkció, mely igen kicsi árammal tölt.
jaja......manapság már minden akkut csak savazni kell...és használható
Nem is bonyolult, de az tény, hogy olyan töltő kell ami az akksi 10%-ával tud tölteni....
Szerintem meg a medve nem játék....................
Én nem is. azt megcsinálták a gyárban...
Az is formázva van csak másképp....az a technológia már a gyártásnál megoldja ezt....viszont nem is bír annyit mint a hagyományosan formázott...
Nekem annyit mondtak, hogy felsavazom, majd feltöltöm (természetesen beszerelés előtt) normál üzemmódban és kész is...

Az előző LP-vel ugyanígy jártam el és 3 évig simán bírta. Igaz savval együtt 7500-ba fájt, ezért is furcsálltam a 11e-et, de gondoltam 3 év alatt nagy az infláció, na meg "márkás" Yuasa-t kapok...
Szerintem meg a papírjára rá van írva mit kell vele csinálni.
Legalábbis, amikor én vettem (szintén sav nélkül), akkor volt benne papírocska, h milyen savszázalék köll bele stb.

Egyébként meg, ha haver 2-3 ezerért többért hozná, mint a boltban, akkor nagy lendülettel küldeném el a picsbe gondolkodás nélkül és még meg is hívatnám magam egy sörre.
Hát a szárazon töltöttek is megvannak formázva szerintem.
Pedig abban nincsen sav
Sanyi.....sav nélkül nem tudod formázni
formázás......laikusnak nem egyszerű...ezek az egyszerű töltők nem alkalmasak rá.
Igazából azzal tömörödik a két lap között az "ólompor" amivel kitöltik....ha nincs formázva vagy rosszul akkor ez az anyag kihullik a rácson és zárlatos lesz....ez persze csak paraszt magyarázat, de a lényeg ez...ezért lesz hamar zárlatos a gagyi akksi mert szarul formázzák....
Nem feltétlenül....ha savval feltöltesz egy formázatlan akku is mükszik egy darabig.....csak nagyon hamar gallyra megy...
az elképzelhető...hogy nincs formázva.....de a savazás után kiderül....rákötsz egy égőt....ha leesik a feszültség nincs formázva
Mi az a formázás?
Nekem is megmaradt a fele. Gondoltam rá hogy ráöntöm kristálycukorra és nézem a növekvő fekete kígyót, de túl drága a cukor.
Lehet mondjuk énnálam eddig csak szárazon töltöttek fordultak meg tipusától függetlenül
Nem mindegyikhez, én is anélkül kaptam.
Aztán kúton vettem savat, és eljátszottam vele egy kicsit...