Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

önindító állapota kimaradt
a 6 évre nincs biztos recept sok tényező játszik ... típus ....indításszám ....hídegindítás....városi használat.....fesszabályozó.....tárolás...stb...adag szerencse
Az önindítót viszont kíméli
a vezérműláncnak nem tesz jót......addig nem szabad eljutni hogy tologassuk
Akkor elvileg az aldis töltőre ha meglesz rárakom télire és így akár 6 évig is bírni fogja? Na de gondolom ugyanúgy töltögetni kell majd desztillált vízzel? Csepptöltés közben párologni fog, nem?
jól tároltad
A betolás/beugratás árthat a motornak? Gondolok itt arra, ha pl a régi már nagyon nem bírja, és annyi töltés sincs benne hogy beindítsa a gépet, de szikrát még tud adni...
Az előző is 3 évig bírta, pedig ugyanezzel a töltővel üzemeltem be... Igaz csepptöltőn nem volt, úgy látszik kevés ha csak kiszerelem és szobahőmérsékleten tartom...
3év minimum...de hallottam 6 évet is.... a téli tárolás sokat számít
Mennyi amúgy egy ilyennek az optimális élettartama (normál használat és körülmények esetén)
de ha használod a savazás és a pihentetés után ....megkapja a motortól is a töltést.....évekig használhatod gond nélkül.
Na, itt is azt írja, hogy savazás után töltsem föl!
ezt olvasd el.....már minden aksihoz ilyen savkiszerelés jár

http://www.szakalmetal.eu/hu/d...
Igen-igen, egyből ráugrottam, mikor megláttam.
az jó töltő......télen csepptöltésre is príma
Kezdünk akksi témában is titingesedni.
A sav mindegy milyen, mind egyforma? Van valami bevált módszer a töltésnél, hogy tuti egyforma mennyiség menjen bele? Én pl arra gondoltam (lehet baromság), hogy veszek gyógyszertárban fecskendőt és azzal mérem ki, hogy egyenlően tudjam feltölteni...
Még annyi, h a motor funkciónál 0,8A tölt és ha feltöltött az akksit, automatikusan átvált fenntartó töltésre, tehát nem fog szétrobbani semmid.
O.K. Köszi előre is!
túlbeszéltük a témát.......sav bele ....felszívódás után használd.....töltő nem kell
Nem azt akarom újrasavazni, hanem ha újat veszek. Márpedig kelleni fog, mert már kéthetente/hetente töltöm...
Na ugye hogy nem alszik!