Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két egyforma felhasználási területű motor nincs rendesen kihasználva általában... sport-túra /enduró vagy valami veterán, youngtimer hasznosabb párosítás (már ha a motorhalmozást nevezhetjük hasznosnak )
Én is úgy lépnék feljebb szívem szerint hogy ezt megtartsam.
A GS-t legalább annyira szeretem. Mikor vettem a cbr-t el akartam adni, de kutyának se kellett, pedig nem adtam drágán, mert csúsztam vele vagy 3x, ami látszik is rajta. Meghirdettem 1-2 helyen és egy jelentkező volt összesen, pedig áron alul kínáltam.
Azóta nem is akarok megválni tőle, nagyon szerethető és könnyen szerelhető gép.
Csökken a hézag a GS-edben?
Látszik hogy a másik motorod egy CBR...
Hát ma hazafelé megúsztam, remélem holnap reggel be tudok surrani eső nélkül. Tényleg kivan a pöcs ezzel az idővel, ez a legszarabb, h minden nap esélye van egy zuhénak, ami fél óra-óra. Inkább essen egy napon keresztül, sztán süssön 4-5 napig, vagy essen este akár minden nap.

Idén mentem vagy 100km-et a ciberével, a gs-el meg max. 600-at. Mondjuk szívtam év elején ezzel a rohadt gyújtás jeladóval.
Pedig most cseréltem olajat-olajszűrőt, levegőszűrőt, leellenőriztem a szelepeket, asszem következő alkalommal korongcsere is lesz (0,03-0,04-0,04-0,06), no meg egy karbinszinkron se ártana, csak még nincs hozzá műszerem.
Meg lassan hátsógumi csere, teloolaj mindkettőben + egy szimering, és a fékolajam is több már, mint 3 éves. Ezért jó a GS, mindig van vmi bütykölni való rajta.
Én pénteken voltam úgy, hogy reggel jobbnak láttam cordurába elindulni. De aztán megúsztam az nap is, ma meg sütött reggel a nap így a bőr mellett döntöttem
én tegnap 40km.t áztam hazafele melóból. az utolsó 10 km viszont tök száraz volt. émmá' csak röhögök magamon
(pár napja előbúvárkodtam egy "utcai" bőrdzsekit meg a nacit. jobban bevált mint az esőoverall. )
Én minden nap mocival tervezem a bejárást úgy hogy nem eshet!
főleg a nyelvit...: "hogy az a k...%=(,:@x=zy€ életbe nna ! "
Az esőben motorozás fejleszti a készségeket.
Ugyan ez igaz a szarabb utakra is, de együtt aztán...
Amíg csak pár mm-t ír hétvégére addig szerintem nyeregbe lehet pattanni. Köpönyeg szerint szombaton borús, kis esővel, de vasárnap még napsütés is lesz.
Neeee!
Ha ilyen fos idő lesz nyáron(márpedig úgy néz ki),kivonatom a pitsába a motort vagy mindkettőt forgalomból.Június végéig nem sok napsütés várható,viszont eső szinte minden napra Ez a nyár bebasz nekünk.........
hú vazze , Debrecent is elvesztettük, vagy az agglomeráció terjedt ki ?
Sziasztok!
Eladó Kipufogó Finster dobbal ha érdekel valakit vidi
az adatlapomon.
ára:17.000 huf,
Jó idő volt. Én szlovákoknál jártam hétvégén. Csak Debrecen előtt áztam kb. 10 percet.
Szasztok!

Nem semmik vagytok. Pár napig nem voltam net közelben, és fél napig tartott míg utolértem az eseményeket! Csúcs!
Látom mindenki élvezi a "jó" időt! Már azon gondolkoztam ismét téliesítem a vasat!
jól számol..pont annyi
Hogyne tudnánk!
..csak egy kellemetlen zörej!
És nem tudjuk mi az a titing, ezt még kihagytad.
Törpilla és a törpök.
O.K., de Z1000-nél kisebb nem jöhet szóba, és ez esetben én is ogrulok!
Hogy ti mennyit tudtok dumálni amíg én távol vagyok...pfff

Az Ok.hogy lassan már nem is GS fórum vagyunk....de ,hogy törpe gyár tett az oldal...döbbenet! "Porbapúzós" topic..

..hmm na jóó...akkor én leszek az Ogre...ocsmány,bárdolatlan...büdös és zöld vagyok...ide nekem egy kawát
oké