Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is jó napom van, attól függetlenül, hogy nem tudtam motorozni
Monnyad a címet, mer má elfelejtettem.
Na itt legalább van pár esés már fél perc után, de akkor is kurva kemények... én ilyen esőben max tv-zek
ha nem találsz "játszótársat" gyere be a melóhelyemre. (b.örs)
időm nem lesz rád , de egy fagylaltkelyhet összedobok azért!
Igen, nekem nem kicsit jó és még vége sincs a napnak...
Hali!
A kipufogó kiherélés végeredménye, hogy hangosabb, esetleg vesztesz egy kis nyomatékot és igen, megbasznak a vizsgán, továbbá többet fog enni...
Szerintem max azt az eredményt érte el, hogy megbukott műszakin.
Szép estét mindenkinek,.Érdeklődné,hogy gs 500 as nak a gyári pufóját herélte már ki valaki?És milyen eredményt ért el.Köszönöm.
Légszűrőház tiszta, porszáraz?
De víz hogy kerülhetne bele?
Holnap Budafokra megyek melót felmérni, délre végzek. Valami buda környéki fagyizásba benne lennék, hogy végre találkozzak innen is emberekkel.
A karbikat kitakarítottam bár a fúvókákat, még nem szedtem ki, csak leürítettem és át nyomtam pumpával. Majd mindjárt neki esek, mert reggel dolgozni kellene vele menni. Máris borítom az egészet.
most viccen kívül ! benyát kap rendesen ?
Nálunk is most volt egy nagy felhőszakadás
de jó neked
Én is erősen, hogy mindjárt motorra ülök
Szia4
A levegőszűrőt és a légszűrőházat kitakarítottam. Szerintem zárlat lesz, mert délután figyeltem. Azaz, ha alapjáraton rákapcsolok egy fogyasztót ( féklámpa, index, vagy fénykürt, stb) leáll. Ja, és valahol lötyöghet benne a víz, mert ha oldal sztenderre teszem ketyeg, de ha utána fölállítom, vagy emelkedőn megállok, illetve fékezek(tehát előre, vagy hátra tódul valahol a víz) akkor már leáll, vagy köhög. Csak nem jövök rá, hogy hol a pi..-ba lehet benne ennyi víz. Valami tipp?
Jó, hogy mondod, ma láttam egy elég felelős családapát... Nagyrobogó, ül rajta a tonnás disznó (Ő apu), mögötte pedig a kb 5-6 éves kislány, akin van egy felnőtt sisak, ami nem ér az állához, illetve a kis kezével fogja apu háját, de kb. máj magasságban, illetve a lógatja szegény a lábát, mert semmit nem ér el... vörös lett az idegtől a fejem...
Hát, nagyon erősen agyalok
na ja
Móni, neked kéne egy oldalkocsi, ott elférnének a gyerkőcök.
Ne is mond, én is menni akarok!
Az meglehet
Igazából van két vitrinem azt kéne összedobni.És utána gondoltam egom felé hátha lehet úszni motorral.
De ha többieknek jobb a délelőtt akkor fordítva csinálom.De akkor 2-3 körül lépek max.
Nyolckörül lépek gödöllő felé onnan nézhetem a fórumot és kialakul.
Mehetünk ebéd után is, addigra legalább kiderül hogy beborul e.
Őőőőő későn.