A karbikat kitakarítottam bár a fúvókákat, még nem szedtem ki, csak leürítettem és át nyomtam pumpával. Majd mindjárt neki esek, mert reggel dolgozni kellene vele menni. Máris borítom az egészet.
Szia4
A levegőszűrőt és a légszűrőházat kitakarítottam. Szerintem zárlat lesz, mert délután figyeltem. Azaz, ha alapjáraton rákapcsolok egy fogyasztót ( féklámpa, index, vagy fénykürt, stb) leáll. Ja, és valahol lötyöghet benne a víz, mert ha oldal sztenderre teszem ketyeg, de ha utána fölállítom, vagy emelkedőn megállok, illetve fékezek(tehát előre, vagy hátra tódul valahol a víz) akkor már leáll, vagy köhög. Csak nem jövök rá, hogy hol a pi..-ba lehet benne ennyi víz. Valami tipp?
Jó, hogy mondod, ma láttam egy elég felelős családapát... Nagyrobogó, ül rajta a tonnás disznó (Ő apu), mögötte pedig a kb 5-6 éves kislány, akin van egy felnőtt sisak, ami nem ér az állához, illetve a kis kezével fogja apu háját, de kb. máj magasságban, illetve a lógatja szegény a lábát, mert semmit nem ér el... vörös lett az idegtől a fejem...
Igazából van két vitrinem azt kéne összedobni.És utána gondoltam egom felé hátha lehet úszni motorral.
De ha többieknek jobb a délelőtt akkor fordítva csinálom.De akkor 2-3 körül lépek max.
Nyolckörül lépek gödöllő felé onnan nézhetem a fórumot és kialakul.
időm nem lesz rád , de egy fagylaltkelyhet összedobok azért!
A kipufogó kiherélés végeredménye, hogy hangosabb, esetleg vesztesz egy kis nyomatékot és igen, megbasznak a vizsgán, továbbá többet fog enni...
De víz hogy kerülhetne bele?
A levegőszűrőt és a légszűrőházat kitakarítottam. Szerintem zárlat lesz, mert délután figyeltem. Azaz, ha alapjáraton rákapcsolok egy fogyasztót ( féklámpa, index, vagy fénykürt, stb) leáll. Ja, és valahol lötyöghet benne a víz, mert ha oldal sztenderre teszem ketyeg, de ha utána fölállítom, vagy emelkedőn megállok, illetve fékezek(tehát előre, vagy hátra tódul valahol a víz) akkor már leáll, vagy köhög. Csak nem jövök rá, hogy hol a pi..-ba lehet benne ennyi víz. Valami tipp?
De ha többieknek jobb a délelőtt akkor fordítva csinálom.De akkor 2-3 körül lépek max.
Nyolckörül lépek gödöllő felé onnan nézhetem a fórumot és kialakul.