A 600 kilométer itthon az a kicsit demoralizáló. De ha egyszer rászánom magam és egyik végétől a másikig végigmotorozom egy túra alatt a kárpátokat akkor már mindegy... ezért is mondom hogy "kis" túrához (kevesebb mint 2000 kilométer) van messze...
Szlovákiába mondjuk nem olyan nehéz Borsodból átruccanni.
Más: Nem tudja valaki, hogy ezen a fórumon be lehet valahogy állítani , hogy jelezze (vagy egyéb), hogy melyik volt az utolsó hozzászólás amit már olvastam ?
Macerás mindig megkeresni az utolsót.
Az olyan... de te csak egy nagyon kis részét láttad az országnak... egy 170 kilométeres csíkot, ráadásul a legfontosabb tranzit útvonalon. A hegyekben olyan édes kicsi és burkolt! utak vannak nulla forgalommal amilyenek erdélyben csak murvásban léteznek (ami a két ország eltérő politikai és gazdasági fejlődésből következik).. én visszavágyom oda is. Mellékutakon lehet egy ország igazi arcát és szépségeit megismerni.. nem autópályán meg főúton. Egyébként Bulgáriára is igaz ez..(azt legalább streetview meg lehet már nézni)
Ma voltam Pumiguminál hátsógumit cserélni.
A szerelés után mutatott nekem egy Metabond nevű motorolaj adalékod. Neki is van tesztelő gépe, és a szemem láttára végezte el ezt.
Nagyon meggyőző volt amit láttam.
Van valakinek tapasztalata ezzel?
mi Novi Sad-ig (Újvidék? ) mentünk, de tök puszta, sehol egy ember, csak müanyag budik, kutak zárva, a város szürke, autópálya rettenetes. hmm.. érdekes volt
Olyan nem, azt leszámítva hogy egyszer csak egy burek kedvéért átugrottam Szabadkára. Általában valamilyen nagyobb karikába bevéve volt nálam Szerbia terítéken, de mindig tetszett.
Szerbiából a déli részeket és az Al-Dunát szeretem... ahol a hegyek vannak. Egyébként nekem különösebb bajom nincs vele, még a síkabb részekkel sem.
Én se a külseje miatt szerettem bele./ A GS-t sem a szépsége miatt választottam. / Hanem a többi tulajdonsága miatt, nem gondoltam, hogy tud újat mutatni nekem egy 500-as. Én az F-es változatot választanám.
Olyan területből Magyarországon szerintem túlkínálat van.
A fórummotornak meg:
Kb 15 évvel ezelőtt a BNV-n hakniztak ezzel.
Az a 20-30 vasuti átkelő egy vonalon ide-oda az vicces vót.
De messzebb csak ha időmilliomos leszek.
Amúgy nem.Küzdj.Ez a fórum motor mottója.
Más: Nem tudja valaki, hogy ezen a fórumon be lehet valahogy állítani , hogy jelezze (vagy egyéb), hogy melyik volt az utolsó hozzászólás amit már olvastam ?
Macerás mindig megkeresni az utolsót.
A sima 2 számjegyesek meg nagyon jók.
A szerelés után mutatott nekem egy Metabond nevű motorolaj adalékod. Neki is van tesztelő gépe, és a szemem láttára végezte el ezt.
Nagyon meggyőző volt amit láttam.
Van valakinek tapasztalata ezzel?
Szerbiából a déli részeket és az Al-Dunát szeretem... ahol a hegyek vannak. Egyébként nekem különösebb bajom nincs vele, még a síkabb részekkel sem.