Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..ilyen madaras cuccom nekem is van
Azt a kib....tt sirályt annó egy 10e ft-os teszkós géppel lőttem.Azóta van egy Fuji s9500-om és egy Chinon faxomtudja mi,pár objektívvel.Azt sosem használtam mert filmes
Én egy egész napot csesztem el egy rózsabokorban....a kiba hangya nem lebeg...soha nem áll meg..és gyorsan mozognak az alkatrészei....a régi digit gépek pedig lassúak mint a doki
Én sem vagyok nagy fotós,de ezért páran megdícsértek El tudjátok képzelni,8 évvel ezelőtt milyen komoly kompakt gépek voltak,ráadásul ami belefért a büdzsémbe kb 10 méterre volt a hajótól.
...úgyhogy mivel béna vagyok...két éve nem vettem a kezembe gépet...
..itt meg sajnos tükröződik a kezem és a lencse...ha már kompozíció..
..szemtükörben portré..
Ezt Lousanne-ban vezetés közben...pontosabban menet közben lőttem..és csak egy másodpercet késtem...
az ikerpár másik fele ugyanis nevetett...
..életem fotója lehetett volna..
Már gondoltam arra is kellene egy jó minőségű kompakt, amit akár esőben is bátran elő lehet szedni.
Jó lenne valamikor egy fotózással egybekötött motorozást megejteni, rengeteg olyan hely van, ami megér egy kattintást.
Nekem mondod? Ha vinni akarom a 300/4-et, elég alaposan kell pakolni :D A 100/2.8 se apró. Viszont sokszor jobb nekem, ha csak egy géppel indulok, meg egy objektívvel rajta. A régi 18-55 viszont nagyon gyenge, kevés fényben meg főleg hátrányos a fényerő hiánya. Ennek ellenére sokszor használom a praktikus átfogása és a kis mérete miatt. Jobb lenne valami rendesebb rajzú, fényerősebb helyette, de hát ahhoz is kéne nem kevés "kedv"...
100%-ig egyetértek.
Ez a fotózás olyan. a minap vártam az ocsmányirodában.
Észrevettem hogy az ajtón van egy rés. Egyből megjelent egy kompozíció a szemeim előtt, kicsi zoom-al a résre, s elég szépen lehetett volna érzékeltetni magát a fényt.
De a gép nem volt nálam.
A másik baj az, nekem egy Oly E-410 van, a 14-42-es obi nem annyira nagy, viszont a 70-300 as eléggé. Egy viszonylag nagy táska kell neki hogy vigyen minden olyat ami kell. Fotós hátizsákom az nincs.
...na és!
....én pedig...előtte éjjel.....utána éjjel..

..áldozatok nélkül nincs nyereség...
...ööööö..nincs semmi..
Ez teljesen érthető! És még úgy is nehéz!
...amikor rajtam volt a fotózós mizéria.....mindig egyedül mentem..
igen ganja
Én is így gondoltam
alvaro pont acwellan hernyó guglisfiókpontkom
Agárd , gondolom rétesbóót . ha nem jön közbe részemről semmi, ott csatlakoz-om -nák, -nék
Tudsz küldeni valami elektronikus elérhetőséget? Lenne pár kérdésem.
Valóban :)
Vannak helyek, ahol egész egyszerűen MUSZÁJ megállni. Mint pl. mostani 48 óráson a felhős csúcsoknál a Gerecsében. Vagy tegnap Tés környékén párszor... sokat segít, ha nem feszített a napirend :)
Előzetesen többször is ki volt téve, mi a terv, aki akart, jött, és őszült kedvére Senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez.
Az önkritika meg állítólag nem bonyolult. Figyelni, összehasonlítani, józanul mérlegelni, a végeredmény meg onnan már adja magát, azt mondják.
Kellemes gurulást mindenkinek holnapra.
Csak a 100609. hozzászólás miatt kötöttem össze fejben, de talán nem egészen indokolatlanul.
A terv tökkéletes, az időbeosztás tökkéeletes, reméljük a nap is tökkéletes lesz

A
Ez igy cool mert átszerveutem a napom de akkor délután este dolgozom
Tudod milyen nehéz összeegyeztetni a fotózást a motorozással...? Hajjaj! Hát még ha az is benned van, hogy a fék ellenség
Nem tudnak. Szerintem nem.

Amúgy szevasztok. Be-benézek, csak hát nem nagyon volt mit mondjak.

48-as viszont megvolt:

http://onroad.hu/cikk/hogy-elvalasszuk-foldi-vizeket-az-egi
ektol.html
Nyahh!
Úgy hallottam ,hogy a tegnapi guruláshoz egy robogó és elég lett volna...mondjuk max. 50 köbcivel Hö hö..lassan járj....megőszülsz..
Szóval legyen a 10 óra...de mindennek a feltétele (részemről) az eső.
11.-11,15 amikor elindulunk Agárdról Tatabányát 12-re saccolom....Dobogókő 13-13,30...függ attól ,hogy hányszor..mennyi időre állunk meg.
Azért írok időket,hogy a hősszerelmes is csatlakozhasson...
Dobogókőn nem tudom ,hogy mennyi időt töltünk el...és ,hogy onnan merre...de ezt majd demokratikusan eldöntjük..
Szerintem az időbeosztás Maonikának is megfelel..és ami fontos a long hétvégéről hazatérők rohamát is részben...vagy egészben megússzuk..
Esetleg még valami óhaj...sóhaj..sirám?
(a saját kívánságlistámat már elküldtem Istenkének.....öööö de magas ívben leszarta )

Ui: Tisztelem ha valaki önkritikát gyakorol..és ez által nincs terhére a többségnek...nem rontja el mások szórakozását.
Köszönöm!