Hát a süti ugyan mindenkinek szólhat de most csak egy gs500 lovasában bízom
De máskor .. Megbeszéltük.
Aki jon mindenki egy vendégem a Vári cukrázdába a XVII keruletben .
Jövő hét második fele ...
Ecceee valami nagy-nagy "kisfeles" meetinget kellene tartani....
..hö hö..válságmotorostalálkozó
...viszont a kerülgetős..gyakorlásosságos okosságot bármikor összehozhatjuk....az nem árt meg senkinek..
Jahh..hogy a hősszerelmestől lehet rendelni?
hááát..őőőő..izéé...pálmafák,koktél,fűszoknyás
szőke lányok..mákosmeggyesréteskizárólagporcukornélkül....sok sok hideg ananászlé..ééés privát yaht..helikopterrel.....egy nagyon fullos hitelkártya.....pillanatnyilag elég ennyi..
De cuki vagy
Hát a sütit szeretem, csak ne csokisat inkább meggyes-szilvás valamiket preferálom, vagy a grillcsirkét, sült oldalast, véres-májas hurka, de elnyamnyogok a kacsacombon, esetenként a jó lazacot sem vetem meg
Hintaszéket, na az kényelmes lehet Dobogókőn, vagy függőágy, más nem kell.
Ganja, neked valami?
Ja igen hűtőtáska a sörnek!
u.i.: Amit tényleg hozz, az mondjuk esőruha, bár kicsi az esély hétfőe... meg némi pénzmag tankolni, illetve Dobogókőre kajára, meg Rétesre. Fék-kuplungkar van nálam, tehát minden ok
----
Most komolyan, lassan tényleg érik egy sörözős-bulizós GS500 tal, természetesen ott-alvós, bográcsos, valaki már feldobott hasonló, csak nem emlékszem ki és hova!
..ezekre a cuccokra akkor lesz szükséged...ha kettesben egy lánnyal...öö vagy fiúval...romantikázós motorozásra mész...
...a pillanatnyi ivar arány egészen elferdült dolog lenne....amiben a többség nem venne részt (remélem)...
...tehát ha jössz...akkor kizárólag a gázkar húzogatásáról lehet szó...
Hát jó !
Legyen a Gyömrői MOL benzinkút
Legalább megtankolom a paripát .
Azért én elmegyek egy sütit betolok ma este 7 körűl.
Ha meggondolod magad akkor a sárga paripám eltéveszhetetlen.
Holnap meg majd hivatalossá tesszük.
Addig is szép délutánt mindenkinek ...
Ui.: Valamit kell vinni?
Pokróc,kaja,pija,süti,....
Csak, hogy "szabályos legyen a játék" mivel holnap úgy is találkozunk maradjunk abba, hogy reggel 8:45, de mi lenne ha maradna a gyömrői körforgalomnál a tali (persze ha neked nem gond), vagy a mol benzinkút Gyömrőn.
Egy időben ide raktam fel pár képet amiket passzióból "lövöldöztem".
Tettem fel képeket még ide párat beválogattak a Google Earth ben látható fotók közzé. (De mindez nem jelent semmit, van pár olyan hely ahonnan kidobálták a képeim mert meg se ütötte a mércét, bár) A probléma ott van, nagyon kevés időm van fotózni, elég ritkán van alkalmam.
Holnap mit gondolsz mikot szükséges találkozni a Maglódi OMv kútnál?
Igazodom hozzád !
Másuk téma:
Ma estr 7re én megyek eszem egy kis sütit a Péceli pékségnél.
Amúgy is kell este tankolnom
Szóval ő izé .......
Meghívhatlak ?
Küldjél posta vagy itt
Email: farkas.sziszi@gmail.com
De máskor .. Megbeszéltük.
Aki jon mindenki egy vendégem a Vári cukrázdába a XVII keruletben .
Jövő hét második fele ...
..hö hö..válságmotorostalálkozó
...viszont a kerülgetős..gyakorlásosságos okosságot bármikor összehozhatjuk....az nem árt meg senkinek..
Jahh..hogy a hősszerelmestől lehet rendelni?
hááát..őőőő..izéé...pálmafák,koktél,fűszoknyás
szőke lányok..mákosmeggyesréteskizárólagporcukornélkül....sok sok hideg ananászlé..ééés privát yaht..helikopterrel.....egy nagyon fullos hitelkártya.....pillanatnyilag elég ennyi..
Hát a sütit szeretem, csak ne csokisat inkább meggyes-szilvás valamiket preferálom, vagy a grillcsirkét, sült oldalast, véres-májas hurka, de elnyamnyogok a kacsacombon, esetenként a jó lazacot sem vetem meg
Hintaszéket, na az kényelmes lehet Dobogókőn, vagy függőágy, más nem kell.
Ganja, neked valami?
Ja igen hűtőtáska a sörnek!
u.i.: Amit tényleg hozz, az mondjuk esőruha, bár kicsi az esély hétfőe... meg némi pénzmag tankolni, illetve Dobogókőre kajára, meg Rétesre. Fék-kuplungkar van nálam, tehát minden ok
----
Most komolyan, lassan tényleg érik egy sörözős-bulizós GS500 tal, természetesen ott-alvós, bográcsos, valaki már feldobott hasonló, csak nem emlékszem ki és hova!
..abban nincsen semmi /verz.....és nem is leszel egyedül...
Azért bizakodom hogy este lessz partnerem a sütiben is.
...a pillanatnyi ivar arány egészen elferdült dolog lenne....amiben a többség nem venne részt (remélem)...
...tehát ha jössz...akkor kizárólag a gázkar húzogatásáról lehet szó...
..amúgy inkább az OMW-nél tankolj...azt jobban szereti..
.. bár nekem is csak egyszer sikerült.,.
Legyen a Gyömrői MOL benzinkút
Legalább megtankolom a paripát .
Azért én elmegyek egy sütit betolok ma este 7 körűl.
Ha meggondolod magad akkor a sárga paripám eltéveszhetetlen.
Holnap meg majd hivatalossá tesszük.
Addig is szép délutánt mindenkinek ...
Ui.: Valamit kell vinni?
Pokróc,kaja,pija,süti,....
Ufff
Eddig csak legendának tartottam, de most már tudom, igaz Ganja 4l alatti fogyasztása! Igaz én gyári GS-el csináltam, bocs!
3,93 l/100km!
Ne kérdezzétek mennyivel mentünk, úgyis letagadom....
ataaa, úgy hiányzol... Elegem van a nyugger túrákból
http://youtu.be/5lfzarWWy4A
Csak, hogy "szabályos legyen a játék" mivel holnap úgy is találkozunk maradjunk abba, hogy reggel 8:45, de mi lenne ha maradna a gyömrői körforgalomnál a tali (persze ha neked nem gond), vagy a mol benzinkút Gyömrőn.
Remélem faszányos minden! Széles utat, gumi fákat!
Tettem fel képeket még ide párat beválogattak a
Google Earth ben látható fotók közzé. (De mindez nem jelent semmit, van pár olyan hely ahonnan kidobálták a képeim mert meg se ütötte a mércét, bár) A probléma ott van, nagyon kevés időm van fotózni, elég ritkán van alkalmam.
Holnap mit gondolsz mikot szükséges találkozni a Maglódi OMv kútnál?
Igazodom hozzád !
Másuk téma:
Ma estr 7re én megyek eszem egy kis sütit a Péceli pékségnél.
Amúgy is kell este tankolnom
Szóval ő izé .......
Meghívhatlak ?
Küldjél posta vagy itt
Email: farkas.sziszi@gmail.com