Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor most mi voltunka három iker az öt helyett?
Na látom a délelötti indulás lessz a nyerő. Hmmm.. Megoldjuk.
Móni! Elötte egy meeting majd tovagurulás mondjuk .... Gyömrö körforgalomtól ?
Meg aki csatlakozna a Pesti oldalról...
És .... Egy holnap esti fagyi Pécel city ben mondjuk 7kor ?
Érd 10 tesco kút, ha később akarsz csatlakozni, kérdezd Ganjat, mikor hol leszünk kb.
Innen indulunk:Érdi találka
Oké, hétfőn meglesheted mi a vércsoportom
Majd csiszolunk rajta, én kihagytam pár dolgot.
Egyébként ügyes voltál, csak nézz több tükröt s írd be a vércsoportod
Tehát a Hétfő, reggel 10 Érd, majd térképezem is, most hali!
Kicsit hosszabb az ő útvonala amit leírt, mint a tiéd...ha jól láttam
Nekem a 10 óra. Ganja így is azt írta 18ra lennénk csak Dobogókőn, nekem az is már egy kicsit későn van...na de majd meglátjuk
Mi a jobb neked a 10, vagy 11 Érden?
Ganjanak mindegy, nekem is, mond valamelyiket és le van ütve, többiek meg csatlakoznak, ahol tudnak... biztos lesz jelentkező
Határozottan, sokkal jobb!
Mondtam én, hogy nem rakom fel?
Nem hazudós vagyok, csak memóriám nincs
Hétfőn kicsit lendületesebbek leszünk, nem sokkal, csak kicsit. Ha erre még ráraksz 20%-ot, na az a nyugdíjas tempónk.
Na így már jó?
Ó, teljesen zavarba hozol, naaa...
ennyi szépség egy (2) képen !
És mennyiből tart Móninak nem-odafigyelni? Majd ő eldönti, neki mi a szabálytalan, meg mi nem... hol vannak itt szabályok, kérem
Ez nem olyan "túra" lenne, amire érdemes időpontot egyeztetni... most már abban maradtunk a Zasszonnyal, hogy szerzünk neki sisakot, és gurulunk egy 50-60 km-t, csak mégis, hogy mennyire tűrhető mindkettőnknek a túrakormányos kétszemélyes karikázás. Szóval ha hosszabb távú, többszemélyes, "rendes" gurulást keresel, inkább csatlakozz Krissalhoz meg ganjához, meg a többiekhez.
Jók a képek .. Csak egy valami hiányzik ... Én ..
Szóval hétfői karika mehet ..
A meeting poin-ot megbeszéljük ?
Mielött oda gurulunk ahova kell ?
Vagy spontán csinálunk egy karikát a pesti oldalon is ..
Hmm... fura nap volt ez a mai... már délelőtt is volt olyan eset, hogy eszembe jutott egy tök ismeretlen szó, aztán megtaláltam valami flakonon anyáméknál... erre te poénkodtál a mókusok molesztálásával, még a kútnál... erre hazafelé, na, mi feküdt előttem a nyomvályúban? Azt hiszem, már mindegy volt, melyik része került a kerekek alá, mert nem én voltam az első...
itt egy-két ember keményen dolgozik Móni szimpátiájáért, és erre megjelenik whity aki már "harmadik típusú" találkozásban volt a célszeméllyel, Vakon keresi a jányt a neten, , és bingóóó! megvan.
Virágot küld ... minnyá mennek motorozni...
mi ez ha nem, irregular game !

Tudtam, hogy neked nem szabad hinni...még is felkerült a kép!
Nekem a korai indulás jobb lenne, mert akkor tutira hazaérnék időbe!
Jó környék egyszer idén jártam arrafelé.
Mi lenne az útiterv?
Sziasztok!

Köszönet mindenkinek a mai gurulásért!

Hétfőről annyit, hogy vagy 10, vagy 11-es indulás, szavazzatok, Ganja fel tud kelni. Délután a sok hétvégi sofőr fasszal nem akarunk összeakadni, ezért a korai indulás.

XJ nem engedte magát fotóztatni, de íme az érdekesebb részek :)
Korábban volt egy 113145. számú hozzászólásom, de a tegnapi-mai felvetések alapján úgy néz ki, magam maradtam erre... úgyhogy lehet, hogy csak annyi lesz belőle, hogy a Zasszonyt fölültetem magam mögé, és teszünk egy csökkentett karikát Fót indulással-érkezéssel, próbaképp (fölmerült, hogy menjünk el valahová hétvégére motorral a közeljövőben, kezdésnek megnézzük, megy-e a motor kettőnkkel is).
Miért előzne whity szabálytalanul? Én nem látok semmi ilyet
Milyen hétfői karika?