Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

? mi , miért.... elvesztettem a fonalat ( dolgozóba vagyok )
Miért lenne ez szabálytalan?
ganja: értettem.
whity : nem a KRESZ-ről beszéltem
Akkor kora délután és merre ...arra erre hajra ...
Hat lehet, de motorozni is akarok mert minden nap karikazom reggel 7 kor es delutan, de egyedul uncsi....
Sajnos meg dolgozom igy a de nem jo tenyleg ...
A du meg elfogadhato hetfon.. Igaz nem munakanap de eligerkeztem delelotre ...
Csaknhogy erezd a torodest ha megmondod holnlesztek oda megyek
..amúgy mondtam ,hogy rugalmas.....indulhatunk később is..
..te nem is motorozni akarsz.....a nőért kaparsz
...és tényleg semmi közöd
Akkor mi legyen ... A reggel 10 korai legfeljebb csatlakozom valahol valakivel ..:-)
Hatha találok egy gyömröi partnert késöbbi indulásra...
Amugy meg nem elözők szabájtalanul.
Hát sajnos le, és ahogy nézem, a korábban tervezett hétfői karika is elmarad az érdeklődők átpártolása miatt
semmi közöm , de 2 kis HKG-t (hirtelen kigondolt gurulás ) nagyobb egyeztetést igényel mint az Észak-Nyugati átjáró megkeresése...
Figyelem akit érint ! whity meg "szabálytalanul előz
Azért gondoltam korábbi indulásra mert a hosszú hétvégéről hazatérő népek már figyelmetlenebbek..és nagyon belecsúsznánk a zsufiba.
Nekem számít,hogy mindenki akivel elindultam...haza is érjen!
Dobogókővel kb. 18 óra felé zárnánk...és még onnantól sokaknak haza is kell érnie..
nekem csak du jó
ja látom le...
doktorúr indulás időpontja?
bár lehet már lekéstem.
Most néztem..Krissal kicsit kicsit nem jól csinálta a térképet...de köszönöm az igyekezetét!
..pedig az Ő motorja is végig gurul már magától is
Nyahh Hölgyem/Urak!
Hétfő!
Nekem jó a de. 10 órai találka az Érdi turbó shellen...de az indulásban rugalmas vagyok.
Krissalal azt beszéltük meg ,hogy a kis "unalmas" karikát nyomjuk le.
Érd-Agárd-SzfVár-Tatabánya-Esztergom-Dobogókő-onnan pedig mehetünk még fagyizni az Andrettibe....vaaagy Zsámbék felé vissza a 0-ás irányába.
Gondolva a Hölgyre...többször megállunk (mert ők többet pisilnek)
Folyamatosan nézem majd a beírásokat ,hogy a találkozási időpontont rugalmasan kezelve a végeredménnyel is tisztában legyek. Ha gond van a találka helyével (eddig senkinek nem volt) csörögjetek.
Térképet nem gyártok. (mert utálok molyolni vele...a motorom pedig már magától is végig megy)
uff
Egyéb kérdés sirám esetén elérhetőség az adatlapomon..
En nem partolom az m0 ast
Varoson keersztűl...
Vagy a pesti oldalra egy karika ?
Meg úgy általánosságban, nekem a hétfői karika sem opció a Dunántúlon... Monorról valahogy nem esik Fót irányába
Na ledörgölöm a pöttyöket a blokkról, aztán csapatok Maglódra.
Naja, de valahogy nem szeretem azt a szélárnyékot, ami az M0-áson a kamionsor mellett van...
Ezt egy jó ötletnek tartanám én is
A pesti oldalról lehetne menni közösen ...
A du 2 elfogadhato
Időpontot majd még megbeszéljük, Ganjat fűzöm, ő meg éjszakázik... vagy délelőtt 10, vagy délután 2 lesz belőle és az Érdi Tesconal a kúton, pont az A pontban! :)

http://goo.gl/maps/jauZ7
Mikor ?
Hol ?