Van, ebben a hirdetésben is ott van a yumicron jelzés.....a képek ne tévesszenek meg egyáltalán nem biztos, hogy annak a képét rakták ki mint amit árulnak....
Hát ha nem sajátom nem hiszem el- enyém 8 éves lesz két hó múlva- Parabellum akkuja az Er- ben 9 éves- de az már tényleg nem a leg tökéletesebb , de még bírja!
Gondolom eredetit árulnak... mert úgy köszöntek el tőlem is, hogy minimum 5-6 évig, de inkább 7, nem leszek ügyfél. Nekem megérte 11 helyett bő 16-ért Yuasát venni.. remélem amíg nálam lesz a motor nem kell hozzányúlni.
Pedig ahogy néztem anno egy cég volt a yuasaval na persze ez még ne mjelent semmit- szal ezért vadászok "eredetire"- kérdés olyat lehet e találni mint amit anno japánban bele tettek?
jogos, szombatra lesz kész a kabát zipicseréje, aztán kiderül, teszik-e
Ha megtartom, akkor még kell rajta szabni, hosszú az alkar, meg a nacin is sípcsontban.
Az "eredetit" azért vadászom mert a Kawában ez már 8 éve bírja hibátlanul- van akinél már a 9- ik évét tapossa, és most kezd el rakoncátlankodni. Ezért kellene "eredeti"- faszom kínlódjon 3 évente valami majdnem olyan de mégsem minőséggel. Vagy marad az EXIDE az is uyganaz szinte- már minőségben..
De az új börrucidat nem láttam, mert múltkor is a kordurában voltál.
Persze azért a sisak mögött az arcrészlet sem stimmelt teljesen, de hát ki tudja, lehet elaludtad az arcod.
Kérdés már csak az , hogy az újból is van e pont megfelelő méretű/szabású. Nyugi, én is ezt a keresztet viszem...
Nyomunk egy rétesevős "kis unalmas" karikát...vagy egy Balcsi körbe...netán egy kanyargós valami?
kanyarodás
jogos, szombatra lesz kész a kabát zipicseréje, aztán kiderül, teszik-e
Ha megtartom, akkor még kell rajta szabni, hosszú az alkar, meg a nacin is sípcsontban.
Persze azért a sisak mögött az arcrészlet sem stimmelt teljesen, de hát ki tudja, lehet elaludtad az arcod.
Krissal szép