Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, a japo gépekben többnyire azt tesznek a gyárban és sokáig jó szok lenni....
Egyébként mi a szar a különbség jó és rossz akksi között? Elvileg ugyan az a sav meg ugyan az a fém... Persze tény hogy van kölönbség.
A GS-ekben Yuasa a gyári aksi? Mert amikor vettem az volt benne, és a gyártástól számított hatodik évben cseréltem.
Többe lesz a végén mint az új.
Kérdés már csak az , hogy az újból is van e pont megfelelő méretű/szabású. Nyugi, én is ezt a keresztet viszem...
Van, ebben a hirdetésben is ott van a yumicron jelzés.....a képek ne tévesszenek meg egyáltalán nem biztos, hogy annak a képét rakták ki mint amit árulnak....
És szar....semmi köze minőségben az igazihoz....
Hétfőn mi legyen a progi?
Nyomunk egy rétesevős "kis unalmas" karikát...vagy egy Balcsi körbe...netán egy kanyargós valami?
Igen, amikor mondtam az oktató haveromnak, röhögött, hogy tipikus és tanuljak belőle. Hát tanulok.
Ez pont rólatok szól dundy-val (lásd utolsó bekezdés)

kanyarodás
Hát ha nem sajátom nem hiszem el- enyém 8 éves lesz két hó múlva- Parabellum akkuja az Er- ben 9 éves- de az már tényleg nem a leg tökéletesebb , de még bírja!
Na erről beszélek!
Ennek örülni fog XJ
Gondolom eredetit árulnak... mert úgy köszöntek el tőlem is, hogy minimum 5-6 évig, de inkább 7, nem leszek ügyfél. Nekem megérte 11 helyett bő 16-ért Yuasát venni.. remélem amíg nálam lesz a motor nem kell hozzányúlni.
Az tényleg egy hyper-aksi, ami kibír 9 évet, nekem autóban a legtutibb is csak 6 évet bírt, agyak azt mondják egy aksi max 5 év, a többi ajándék.
Pedig ahogy néztem anno egy cég volt a yuasaval na persze ez még ne mjelent semmit- szal ezért vadászok "eredetire"- kérdés olyat lehet e találni mint amit anno japánban bele tettek?

jogos, szombatra lesz kész a kabát zipicseréje, aztán kiderül, teszik-e
Ha megtartom, akkor még kell rajta szabni, hosszú az alkar, meg a nacin is sípcsontban.
forum.index BMW-s topicjában nem szeretik az Exide-ot...
Az "eredetit" azért vadászom mert a Kawában ez már 8 éve bírja hibátlanul- van akinél már a 9- ik évét tapossa, és most kezd el rakoncátlankodni. Ezért kellene "eredeti"- faszom kínlódjon 3 évente valami majdnem olyan de mégsem minőséggel. Vagy marad az EXIDE az is uyganaz szinte- már minőségben..
De ha megnézed, XJ900 is úgy néz ki a sisak alatt mint Kövér László, pedig XJ nem is bajszos...
De az új börrucidat nem láttam, mert múltkor is a kordurában voltál.
Persze azért a sisak mögött az arcrészlet sem stimmelt teljesen, de hát ki tudja, lehet elaludtad az arcod.
Miért ne lenne eredeti? Egyébként a "nem eredeti" Yuasa is ugyan az a cég.. csak éppen Taiwanon van az üzeme és úgy hívják, hogy Yuasa Toplite.
Benned is csalódtam, Krissal szebb
Mintha nem láttál volna eleget, semmi nem stimmel rajta, de minimum a sisakot fel kéne ismerned...pfff..
Krissal szép