Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..hétfőn megyünk.....csak még nyitott ,hogy hova,merre meddig...
..egy tuti...rétes lesz benne..
..félnyugger (normál,dinamikus...tehát legyen benne egy kis élet) tempóra gondoltam,hogy a gőz is kijöjjön..
..szóval laza kolbászolás..
Tegnap írt egy útvonalat doki!
Na megkérdem újra : Hétfői terv?
Naná, hogy veled megyek csak tudjam végül is melyik nap mellett döntesz
Kezdek parás lenni...
Mikor érsz haza suliból...
...na nem lesz semmi baj, már vagy hatszor cseréltem magamnak olajat problémamentesen!
Akkor most hová is szándékozol menni tulajdonképpen? És mikor?
Haver, finoman, most indulok suliba és egy, azaz egy darab tőcsavart találtam meg itthon... nagyon-nagyon remélem, hogy nem fog kelleni!
Had jöjjön.Még viharban sem rossz olajat cserélni.
Jó mocskos tud lenni az ember.
Nekem meg olajat kell cserélnem, de jön a vihar.
Jelenleg -500 van még az olajba, de a +1000 -től már óckodom, ezért jó volna lescerélni. Majd megpróbálom bent a helyén ha esik. Kicsit szűkös lesz, de ez van.
Gumi fenn,olaj maxon,biztosítás megkötve.

Szal holnap indulás.
A Krissal 180-200 alatt km/h-t ért. Az alatt csak fagyi.
Ha lehet én a fagyi helyett a rétest választom
180-200km, alatta csak fagyizunk, 350 felett pedig már túra kategória... 600 felett túlélőtúra...
...amúgy a Gs..."állásában hajlamos lecuppantani (nem tudom ,hogy miért) és a csontig kimerített holminak van a legnagyobb esélye a tönkremenetelre.
mocizás után ..lekötöm...és ha sokáig nem mentem...használat előtt ráteszem a csepptöltőre..
Nekem valami Motobatt izé az akksi neve...4 éves....működik.....bár ez csere darab...az elődjét egy hetesen vittem vissza.
Szerintem a márkás cuccok között is van szórás..
Egy "rétesmániást" kérdezel! Nanááá!
Amúgy Agárdon szoktunk rétesezni....ha a "kis unalmas" karikára megyünk. De mivel kísérletező típus vagyok...ééés szeretem a hasamat...lehet bárhol "nyamizni"
Neked mi a minimum távolság? Vagy merre mennél?
Kell bizony
Tud bozony!
Ja csak megint nem tudom, mikor írta...
Nekem bármi jó, de unalmas a minimum távolság... Rétes viszont kell
Érdekes hogy az SV-ben a Banner tovább húzt.
Ez nem volt 2 éves sem.
Többet vártam tőle.
Rengeteg......kezdődik az alapanyaggal, a kínaiak többnyire minden termékük újra felhasznált bontott holmiból készül ahol többféle különböző célra gyártott anyagokat olvasztanak össze és így egy mást kapnak míg a jó termék közvetlenül kimondottan arra a célra gyártott első felhasználású alapanyagot használ.....és ez után jön a minőségbiztosítás.......és az akkunál még a formázás ami jelentősen befolyásolja az élettartamát....
Arra kellett volna nekem is cserélni, csak hát gondoltam biztos jó lesz ez is...rosszul gondoltam.
Hmmm, rétest! Tudsz vmi jó helyet ahol fincsi a rétes?
Dokinak van egy elképzelése már