..hétfőn megyünk.....csak még nyitott ,hogy hova,merre meddig...
..egy tuti...rétes lesz benne..
..félnyugger (normál,dinamikus...tehát legyen benne egy kis élet) tempóra gondoltam,hogy a gőz is kijöjjön..
..szóval laza kolbászolás..
Nekem meg olajat kell cserélnem, de jön a vihar.
Jelenleg -500 van még az olajba, de a +1000 -től már óckodom, ezért jó volna lescerélni. Majd megpróbálom bent a helyén ha esik. Kicsit szűkös lesz, de ez van.
...amúgy a Gs..."állásában hajlamos lecuppantani (nem tudom ,hogy miért) és a csontig kimerített holminak van a legnagyobb esélye a tönkremenetelre.
mocizás után ..lekötöm...és ha sokáig nem mentem...használat előtt ráteszem a csepptöltőre..
Nekem valami Motobatt izé az akksi neve...4 éves....működik.....bár ez csere darab...az elődjét egy hetesen vittem vissza.
Szerintem a márkás cuccok között is van szórás..
Egy "rétesmániást" kérdezel! Nanááá!
Amúgy Agárdon szoktunk rétesezni....ha a "kis unalmas" karikára megyünk. De mivel kísérletező típus vagyok...ééés szeretem a hasamat...lehet bárhol "nyamizni"
Rengeteg......kezdődik az alapanyaggal, a kínaiak többnyire minden termékük újra felhasznált bontott holmiból készül ahol többféle különböző célra gyártott anyagokat olvasztanak össze és így egy mást kapnak míg a jó termék közvetlenül kimondottan arra a célra gyártott első felhasználású alapanyagot használ.....és ez után jön a minőségbiztosítás.......és az akkunál még a formázás ami jelentősen befolyásolja az élettartamát....
..egy tuti...rétes lesz benne..
..félnyugger (normál,dinamikus...tehát legyen benne egy kis élet) tempóra gondoltam,hogy a gőz is kijöjjön..
..szóval laza kolbászolás..