Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a jó ha csak ilyenen lehet motorozni egész nap...olyan 4-600 kilométert
Én azt sem tudom mi volt ez a MapsGL. Nem az hogy a Google alkalmazásait (earth, view, meg a domborzat/épületnézegetőt) OpenGL-el hardveresen gyorsították? Vagy valami egészen más?
met.hu meg még szarabbat....időkép legyen :)
Maga ez a szűk erőn, mezőn, dombon át kanyargós út nekem nagyon bejön, de ez rövid és vacak az aszfalt rajta. Szlovákiában rengeteg ilyen út van, csak ott több tíz, néha száz km-en keresztül tart és jobb az útminőség. (persze ott is vannak gyengébbek, főként most tavasszal... )
Milyet vettél?
ez meg mi?

"A MapsGL-ből megszületett az új Google Térkép! A MapsGL-t meg fog szűnni, de feliratkozhat az új Google Térkép előzetesére"
Szerintem nem olyan rossz az...
Itt már el is ment. Viszont jövő héten hűvös lesz. Legalább is a Köpönyeg szerint. Az Időkép jobbat ír, kíváncsi vagyok melyik lesz közelebb a valósághoz.
De legalább van esőruhám,mert reggel vettem.Biztos voltam benne hogy szarráázunk............:)))
Már egy ideje szemezgettem azzal az úttal, de most hogy bejött a Street View már letettem róla.
Jókor értél vissza, nálunk már villámlás és zuhog!
Tehát a szombati, motor bemelegítésére talán éppen alkalmas karika ez lenne... aki akar, jön, aki nem, nem. Elvileg olyan délután 2-3 körül szerintem már jó a kezdés.
Na visszaértem a biztosítóskodásból Én voltam a leggyengébb mocival,háát az eriggyel nincs partiban:))))2/A-n 180-nál integettem utánuk..........szegény Gpx ki se jött a 11e-s tartományból:))))))))De jó kanyar volt(180km),a robogógumi be lett koptatva
Igen, erre gondoltam
Illetve, Gombási út.
Fene tudja, se a nagy sebesség nem vonz, se a váz belengetése... de most, hogy mondtad, megnéztem a 2-es utat, és Vácról, a Gombai úton felfelé ha kimegyek az M2 irányába (meg alatta), elég szép kanyargós egysávos és helyenként pocsék minőségű utat látok... na itt érj el nagy sebességet
Aláírom

Végül is a héten a sok munka mellett ráértem egy tolcsvai borvacsorára is...előtte két nappal meg kulturálatlanul sikerült inni egy koncerten itt Budán De motorozni nem nagyon érek rá. Itt a motor fent, de minek.. mentem vele 3 hét alatt kb 100 kilométert, azt is csak a XI.kerben
Szar élet az egyetemistáké.
Köfi!
Hát akkor egy kalappal a vizsgákra!
A Horvátozóknak széles utat a hétvégére
Mert hónap végégig semmire sem érek rá (nem tartok hétvégét most se) júniusban meg le is kéne vizsgázni pár tárgyból. Ha megyek majd valahová az júliusban vagy augusztusban lesz szerintem
És te miért nem jössz horvátiába?
A busa ott nekem is eszembe jutott.. na majd egyszer