Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai napra lásd pár hozzászólással lejjebb, (tér)kép és eddigi vélemények. Ha nem akarsz olvasni, akkor csak legyél 14 órakor a maglódi Decathlon parkolójában
A hétfői nap is úgy néz ki, hogy mehet, a terv maradt, de arra még kellene egy kitűzött időpont és találkozóhely.
Hozhatod ezt a whity lovagot is
Csatlakozom...
Mikor ?
Hol?

Csókolom a kezét...
Nem hittem hogy ilyen gyorsan megy...
Bar ebbben a motoros világban .
Nem tudtalak utolérni.. :-)
Egy jobbost kénytelen voltam nyomni a templomnál
Mikor vagy megint erre látható... Vagy pm.-ban megbeszélünk egy "randit" ...
Megnézném a többit is mert eddig csak a "feneketeket" láttam ..

Szíjjjja
Ezt én is így tudom
Na jó vki segítsen, nincs türelmem mindent végigolvasni
Doki akkor most végül is melyik nap, mikor , hova megyünk?!
Én is így tudom
Szia itt vagyok
elvileg memt üzenet
Akkor egy kéz fenn........14h. A demokrácia is egy diktatúra
Maglód felől, ha mész a 31-esen, még az M0 előtt van egy letérő Pécel felé, előtte van egy ilyen pihenőhely, széles és hosszú. De ettől függetlenül nekem is jó a Decathlon parkolója. Időpontként egyelőre csak körülbelülre mondtam a délután 2-3 órát, kinek melyik a jobb, akár el is dönthetjük kézfeltartással
Ahol felmerül az, hogy hol a frászba van az a hely, nem jó. Hogy hol szoktak dinnyét árulni.......sok helyen
Jelöljük már ki a gyülekezőhelyet.....nagy tér, átlátható,közismert legyen........egy javaslat a maglódi bevásárló kp. Decatlon....pontos időponttal
hol van ez a péceli lehajtó?
Mi a frász-karika ez? Van ebben egyáltalán 2 km-nél hosszabb egyenes szakasz?
Na jó, akkor legyen a H-pont, ami amúgy megegyezik az A-val, csak az nem látszik...
Hogyhogy hol, hát az A-pontnál
Van a péceli lehajtó előtt egy pihenőhely, vagy mi, tavaly dinnyét árultak ott késő nyáron, az valószínűleg jó lenne A-pontnak.
A továbbiak pedig megbeszélés tárgyai, a terv többnyire terv, nem 100 (vagy több) %-os megvalósítandó kötelezettség (ez nem a cocialicmus, ugyebár).
doktorúr

kb. hol csatlakozol be ebbe a kis karikába, melyik pontnál?
Tura felé ki lehetne bővíteni a kastély miatt. Azt szívesen megbámulom mindig. (Aki geokessingel van ott egy geoláda is.)
...nincs tippem hétfőre...majd össze szedem az összes magamat....de ne valami ovis karika legyen...
Állítólag jó idő lesz.
..bár ha kicsi esélye van az esőnek...akkor nem megyek sehova..
az enyémet viheted

géesöccáá
rosszul jött ki a lépés. reméltem, hogy begamival sikerül majd megegyezni, de nem tudtunk megfelelő időpontot találni, aztán neki nem lett aktuális. (ez idő alatt nem is kerestem mást), aztán most jöttem haza (ma) külföldről, úgyhogy ismét nézelődök...
Ennyire nincs motor hogy 1 hónap alatt nem találtál megfelelőt?
Sziasztok,

továbbra is keresek motort, kb ilyet: http://www.sportmotor.hu/motor...
C ponttól Velky Krtisig megvan, csak a Hrinova-Jelsava szakaszhoz nem volt még szerencsém. Tényleg nem rossz
Nézd meg az adatlapomon az 526 endurance nevű kanyart.