Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tán így?
Jó kérdés- ez lehet hogy az?!
Még egy tipp. Kajának és szemétnek tartsatok egy-egy külön zacskót, zsákot. Ezeket tartsátok távol a sátortól, és véletlenül se zárjátok be táskába, dobozba. Kertben nem hiszem hogy problémás lehet, de egy erdélyi kiruccanásnál már hatásos medvetámadás megelőző....De kutya és macska is kutakodhat benne.

Ha medveveszélyes helyen táborozok, akkor 20-30 méterre is hajlamos vagyok elvinni ezeket a táborhelytől.
Hali!

Én itt vettem aksit legutóbb, igaz autóba... van nem eredeti Yuasa?

http://www.olcsoakku.hu/?lap=Y...
A gépet ha nagyon aggódsz érte akkor vagy odakötheted egy másik motorhoz (ha lesz) vagy egy fához is. Egyébként meg kormányzár, vészleállító és láncolt kerék...... Ha nagyon parázol szereld le a kormányt, anélkül elég nehéz eltolni is
Hát eeeez, ez kész...

mágusok
Tavaly nyáron mi jellemzően nem zártuk le a vasakat... de még a cuccok közül is csak azt vittük be a sátorba ami nem páraálló, vagy csak kell az alváshoz. Mivel én mindig távol alszom az emberektől így különleges lopásmegelőző akciókat se szoktam tenni.

Kell sátor, sátorvas!, hálózsák és polifoam. Nem árt ha van nálatok kalapács, vagy kisfejsze, svájcibicska. Ha enni akartok akkor jó ha van valami amin sütögethettek...vagy gázfőző vagy valami grillrács. Ezen kívül több minden szerintem nem kell.. esetleg valami amire le lehet ülni, de ez is emberfüggő.. nem kell ezt túlkomplikálni. Gondold végig mit szeretnél csinálni, mire van szükséged ehhez. Ha tudod hogy mire van szükséged (milyen tárgyakra) akkor most húzd ki a listáról ennek a felét, mert azokra úgyse lesz szükség.. ez komoly. Ha hideget akartok inni este akkor pedig vigyetek polárpulcsit.. ha például a hideg sört ebbe teszed el, még 3-4 óra múlva is teljesen hűs lesz.
Sima itthoni üres telken történő de számomra 1. motoros sátorozás.

Utoljára úgy 10 éves koromban sátraztam és nem motorral

Ilyenek érdekelnének, hogy mit érdemes bepakolni, hogyan biztosítsam a vasat lopás ellen (nincs nagyon mihez láncolni ugyebár)...stb.
De vadkempingeztek/bivakoztok vagy fizető szálláshelyen szálltok meg? Ja, meg melyik ország..?

Most nem nagyon van időm, mert napi 14-16 órát elfoglalom magam..de megpróbálok azért majd röviden válaszolni
Na találtam egy ilyet is, szerintem hasznos lehet:

túracikk
Holnap délután indulunk
Mennyire sürgős?
A 'nő nem ember' , szerintem úgy gondolják , hogy nem férfi ként kell velük bánni!
Bakker, tudtam, hogy nem a legmegfelelőbbet vettem:

motoros sátor

Dipshit mondasz nekem tippeket motoros sátrazáshoz?
Frissítettem is, az ÁNYK-t csak így tudtam helyrehozni. A vicc amúgy (és remélem itt senki sem a NAV-nál infós), hogy a NAV oldalon lévő java linkel nem sikerült újra életre kelteni a nyomtatványkitöltőt

Régi jó tanárom mondta: "Aki érti az csinálja, aki nem érti tanítja"

Nesze nektek: 2010-es GS szezonkezdés rendőr tanpályán

Kb a második harmadától kezd érdekes lenni, amikor leírja, hogy milyen feladatok voltak GYanús, hogy itt csak az nem borul, aki télen is ezt gyakorolta

Nem mellesleg a részletes feladatleírást én helyettesítettem volna akár egy paintbrush-os rajzzal is, de ez a bekezdéseken keresztüli jobbra-balra-keresztbe szöveg lezsibbasztott
Itt.. és még jó áron is vannak.
Én amióta felraktam a Chrome-ot Win7 alá (mondjuk nem bántam meg) azóta ha az IE-t indítom, fagy. Ezek konkurensek...
Így látatlanban fingom sincs, de szerintem JRE (jawa kliens) vagy valami tanúsítvány probléma.
De ha vírusirtásra kényszerültél lehet ott van az ok...
pedig annak még mindig a javahoz lesz köze sztem, frissítetted is?
Annyira bennem volt, hogy az ilyen választ inkább ne, de mivel én is off-oltam...
a válasz nagyon egyszerű a Chrom király a többi szar