Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Tesco melletti furcsa körforgós benzinkút? Már meg is beszéltük.
Figyi.............Laller számolt és irtó hosszú lenne a fehérvári kerülős.
Szal lehet jobb lenne a 6-oson csavarni az 40 percel hosszabb.
A fehérváris 10-12 órás így valamikor 8-9-re landolnánk.
Szóval ha jó lenne egy Érdi 8-órás kezdés az kurvajó lenne.
De, ám legyen!

Ennek az útnak a második fele ami teljesen ismeretlen számomra
Viszont Vácegres fölött az a visszafordító a sztrítvjú szerint ritka jó minőségű
Készüljetek fel............életem legszarabb útja erdőkertes főútja.
Pedig láttam már cifrát.
Az útminőségért nem kezeskedem, csak maps.gugli alapján tervezek... de persze sok meglepetés az embert nem érheti a magyar utakon. Sajnos.
Az neked is inkább 170-200 km lenne.
Ha hétfőn mennék, akkor elképzelhető egy másik karika is, de az inkább a 3-as út feletti rész lenne, Maglód körüli indulással, aztán kb. olyasmi, hogy Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród, Fót, Őrbottyán, Váchartyán, Vácduka, Rád, Penc, Nézsa, Nógrádsáp, Acsa, Galgamácsa, Erdőkertes, aztán meg ki-ki, amerre lát.
A helyedben lecsapnék rá! Úgyis gyűjtöd a patika vasakat!
Aztaqrva.........
Ezen majdnem bőgtem!
hirdetés
Nekem teljesen mindegy, bár lehet hogy szombaton csak olyan déltől érek rá, ez még képlékeny. Én tervezek menetelt több nap is
Egyelőre igen, maradt a terv, és egyre valószínűbb, hogy jó lesz a szombat is... illetve, ha többeknek inkább a hétfő felel meg, áttehetjük.
Doki merre vezet az utunk majd akkor hétvégén? Marad az Isaszeg, Valkó, Tápió...amit írtál...vagy jött vmi jobb ihlet azóta, vagy majd meglátjuk
Ha te így látod...
Látom jól el vagytok
És mindíg úgy nyisd ki, hogy a másik kezeddel lenyomva tartod, többé nem lesz ilyen gondod!
Fújd tele a kulcsnyílást WD 40-el, és a kulcsot utána járasd benne úgy, hogy közben a másik kezed hüvelyk ujjával jó erősen nyomd lefelé a tanksapkát.
Hát, engem a második kérdés már nem szórakoztatott (az igazat megvallva, az első sem), gondoltam, hátha téged...
Az még csak most jön!
Na de kérem..egy nyilvános fórumon egy full hetero pasitól...egy másik pasi..,hogy a málnába kérdezhet ilyet?
Föltételezem, most csak magadat szórakoztatod...
..nem tudom miért baj ha valaki szélesebbet akar...esetleg átépíti...netán bicaj csengőt szerel rá?
örülhetnek neked...ha kiég otthon egy villanykörte
Van rá mód azért......csak jóval drágább.....a taiwani pedig annyit ér mint egy kínai vagy annyit sem... ....némelyik kínai elég jól bírja....