Én megnézegetem pár helyen, amiket írtam, sztán összehasonlítom, kérni kell tőle is ajánlatot és akkor kiderül, h olcsóbb-e. Még nem vettem tőle, csak olvastam, h többen vásároltak, gondolom nem lehet rossz ára.
Most már gumikat is árul, azt néztem, azok szerintem nem rossz árak.
6000 km a periódus.
Repsol 10/50 racing van most az enyémben full synt..és nagyker áron tudom beszerezni.
Olajszűrő 1250ft
olaj kb 10000ft a négy liter. Mivel te F-es vagy...ha jól ki van csurgatva ...kicsivel több mint 3l megy bele...már ha precízek akarunk lenni..
Basszus nem hiszem el, h senki nem kereskedik itthon a suzukin kívül gs-hez szelep lapkával.
Most kérdeztem őket, 2500/db és kb. két hét. Elég vicces, amcsiból a szerszám szűk 1 hét alatt ideért, de az ebayen rendelt egyéb cuccok is kb. 1-1,5 hét alatt itt voltak Hong Kongból.
Jól sejted, 6000-ként kell..., hogy milyet?....10W-40-et és abból gyakorlatilag szinte bármelyik ma kaphatót, a fontos, hogy 4T olaj legyen...és persze szűrővel együtt...
Köszi, bár lehet, hogy mégsem lesz rá szükség, vettem kormányt, elvileg van kormánybefogó is Ricsinél (10-ért), jövő héten elmegyek érte, aztán valahogy összeügyködöm a túrásítást, remélem, jó lesz a végeredmény
De persze ha van más megoldás is, mint a szabvány befogós, az is érdekel.
99-es öccába melyik filter jó?
HFA3503 v. 3501. Csak mert képen szinte ua. viszont 3501-es ezressel drágább. A drágábbra azt írja, h európai modell. Asszem azt szoktam venni, de az is lehet, h jó bele a 3503 is. Egyébként mi a különbség? Vkinek tapasztalat?
Most már gumikat is árul, azt néztem, azok szerintem nem rossz árak.
Repsol 10/50 racing van most az enyémben full synt..és nagyker áron tudom beszerezni.
Olajszűrő 1250ft
olaj kb 10000ft a négy liter. Mivel te F-es vagy...ha jól ki van csurgatva ...kicsivel több mint 3l megy bele...már ha precízek akarunk lenni..
Na de most akkor, 10W-40 vagy 50?
Most kérdeztem őket, 2500/db és kb. két hét. Elég vicces, amcsiból a szerszám szűk 1 hét alatt ideért, de az ebayen rendelt egyéb cuccok is kb. 1-1,5 hét alatt itt voltak Hong Kongból.
www.olajstore.hu
www.olajwebshop.hu
v. a fórumon bury kolléga kereskedik olajjal.
Nekem a Motul 10w-50 úgy néz ki bevált, előtte Castrol 10w-40 volt benne de ettől csendesebb.
De persze ha van más megoldás is, mint a szabvány befogós, az is érdekel.
HFA3503 v. 3501. Csak mert képen szinte ua. viszont 3501-es ezressel drágább. A drágábbra azt írja, h európai modell. Asszem azt szoktam venni, de az is lehet, h jó bele a 3503 is. Egyébként mi a különbség? Vkinek tapasztalat?