Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezt előbb tudom. A ciberébe én is azt használok és asszem 12e környékén szoktam venni. No majd a következő cserénél jól megkereslek.
Ja, az... ....
Én megnézegetem pár helyen, amiket írtam, sztán összehasonlítom, kérni kell tőle is ajánlatot és akkor kiderül, h olcsóbb-e. Még nem vettem tőle, csak olvastam, h többen vásároltak, gondolom nem lehet rossz ára.
Most már gumikat is árul, azt néztem, azok szerintem nem rossz árak.
6000 km a periódus.
Repsol 10/50 racing van most az enyémben full synt..és nagyker áron tudom beszerezni.
Olajszűrő 1250ft
olaj kb 10000ft a négy liter. Mivel te F-es vagy...ha jól ki van csurgatva ...kicsivel több mint 3l megy bele...már ha precízek akarunk lenni..
Ez egy örök téma, mint a gumi-fékbetét stb., mindenki másra esküszik, van olajos fórum, ott elég sokat tudsz róla olvasni.
hmmm, és ő olcsóbbé tud esetleg mint máshol...?
Aha, egész érdekes hozzáállás.
nektek
Na de most akkor, 10W-40 vagy 50?
Nem..
Nem, magamnak szerzek ha tudok...
Vagy te írtál nekem mail?
és végre elárulod hol?
De, van máshol is....csak nem egyszerű hozzájutni..
..és még mások is...
Basszus nem hiszem el, h senki nem kereskedik itthon a suzukin kívül gs-hez szelep lapkával.
Most kérdeztem őket, 2500/db és kb. két hét. Elég vicces, amcsiból a szerszám szűk 1 hét alatt ideért, de az ebayen rendelt egyéb cuccok is kb. 1-1,5 hét alatt itt voltak Hong Kongból.
Én repsol moto 4t rider-t használok már jó ideje.
www.olajstore.hu
www.olajwebshop.hu
v. a fórumon bury kolléga kereskedik olajjal.
Ehe én már láttalak
Nekem a Motul 10w-50 úgy néz ki bevált, előtte Castrol 10w-40 volt benne de ettől csendesebb.
Jól sejted, 6000-ként kell..., hogy milyet?....10W-40-et és abból gyakorlatilag szinte bármelyik ma kaphatót, a fontos, hogy 4T olaj legyen...és persze szűrővel együtt...
Ha jól sejtem 5-6000 Km után
Segítsetek nekem abban, hogy milyen olajat érdemes beletölteni illetve hány km után kell olajcserét végezni rajta?
Amíg nem találkoztunk addig még mindig nem tudhatjátok biztosra valóban én vagyok-e
Köszi, bár lehet, hogy mégsem lesz rá szükség, vettem kormányt, elvileg van kormánybefogó is Ricsinél (10-ért), jövő héten elmegyek érte, aztán valahogy összeügyködöm a túrásítást, remélem, jó lesz a végeredmény
De persze ha van más megoldás is, mint a szabvány befogós, az is érdekel.
99-es öccába melyik filter jó?
HFA3503 v. 3501. Csak mert képen szinte ua. viszont 3501-es ezressel drágább. A drágábbra azt írja, h európai modell. Asszem azt szoktam venni, de az is lehet, h jó bele a 3503 is. Egyébként mi a különbség? Vkinek tapasztalat?