A kabátban lévő gyári és egy plusz protektor azért nagyon sokat felfog. 2 éve semmit nem éreztem abból, hogy berobbantottam egy szélvédőt... UFO gerincvédő+ a kabátban lévő.
Én is akciósan vettem annó a Berik-em az Amargóban. 50e helyett 40e-ért, na meg persze volt egy 30e-es nyereménykuponom, így csak 10 ropiba fájt, de ennek is csak habszivas a háta, viszont 2x-es élesteszt bizonyította, hogy elég
Egy normális kabát 70-80e.És van benne egy sima hab tömb.
Mint nekem.
Bár a könyök-váll protik azok irtó profik.
De a hát az vicc.És külön kértek érte 6 rugót.
Majd ollóval szabták a helyére.
Azért sem adnék többet 20-25 e-nél.
Ugyanazokból a protektorokból vannak összerakva mint a protektoros dzsekik, csak éppenséggel bőrdzseki nélkül, szíjakkal, hevederekkel összefogva.
Kibaszott hülyék ma az emberek... nagyon vigyázzatok!
Más,... ma eldöntöttem és meg is vettem a gerincprotektorom, egy Forcefield Pro L2K-t, bembo motornál most 7 rugóval olcsóbb volt.
Meglepően kényelmes, remélem soha nem fogom kipróbálni, hogy mit tud!
Plexiben tuti a givi,puig,kappa gyártók lapján találsz megoldást,kormány Mz-től a Rizomáig van annyi forma,szín,szag stb hogy nem győzöl válsztani.Markolat szintén.Sima noname-től a drága Alu markolatig van rogyásig.
Nézzél meg egy shox katalógust.
Szelep állitasban van valaki aki tud segiteni?
Hol lehet korongot venni, hol tudok korong kiemelo kampot venni
Aki par mondatban el tudja.mondani illetve meghallgatni hogy kell e allitani ...
Koszi
Mint nekem.
Bár a könyök-váll protik azok irtó profik.
De a hát az vicc.És külön kértek érte 6 rugót.
Majd ollóval szabták a helyére.
Ugyanazokból a protektorokból vannak összerakva mint a protektoros dzsekik, csak éppenséggel bőrdzseki nélkül, szíjakkal, hevederekkel összefogva.
Annyiért dzsekik vannak.
Az autósok mindíg hülyék...............télen nyáron minden időben mint a tisza cipő.
Lenni br vagy nem lenni cbr..................ez itt a kérdés?
Más,... ma eldöntöttem és meg is vettem a gerincprotektorom, egy Forcefield Pro L2K-t, bembo motornál most 7 rugóval olcsóbb volt.
Meglepően kényelmes, remélem soha nem fogom kipróbálni, hogy mit tud!
Nézzél meg egy shox katalógust.
Műszer meg van rogyásig nem drágán ebay-en.
Tegnap csak sikerült elővennem a gépet és kicsit rendbe rakni, de be kéne már fejezni a projektet végleg :)
Segítsetek, hogy hol, vagy kitől lehet ilyen cuccokat beszerezni, akár használtan is, sőt..
kis plexi, túrakormány, gázmarkolat és az álmom egy olcsó de jó állapotú műszeregység lenne
Szelep állitasban van valaki aki tud segiteni?
Hol lehet korongot venni, hol tudok korong kiemelo kampot venni
Aki par mondatban el tudja.mondani illetve meghallgatni hogy kell e allitani ...
Koszi