Pont tegnap beszéltem a tesztnapon egy párral, ahol a csajszi mondta, hogy neki kényelmes volt a 650-é is. Igaz az alatt az alig 20p alatt nem nagyon ülhette el magát, ill. a GS-t is kényelmesnek találja, na meg kb 1-1,5 fejjel alacsonyabb is volt mint párom, szóval vacilla...
Úgy lehet beszélek majd tommot-ékkal és rááldozom azt a 100-ast. Nem akarom mindig otthon hagyni
Igen, a GSXF-en hasonló jellegű az ülés, mint a GS500-on, viszont a 650-es Banditon ugyanúgy állítható ülés van, mint az 1250-esen. Igazából a 650-es és az 1250-es közt csak a blokk a különbség, váz-futómű ugyanaz.
Hosszú távon nem vezettem Banditot, így nem tudom, mekkora a különbség kényelemben a két ülés közt, de szerintem ha napi 10-12 órát töltesz a nyeregben, majdnem mindegy, rövidebb távokon meg nem jön ki a dolog (nekem nem jött ki legalábbis, nagyobb termetnél lehet, hogy van különbség).
Utasülés... Még vagy 5 éve utaztam többet 1250-es Banditon utasként, nekem nagyon terpesztős volt az az üléspozíció, 100km után már nem éreztem valami komfortosan magam. Ezen szerintem egy másik ülés sem segítene, a lábtartók attól még ugyanott maradnak. A GSXF-en meg nem vittem még senkit, így azt se tudom megmondani, hogy más mit mond. Szerintem kár hozzányúlni az egészhez, ha neked bejön a pilótaülés.
Állítható? Mire gondolsz? Tegnap amiken ültem ugyanolyanok voltak mint a GS-é. Csak a nagyon volt állítható ülés... Igaz nem bíbelődtem vele, nem az ülés érdekelt, de azért tényleg kíváncsi vagyok, súgd meg légyszi hogyan lehet?
Mondjuk nekem a pilóta rész nagyon bejött, inkább az utasülést kellene babrálni, arra meg szerintem csak a nagyé, vagy a tommot féle a jó. Vélemény?
Lehet erikék már próbálták, úgyis van nekik ez is, az is (tuti nyertek a lottón ) csak ritkán van fenn fórumon, pedig biztos kipróbálná, ha bogarat ültetnék a fülébe
Ki milyen fékbetétet használt már, és van róla jó véleménnyel? :) Asszem néhány hete, vagy 1-2hónapja pont volt szó róla, de nem szívesen lapozgatnék vissza egyesével :)
Kanyarvadászoknak illene tudni, hogy pünkösd előtt az alpesi kanyarok még tabu...