Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze az előbbit nem neked írtam, hanem a kis vitaklubnak.
Srácok.. értem én, hogy vélemény, de mindenhol ez a szar vesz körbe, hazajövök és itt is?...
Na megyek is a főnökömhöz "M"-hoz, mert az előbb adtatok egy adóötletet
Én eső után a kesztyűmet fogom és jó zsíros kézkrémmel kenem be, igazából, mintha a kezedet kennéd be, csak rajtam van a kesztyű, egy próbát megérhet, illetve a másika Briston méhviaszos bőrbalzsam, de én még nem próbáltam.
Van aki olivaolajas vízzel tisztítja attól marad puha, de neked gondolom egy kiszáradt szar, azért kell neki a zsíros cucc.
marok mama és az öt lánya
Én igen! Amíg Ti fossátok itt a szót a politikáról, addíg Én kihasználom a relatíve olcsó benzint! Nagyon utáltam a Mai visszaolvasást!
a jó öreg 5 combú
Bőrápoló habbal befújod és olyan puha lesz, hogy elviszed szobára.
Kedves Bélafi Gábor! /Ajka/

Köszönöm! Megérkezett a kormányvégsúly, ami megmaradt Neked, mert a másikat elvesztetted és már nem volt rá szükséged! Köszönöm szépen! Igazi GS-gesztus, amit nem felejtek el Neked! Köszönöm!
Délután már nem volt rossz idő.. 1kor jöttem vissza budapestről... reggel kemény volt, mert már szokatlan volt 0-1 fokban motorozni
1részt hideg van, legalábbi én már fázok, másrészt a gumi sem tapad már. igaz tegnap Pesten láttam 2 motorost is (eltekintve a futár-robogósoktól, mert ők télen is nyomják), de tuti nem volt melegük
Az új kesztyű pénz, a fájdalomért meg még fizetni se kell
Az nem fájna?
segítene, nem? fél centit letolsz a kezedből és már simán jó a kesztyű
Mi van vele?
körfűrész?
jelen esetemben igaz a mondás:"olcsó húsnak híg a leve"
így jártam !
nem érteni kódszövegt
beragadt a billentyű ?
Jobb váll felett bal kézzel lendítve kuka.

Van egy spyke túrakesztyűm.

Ugyanígy jártam.Nagyon jó,puha,fain de a tenyerem szélesebb egy hangyányit.
Simán felvéve fel sem tűnik.De kormányon használva fél órán belül nagyon fáj hogy nem tud a tenyér rendesen szétnyílni laposra.Összehúzza picit és rossz.Dupla varrás dupla bőr az éltben nem nyúlik meg ott.

Na azóta is vívódom.
Eladó ha jó neked.
Mmmmmmm...................Ommmmmmmmm

Ssssssszzzzzzúúúúúúúúss
ssssszzzzzzzááááááááááááá.
próbáltam egyszer. részeredmény...
kettős érzés fog el , hogy politikai fórum IS ! lettünk.
egyrészt büszke vagyok a fórumlakókra, hogy gondolkodó, véleménnyel rendelkező emberkék, másrészt tele a f...om a politikával
agymosással, a "hajtjuk a semmit"-tel
itt a nyugalom szigete volt ( politikailag ! )
(szerintem )

Beáztatni vízbe járható?
akciós névtelen motoroskesztyűt vettem merev a bőr . mintha fakesztyű lenne. van esetleg praktika megpuhítani, vagy kuka?
a "használat közben megpuhul" nem jó, mert addigra eldobálnám a vasat.
ez nagyon fájt !