Srácok.. értem én, hogy vélemény, de mindenhol ez a szar vesz körbe, hazajövök és itt is?...
Na megyek is a főnökömhöz "M"-hoz, mert az előbb adtatok egy adóötletet
Én eső után a kesztyűmet fogom és jó zsíros kézkrémmel kenem be, igazából, mintha a kezedet kennéd be, csak rajtam van a kesztyű, egy próbát megérhet, illetve a másika Briston méhviaszos bőrbalzsam, de én még nem próbáltam.
Van aki olivaolajas vízzel tisztítja attól marad puha, de neked gondolom egy kiszáradt szar, azért kell neki a zsíros cucc.
Köszönöm! Megérkezett a kormányvégsúly, ami megmaradt Neked, mert a másikat elvesztetted és már nem volt rá szükséged! Köszönöm szépen! Igazi GS-gesztus, amit nem felejtek el Neked! Köszönöm!
1részt hideg van, legalábbi én már fázok, másrészt a gumi sem tapad már. igaz tegnap Pesten láttam 2 motorost is (eltekintve a futár-robogósoktól, mert ők télen is nyomják), de tuti nem volt melegük
Ugyanígy jártam.Nagyon jó,puha,fain de a tenyerem szélesebb egy hangyányit.
Simán felvéve fel sem tűnik.De kormányon használva fél órán belül nagyon fáj hogy nem tud a tenyér rendesen szétnyílni laposra.Összehúzza picit és rossz.Dupla varrás dupla bőr az éltben nem nyúlik meg ott.
kettős érzés fog el , hogy politikai fórum IS ! lettünk.
egyrészt büszke vagyok a fórumlakókra, hogy gondolkodó, véleménnyel rendelkező emberkék, másrészt tele a f...om a politikával
agymosással, a "hajtjuk a semmit"-tel
itt a nyugalom szigete volt ( politikailag ! )
(szerintem )
akciós névtelen motoroskesztyűt vettem merev a bőr . mintha fakesztyű lenne. van esetleg praktika megpuhítani, vagy kuka?
a "használat közben megpuhul" nem jó, mert addigra eldobálnám a vasat.
Na megyek is a főnökömhöz "M"-hoz, mert az előbb adtatok egy adóötletet
Van aki olivaolajas vízzel tisztítja attól marad puha, de neked gondolom egy kiszáradt szar, azért kell neki a zsíros cucc.
Köszönöm! Megérkezett a kormányvégsúly, ami megmaradt Neked, mert a másikat elvesztetted és már nem volt rá szükséged! Köszönöm szépen! Igazi GS-gesztus, amit nem felejtek el Neked! Köszönöm!
így jártam !
beragadt a billentyű ?
Van egy spyke túrakesztyűm.
Ugyanígy jártam.Nagyon jó,puha,fain de a tenyerem szélesebb egy hangyányit.
Simán felvéve fel sem tűnik.De kormányon használva fél órán belül nagyon fáj hogy nem tud a tenyér rendesen szétnyílni laposra.Összehúzza picit és rossz.Dupla varrás dupla bőr az éltben nem nyúlik meg ott.
Na azóta is vívódom.
Eladó ha jó neked.
Ssssssszzzzzzúúúúúúúúss
ssssszzzzzzzááááááááááááá.
egyrészt büszke vagyok a fórumlakókra, hogy gondolkodó, véleménnyel rendelkező emberkék, másrészt tele a f...om a politikával
agymosással, a "hajtjuk a semmit"-tel
itt a nyugalom szigete volt ( politikailag ! )
(szerintem )
Beáztatni vízbe járható?
a "használat közben megpuhul" nem jó, mert addigra eldobálnám a vasat.