Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El kéne kezdeni építeni egy hihető alakulatot a morgolódókból akik minent jobban tudnak.
Ha bemész a sarki étterembe és csak szar kaját adnak akkor is azokat választod vagy keresel alternatívát?Urambocsá elkezdesz főzni?
Azt pláne nem értem, hogyan lettek pártok elvakult hívei, akik azok? Mert ha a szöveg fűzte be őket, egy reality check nem ártott volna kicsit később. Ha ennyire csak a duma számít, legközelebb én is indulok a "négymillás minimálbér és kánaán, ja és ingyen sör" programmal
Pedig szerintem ez nagyon is érthető: az elmúlt húsz évben gyakorlatilag mindegyik pártnak volt lehetősége bemutatni, mit tud, ha odakerül - és mind leszerepelt. Most akkor hova szavazzon az ember?

(Na jó, volt, aki nem jutott oda, de az ő esetükben már az is marhaság, amit jóelőre összehordanak... bár, ha ők is így hazudnak, mint a jelen társulat, lehet, hogy épp ők csinálnák jól a végén )
Még nézni is rossz..főleg ,hogy a bukóját kétszer is a sárvédőnek gondoltam
Ez egy japánban összerakott japán blokkos GS volt.
A reg nem oldja meg.Csak újabb ellentétet szül.
És csak több lesz az aki még annyit sem tesz a saját sorsa fordulatán (bárhogy is képzeli) hogy még el se megy leadni a szavazatát.(bárhova)
Utána meg csak szitkozódik hogy neki nem jó.
Szerintem ezért is jó a regisztráció, mert az kiszűri a sültparasztok egy részét.
Nekem ugyan ez az évjáratú van, és 41 500 km után semmi hiba.
Ha van rá mód, nézzetek egy kompressziót, ott gyorsan kiderülnek az esetleges kopások, bár az a km szám az szinte semmi, főleg egy GS-nél, persze ha nem bántak vele mostohán. De az úgyis látszik rajta...meg a gazdáján is.
Típushibája nincs. Vidd el egy szakszervizbe átnézetni, az a legegyszerűbb!
Lessz ez még így se.
Engem a legjobban az dühít hogy mindenki annyira kurva okos hogy csettintésre kánaánt varázsolna.
De nem teszi csalk pofázik a partvonalról.
És semmi nem jó.Soha.
Ahelyett hogy nekigyűrkőzne ha már annyira okos és tenné amit papol.
Szevasztok srácok milyen hiba jöhet ki egy 2005ös 27000km et futott Gs500F nél ill mire figyeljek a választ előre is köszi
Amúgy a falra mászok tőle, de az emberek rövid emlékezetétől egy kicsit magasabbra mászok a falon...
Hát akár azt is lehet!
Lehet nem is annyira drága.
Na mennyi is az a repülőjegy?
Nem kéne.Az olyan mint a véreshurka.
Politizálni lehet, mert ha nem akkor itt süket fülekre találsz!
Ha a szerencséd elhat csak a maláj gépészek lihegését hallod hátulról.
Hajóstopp az = 1 hét krumplipucolás?
Hát ebben igazad van azért ha kedved támad írhatsz 1-2 bejegyzést!
Blogolok itten eleget.
Nem kell másik.
Melózni is kéne.
Ja............azt cseszhetem.
1 új blog motorokról véleményeket lehet írni bejegyzéseket kérdezni!
?