Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..én kopaszon is jól érzem magam
Akkor hajrá!
Az elöző tulaj 10-50-s Castrolt használt bele, ha minden igaz a Motult sportársi áron megtudom szerezni
Arra gondolok! Eddig ezzel az olajjal volt a legjobb tapasztalatom. (váltás,hőleadás..stb.)
Az tuti jó, bár nem is olcsó.
Én eddig 10W40-es Castrol ActEvo-t használtam és sosem volt vele bajom. Az azért olcsóbb is, bár valakinek keményebb lett a váltója tőle.
Kene.A gay tartaly gatol nemileg.
Avval szemeztem én is már mint ha Motul 5100-re gondolsz.
szerintem a 810-4 a nyerő a te motorodhoz....hacsak nem fested a feketét....hmmm...narancsra
Motul 10w50 full synt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem 2001 GS 60 ezer km-rel milyen olajat javasoltok, vagyis kinek mi vált be?
Mondjuk most nem olyan sürgős.
Motorozik még valaki egyáltalán?
Hát ez az a fizetések. De érdemes lenne végiggondolni ennek okait, Magyarország történelmi fejlődését.
Elvileg az adóváltozásból a rosszabbul járók bérkompenzáción esnek át. Bár lehet csak a szuperbruttó teljes kivezetésénél lesz annyi az annyi.
Egyébként én évek óta egyre kevesebbet keresek, mégsem sírom vissza őket. Az semmi jóra nem vezet, nem is értem miért beszélünk ilyenről...
asszem csak a fényezés van neki hátra
Esetleg egy scannelt Népszava.
hmmmmm

Feka kő és punktum.

Arany Gay.
Az a szivárvány lenne...az arany az más.....
válogatós

Nagyon Gay.
Aranyra festve?
Nem elég trendi.
Hogynézne má ki.
Egy zsiga tartály nem lett volna jó?...kétkörös!...
Így fog kinézni a fékfolyadék tartályom ha az a redvás középkori posta végre hajlandó idehozni.
Ez elég motoros?
Mások az arányok! Amikor kint voltam majdnem 300 ft volt egy dodo...a Sams-ben 6 dodos órabérért melózott a pénztáros..
Én 8 pénzért restauráltam a szarokat...
..hazajövetelem előtt már majd 20 dollárért szakadtam meg..