Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, és hiába van hideg.. vagy lehet hogy pont ezért. De a PR2 veszettül tapadt. A régi 7-esen a panoráma kanyarban végig tudtam "lapon" előzni a kocsisort. Volt forgalom rendesen

Bővebben nem mentünk bele a témába mert egyrészt siettem, másrészt nem fenyeget a veszély hogy spanyol GS-t vegyel
Nah............most hogy eztet megtudtam végképp lemondtam a Sspanyol GS vásárlási projectről.
Voltam motorbontóban alkatrészért. A srác meghallgatta a blokkot (miután mondtam neki hogy valós 120 ezer van benne, kíváncsi lett), kicsit túráztatta, stb. Na de egy szónak is száz a vége, szerinte ezt a a motort ökörség eladni, mert másik ilyen állapotú motort ebben az árkategóriában úgyse fogok találni.

Jah, és megtudtam azt is hogy a spanyol GS-ek szarok, de neki ez nem gond, mert így van eladható alkatrész dögivel
Amúgy is a következő tulaj feljavíthatja ha olcsóé megkapja.
Ma igen erőteljes és dinamikusan növekvő tempónál hirtelen felbukkant előttem egy derékszögű kanyar. Hát tiszta motoGP-s lett a féktáv..vigyorogtam miután konstatáltam, hogy sikerült bevenni Vagy elméláztam, és nem vettem észre egy táblát, vagy nem volt előjelezve.. mintha olyan normális lenne ez az alföldön

Bugyi-Tatárszentgyörgy-Ladánybene-Kecskemét majdnem végi szar.. ilyen rossz úton még tőlünk keletebbre se mentem. De azért nem volt rossz, forgalom zéró, traffi veszély se volt, úgyhogy azért lehetett tolni neki, a futómű nem örülhetett neki, de hát azért van hogy dolgozzon.
Ez fedi a valóságot.
Annyi kiegészítéssel, hogy a hatalom az nem a parlamentben van, és ez a lényeg! Egy kormány is csak addig demokratikus, amíg marionettként viselkedik. Ha ettől eltér akkor diktaturikus, fasisztoid, antiszemita, rasszista terrorképződmény, és a véleményhatalom ezt nem győzi sulykolni, függetlenül attól hogy így van vagy sem.
Az olyan bubimentes...............lehet rám szavazni.............nem ígérek semmit de betartom,viszont nektek szar lesz.
Gs párt oké, de csak politikamentes.
kisgida és isti hozzászólásaival hasonlóan vélekedek. Amúgy most hány párt irányít? . Most is megy az agymosás.
A fehéroroszok most mondták, hogy üdv a klubban.
GS pártot alapítunk...és elmegyünk a parlamentbe.
...na inkább a gerincem törjön.....
Sanyi 100%-ig egyetértek!
Jövök fel megnézni az új GS-rő szólól beszélgetéseket stb erre azt hittem, hogy rossz topikba léptem, de mégsem...

Jó reggelt! 2 hét múlva moci nézés ha minden jól megy
NEM FOGOK VITÁBA KEVEREDNI politikaiba -itt- meg pláne nem, de ezt a részt nem tudom szó nélkül hagyni:

"Most meg mi fiatalok fizetjük a szüleink, meg nagyszüleink létbiztonságának az árát!
KGST...... "

Nos - csak javasolni tudom, hogy (lehetőleg külső forrásból származó adatokkal) nézz utána annak, hogy mennyi volt akkor - és most az állam adósság és egyéb dolog. Egyik rendszertől sem vagyok elájulva, elkötelezve pláne nem - de az akkor adósság töredéke a mostaninak - ergó - ha ti MOST ezt mondjátok, mit fognak majd a TI leszármazottaitok mondani? Az egyéb létfeltételekről/biztonságról/stb-ről nem beszélve.
Egyébként SEMMI NEM VÁLTOZOTT, csak az EGY párt helyett magánemberek irányítanak és egyéb.... de ez tényleg nem ide való. Egyébként: KGST? (Szintén csak azt javaslom, vedd elő a független forrásokat - és vonj párhuzamot az EU-val.... szerintem van.... csak más a neve.
Még egyszer: NEM FOGOK vitába keveredni, akiket bánt a véleményem, attól elnézést kérek.
urak ! minden tiszteletem a mai kis politikai vitakörhöz !
néhány gondolat:
" A demokrácia a gazdag országok játékszere." A mostani "demokráciák hazája, pl. USA,GB, kevésbé demokratikusan szerezte meg a javakat a mostani jóléthez ,és ha a saját gazdasági érdekei úgy kívánják most is lepaktál mindenkivel. ( Az demokrácia ha van két párt ,és a választásokat az dönti el , ki mennyi választási pénzt tud szerezni , milyen sármos, esetleg izzad a TV vitában ? csak kérdezem.) Mi is megkaptuk a demokráciát, ( intézményrendszerét)
de gazdasági ,és sok egyéb feltétel hiány miatt kicsit döcögős nálunk. -Magyarázd már el egy árverezés előtt álló , vagy önhibáján kívül munkanélküli embernek milyen faintos a demokrácia.- Viszont jobbat még nem találtak ki.
Dipshit !
Kezdjük az alapoknál ! 1.- Nem vezetünk bedrogozva v. ittasan. 2.-Megállunk ha a rendőr megállít. (elsőre !) A többi már csak vakítás !
(szerintem)
Nem egészen...amit mindannyian fizetünk az mindenkori hatalmat gyakorlók lopásának az ára....ne feledd, a vezérnek sem a diktatúrával volt baja hanem csak azzal, hogy nem ő volt akkor a góré...nemrég bevallotta....
Most meg mi fiatalok fizetjük a szüleink, meg nagyszüleink létbiztonságának az árát!
KGST......
Ezt elmentettem!...
Na és ez, itt mi a tuti?

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=2592&session_
id=C2A/DaWYt0o17064&g=motor_cikk

Elsőfokú ítélet a lengyel tragédia ügyében.
(sarkany, 2012-11-16 11:08:06)

Tájékoztatlak Benneteket,hogy október 12.-én megszületett Andrzej R. bűnügyében az elsőfokú ítélet ,mely szerint a lengyel autóvezetőt 2 év letöltendő szabadságvesztésre és 10 év járművezetéstől való eltiltásra ítélte az első fokú bíróság, valamint 180.000 PLZ kártérítés megfizetésére.
Mint tudjátok a balesetben 3 társunk és a gk.vezető édesanyja hunyt el valamint 2-en megsérültek.A vétkes elismerte bűnösségét,de arra hivatkozott,hogy pillanatnyi eszméletvesztése miatt nem volt ura önmagának,amit a vele utazók alátámasztottak és amit a bíróság elfogadott.
A ítélet nem jogerős, a lengyel ügyészség valószínűleg fellebbez.
+1
Máshol lelövik az első után, itt nem teheti meg a rendőr, mert meghurcolják.
Dipshit
Az élet kurva komoly stressz alatt nem olyan egyértelmű, mint most józanon.
Lehet hibás volt a gyakorlat, de ezt tanulta, olyan mint a bunyó, azt nyomod, amit tanultál, utána majd gondolkozol, mit basztál el.
De mért?
Ártatlan vagy.
Most már én is....volt egy kis rendrakás ott és én is beleestem....joggal...