jah, és hiába van hideg.. vagy lehet hogy pont ezért. De a PR2 veszettül tapadt. A régi 7-esen a panoráma kanyarban végig tudtam "lapon" előzni a kocsisort. Volt forgalom rendesen
Voltam motorbontóban alkatrészért. A srác meghallgatta a blokkot (miután mondtam neki hogy valós 120 ezer van benne, kíváncsi lett), kicsit túráztatta, stb. Na de egy szónak is száz a vége, szerinte ezt a a motort ökörség eladni, mert másik ilyen állapotú motort ebben az árkategóriában úgyse fogok találni.
Jah, és megtudtam azt is hogy a spanyol GS-ek szarok, de neki ez nem gond, mert így van eladható alkatrész dögivel
Ma igen erőteljes és dinamikusan növekvő tempónál hirtelen felbukkant előttem egy derékszögű kanyar. Hát tiszta motoGP-s lett a féktáv..vigyorogtam miután konstatáltam, hogy sikerült bevenni Vagy elméláztam, és nem vettem észre egy táblát, vagy nem volt előjelezve.. mintha olyan normális lenne ez az alföldön
Bugyi-Tatárszentgyörgy-Ladánybene-Kecskemét majdnem végi szar.. ilyen rossz úton még tőlünk keletebbre se mentem. De azért nem volt rossz, forgalom zéró, traffi veszély se volt, úgyhogy azért lehetett tolni neki, a futómű nem örülhetett neki, de hát azért van hogy dolgozzon.
Annyi kiegészítéssel, hogy a hatalom az nem a parlamentben van, és ez a lényeg! Egy kormány is csak addig demokratikus, amíg marionettként viselkedik. Ha ettől eltér akkor diktaturikus, fasisztoid, antiszemita, rasszista terrorképződmény, és a véleményhatalom ezt nem győzi sulykolni, függetlenül attól hogy így van vagy sem.
kisgida és isti hozzászólásaival hasonlóan vélekedek. Amúgy most hány párt irányít? . Most is megy az agymosás.
A fehéroroszok most mondták, hogy üdv a klubban.
NEM FOGOK VITÁBA KEVEREDNI politikaiba -itt- meg pláne nem, de ezt a részt nem tudom szó nélkül hagyni:
"Most meg mi fiatalok fizetjük a szüleink, meg nagyszüleink létbiztonságának az árát!
KGST...... "
Nos - csak javasolni tudom, hogy (lehetőleg külső forrásból származó adatokkal) nézz utána annak, hogy mennyi volt akkor - és most az állam adósság és egyéb dolog. Egyik rendszertől sem vagyok elájulva, elkötelezve pláne nem - de az akkor adósság töredéke a mostaninak - ergó - ha ti MOST ezt mondjátok, mit fognak majd a TI leszármazottaitok mondani? Az egyéb létfeltételekről/biztonságról/stb-ről nem beszélve.
Egyébként SEMMI NEM VÁLTOZOTT, csak az EGY párt helyett magánemberek irányítanak és egyéb.... de ez tényleg nem ide való. Egyébként: KGST? (Szintén csak azt javaslom, vedd elő a független forrásokat - és vonj párhuzamot az EU-val.... szerintem van.... csak más a neve.
Még egyszer: NEM FOGOK vitába keveredni, akiket bánt a véleményem, attól elnézést kérek.
urak ! minden tiszteletem a mai kis politikai vitakörhöz !
néhány gondolat:
" A demokrácia a gazdag országok játékszere." A mostani "demokráciák hazája, pl. USA,GB, kevésbé demokratikusan szerezte meg a javakat a mostani jóléthez ,és ha a saját gazdasági érdekei úgy kívánják most is lepaktál mindenkivel. ( Az demokrácia ha van két párt ,és a választásokat az dönti el , ki mennyi választási pénzt tud szerezni , milyen sármos, esetleg izzad a TV vitában ? csak kérdezem.) Mi is megkaptuk a demokráciát, ( intézményrendszerét)
de gazdasági ,és sok egyéb feltétel hiány miatt kicsit döcögős nálunk. -Magyarázd már el egy árverezés előtt álló , vagy önhibáján kívül munkanélküli embernek milyen faintos a demokrácia.- Viszont jobbat még nem találtak ki.
Dipshit !
Kezdjük az alapoknál ! 1.- Nem vezetünk bedrogozva v. ittasan. 2.-Megállunk ha a rendőr megállít. (elsőre !) A többi már csak vakítás !
(szerintem)
Nem egészen...amit mindannyian fizetünk az mindenkori hatalmat gyakorlók lopásának az ára....ne feledd, a vezérnek sem a diktatúrával volt baja hanem csak azzal, hogy nem ő volt akkor a góré...nemrég bevallotta....
Elsőfokú ítélet a lengyel tragédia ügyében.
(sarkany, 2012-11-16 11:08:06)
Tájékoztatlak Benneteket,hogy október 12.-én megszületett Andrzej R. bűnügyében az elsőfokú ítélet ,mely szerint a lengyel autóvezetőt 2 év letöltendő szabadságvesztésre és 10 év járművezetéstől való eltiltásra ítélte az első fokú bíróság, valamint 180.000 PLZ kártérítés megfizetésére.
Mint tudjátok a balesetben 3 társunk és a gk.vezető édesanyja hunyt el valamint 2-en megsérültek.A vétkes elismerte bűnösségét,de arra hivatkozott,hogy pillanatnyi eszméletvesztése miatt nem volt ura önmagának,amit a vele utazók alátámasztottak és amit a bíróság elfogadott.
A ítélet nem jogerős, a lengyel ügyészség valószínűleg fellebbez.
+1
Máshol lelövik az első után, itt nem teheti meg a rendőr, mert meghurcolják.
Dipshit
Az élet kurva komoly stressz alatt nem olyan egyértelmű, mint most józanon.
Lehet hibás volt a gyakorlat, de ezt tanulta, olyan mint a bunyó, azt nyomod, amit tanultál, utána majd gondolkozol, mit basztál el.
Bővebben nem mentünk bele a témába mert egyrészt siettem, másrészt nem fenyeget a veszély hogy spanyol GS-t vegyel
Jah, és megtudtam azt is hogy a spanyol GS-ek szarok, de neki ez nem gond, mert így van eladható alkatrész dögivel
Bugyi-Tatárszentgyörgy-Ladánybene-Kecskemét majdnem végi szar.. ilyen rossz úton még tőlünk keletebbre se mentem. De azért nem volt rossz, forgalom zéró, traffi veszély se volt, úgyhogy azért lehetett tolni neki, a futómű nem örülhetett neki, de hát azért van hogy dolgozzon.
A fehéroroszok most mondták, hogy üdv a klubban.
...na inkább a gerincem törjön.....
Jó reggelt! 2 hét múlva moci nézés ha minden jól megy
"Most meg mi fiatalok fizetjük a szüleink, meg nagyszüleink létbiztonságának az árát!
KGST...... "
Nos - csak javasolni tudom, hogy (lehetőleg külső forrásból származó adatokkal) nézz utána annak, hogy mennyi volt akkor - és most az állam adósság és egyéb dolog. Egyik rendszertől sem vagyok elájulva, elkötelezve pláne nem - de az akkor adósság töredéke a mostaninak - ergó - ha ti MOST ezt mondjátok, mit fognak majd a TI leszármazottaitok mondani? Az egyéb létfeltételekről/biztonságról/stb-ről nem beszélve.
Egyébként SEMMI NEM VÁLTOZOTT, csak az EGY párt helyett magánemberek irányítanak és egyéb.... de ez tényleg nem ide való. Egyébként: KGST? (Szintén csak azt javaslom, vedd elő a független forrásokat - és vonj párhuzamot az EU-val.... szerintem van.... csak más a neve.
Még egyszer: NEM FOGOK vitába keveredni, akiket bánt a véleményem, attól elnézést kérek.
néhány gondolat:
" A demokrácia a gazdag országok játékszere." A mostani "demokráciák hazája, pl. USA,GB, kevésbé demokratikusan szerezte meg a javakat a mostani jóléthez ,és ha a saját gazdasági érdekei úgy kívánják most is lepaktál mindenkivel. ( Az demokrácia ha van két párt ,és a választásokat az dönti el , ki mennyi választási pénzt tud szerezni , milyen sármos, esetleg izzad a TV vitában ? csak kérdezem.) Mi is megkaptuk a demokráciát, ( intézményrendszerét)
de gazdasági ,és sok egyéb feltétel hiány miatt kicsit döcögős nálunk. -Magyarázd már el egy árverezés előtt álló , vagy önhibáján kívül munkanélküli embernek milyen faintos a demokrácia.- Viszont jobbat még nem találtak ki.
Dipshit !
Kezdjük az alapoknál ! 1.- Nem vezetünk bedrogozva v. ittasan. 2.-Megállunk ha a rendőr megállít. (elsőre !) A többi már csak vakítás !
(szerintem)
KGST......
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=2592&session_
id=C2A/DaWYt0o17064&g=motor_cikk
Elsőfokú ítélet a lengyel tragédia ügyében.
(sarkany, 2012-11-16 11:08:06)
Tájékoztatlak Benneteket,hogy október 12.-én megszületett Andrzej R. bűnügyében az elsőfokú ítélet ,mely szerint a lengyel autóvezetőt 2 év letöltendő szabadságvesztésre és 10 év járművezetéstől való eltiltásra ítélte az első fokú bíróság, valamint 180.000 PLZ kártérítés megfizetésére.
Mint tudjátok a balesetben 3 társunk és a gk.vezető édesanyja hunyt el valamint 2-en megsérültek.A vétkes elismerte bűnösségét,de arra hivatkozott,hogy pillanatnyi eszméletvesztése miatt nem volt ura önmagának,amit a vele utazók alátámasztottak és amit a bíróság elfogadott.
A ítélet nem jogerős, a lengyel ügyészség valószínűleg fellebbez.
Máshol lelövik az első után, itt nem teheti meg a rendőr, mert meghurcolják.
Dipshit
Az élet kurva komoly stressz alatt nem olyan egyértelmű, mint most józanon.
Lehet hibás volt a gyakorlat, de ezt tanulta, olyan mint a bunyó, azt nyomod, amit tanultál, utána majd gondolkozol, mit basztál el.
Ártatlan vagy.