Tudod, miért mertem megvenni az Avon-t? Mert 13-ért ingyen van és Sport demon-t már tudom mien...ha ez szar lesz, lemegyek és veszek mást, mert van még vagy 4-5 gumija, ami fasza...
Svsz. várj egy új szállítmányt és menj le, ha Rosso 2, akkor az, de a faszinak van pár jó cucca, amit érdemes lehet kipróbálni.
Pl. most mondta, hogy ők haverjaival 2.2-re fújják a gumikat, mert jobban tapad... megnéztem a motorját...valahogy hiszek neki.
A viccet félretéve.
Rosso volt amivel vettem és nagyon tetszett.
Kellemesen kanyarodott és elment egy 5000-et.
A kettes jobb mert kétkomponensű.
Igazából eddig minden gumimon 3-5 mili majré maradt ha evvel marad 7-8 akkor sem fogok sírva fakadva a sarokba bujni.............de nem fog.
Megyek egy horvát kört és ott eltüntetem.
Ok, most megnéztem azt a Rosso 2-t... azt nekem sem kellene ám szokni, olyan puha, mint a félig emésztett rágógumi... egyáltalán minek neked a szupersport guma, úgyis derékszögben kanyarodsz
Igazából, ez erre a felnire való méret, tehát ezzel nincs gond, ballonosabb, kicsit szokni is kell a kinézetét, kicsit leengedek majd belőle... viszont beszarsz, mennyivel jobban fordul...mikronokat kell mozdulnom és már fordul is, eddig nagyon bejön...
viszont a csúszásban lehet igaza Ganjanak, kcsit szar is volt a talaj, meg kicsit bátrabb is vagyok ám vele, mert ez végre nem kocka...na majd letesztelem veletek is :)
Szia!
Gratulálok, sok-sok baleset és hibamentes km-t.
Akkor a tükörhöz a tanács:
Fogj egy krovakészletet, csavarhúzót, kalapácsot.
Közelítsd meg a problémát úgy, hogy véglegesen akard megoldani, ne gányolj, ne csinálj ideiglenes megoldásokat, ne légy megalkuvó.
Szóval...fogod a szerszámokat, majd megközelíted a motort észak-északkeleti irányból, így a nap legnagyobb részében a hátadba süt a nap, nem vakít el és nem akadályoz a munka tökéletes végrehajtásában.
Miután a körülményeket uralod, amely alapjaiban határozza meg a munka minőségét, fogd és szereld le a picsába azt a két kerek szart és vegyél valami-bármit, nekem egy 2500huf-os Homasitás műanyag tükröm van és még az is jobb, mint a rezgő-tekergő fos, amivel a Banditokat is boldogították egy időben. NA ez a megalázó.
Ufff.
Csak huzzad es lesz ami lesz.
Azért belegondoltam, hogy nektek mekkora tapadásotok lehet a 180-al....pfff...irigy vagyok.
tsanyi okos szerelő, Biti meg már dolgozott a vasamon és fasza.
Hátha.
Biti
tsanyi
Svsz. várj egy új szállítmányt és menj le, ha Rosso 2, akkor az, de a faszinak van pár jó cucca, amit érdemes lehet kipróbálni.
Pl. most mondta, hogy ők haverjaival 2.2-re fújják a gumikat, mert jobban tapad... megnéztem a motorját...valahogy hiszek neki.
A viccet félretéve.
Rosso volt amivel vettem és nagyon tetszett.
Kellemesen kanyarodott és elment egy 5000-et.
A kettes jobb mert kétkomponensű.
Igazából eddig minden gumimon 3-5 mili majré maradt ha evvel marad 7-8 akkor sem fogok sírva fakadva a sarokba bujni.............de nem fog.
Megyek egy horvát kört és ott eltüntetem.
Bár eddig csak egy volt új.
viszont a csúszásban lehet igaza Ganjanak, kcsit szar is volt a talaj, meg kicsit bátrabb is vagyok ám vele, mert ez végre nem kocka...na majd letesztelem veletek is :)
Tényleg jó állapotú (így képek alapján), de ahogy írtad, a Pirelli az Pirelli...
Talán már kész is leszek a festéssel addigra.
Épp a szabin közepén leszek, el tudlak kísérni, de csak ha kihagyunk minden autópályát, és csavargunk egyet Bécs környékén is...
De először egy iránytűt kell akkor vennem hogy betájoljam az északkeleti irányt
Azóta már kiírtam magamból
Gratulálok, sok-sok baleset és hibamentes km-t.
Akkor a tükörhöz a tanács:
Fogj egy krovakészletet, csavarhúzót, kalapácsot.
Közelítsd meg a problémát úgy, hogy véglegesen akard megoldani, ne gányolj, ne csinálj ideiglenes megoldásokat, ne légy megalkuvó.
Szóval...fogod a szerszámokat, majd megközelíted a motort észak-északkeleti irányból, így a nap legnagyobb részében a hátadba süt a nap, nem vakít el és nem akadályoz a munka tökéletes végrehajtásában.
Miután a körülményeket uralod, amely alapjaiban határozza meg a munka minőségét, fogd és szereld le a picsába azt a két kerek szart és vegyél valami-bármit, nekem egy 2500huf-os Homasitás műanyag tükröm van és még az is jobb, mint a rezgő-tekergő fos, amivel a Banditokat is boldogították egy időben. NA ez a megalázó.
Ufff.