Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, jólvan. Bevallom Neked, direkt vettem 1L-er több olajat hogy jól lehúzzam a barátomat egy ezressel. Remélem boldog vagy. Egyébként a Te 3L-es fogyasztásod is eléggé mosolyogtató, főleg gondolom nem egy 60kg-os gyerek vagy mint én :)
A történet: Tegnap mentem 260-al, de leszabályzott 6.-ban a gépem aztán a nyitott bukóm is elég szeles volt már, így visszaengedtem. De keresztben megeszi a nyamvadt vasadat még ha háttal is ülök fel a Hondámra Na ez így megfelel?
holnap egy Dobogókő..és környéke....feltéve ha még mindig van kedvem...
jövő héten eső lesz...azt mondták a jósok..és nem az EZO tv-t néztem:)
de hát én nem vagyok ideges...sőt...várom már a következő történetet..
alu súlyt ne vegyél...mert az nem is súly csak cicoma..
..újonnan nekem is sokáig csikorgott a betét...aztán egyszer csak abbahagyta....kb.2-3 ezer km múlva..
szívj egy kis füvet, megnyugszol tőle :)
az első verzióban még megmaradt..és eladtad neki...
..hát apám igazi mozigépész vagy...csücsülsz a gépteremben..és vetítesz...
..osztok mindent kettővel...ááá nem is ..hárommal...
Visszaigazoltalak, majd írj valamit, mert kiléptem és nem talállak. Van képem róla.
Ne dobd el a régit, ami megmaradt. Lehet, hogy megveszem! Én is elvesztettem az egyiket.
Neki a belső varrást felszívodó varrattal csinálták a külsőt meg csütörtökön szedték ki. A galériába írtam neked nézd meg.
Lófaszt se kaptam rá:) Egy sintér orvos hamar megműtött( összetákolta az ujjam) és fülembe súgta hogy hazafelé menet vegyek valami jó erős fájdalomcsillapítót estére mert szükség lesz rá.....rohadt kontár orvosok dolgoznak am az itteni kórházban,dehát csak addig bírtam ki:) Azóta meggyógyultunk és már fel sem veszem.
Ja :) és tavaj (5 év után) vettem észre hogy egy varrat szépen kezdi kidugni a fejét a bőr alatt................hát nem benne hagytak egy kb 4centis varrást? Gondolhatod..........
Figyi, ha veszel olajat akkor veszel másnak is? Mi vettünk, neki is kellett meg nekem is. Nekem 3L neki meg1. Adott bele egy 1000-t. Tovább nem ragozom ezt.
És igen vele is úgy történt mint veled, csak bal kézen, ízület alatt szedte le. Ezt mondta: Baszki ez lekapta az ujjamat. (holt nyugodtan) Aztán 2x sokkot kapott. Én csak 1x, de az sokáig tartott, Ő jobban viselte. Kaptál rá szilikon ujjat?
Te pontshow........tényleg lenyírta haver ujját a lánckerék?
Kíváncsi vagyok hogyan történt........
Pont így jártam én is am,nekem sincs meg a jobb kéz hüvelyk ujjnak a fele :(.....szépen bedarálta a lánc vagy 6 éve.Idióta módon takarítottam a láncot az akkor kis hondámon,és elég volt egy rossz mozdulat.
:)

Hát igaza van Krisallnak......nem volt szép ez tőled bárhogy is történt az esemény :)))))
Bár én biztos nem hagynám hogy egy havernak sem hogy ápolgassa a motoromat,hisz annak sem örülnék ha a barátnőmet egy hawer kényeztetné pont a szemem láttán :PPPP.Hát na........ki hogy van vele :)))))))))))))))))))
még annyit szeretnék kérdezni az olajcserére hogy az összes csavar normál menetes ugye?
H-H nincs rétes? Merre lesz tovább az út?:) Jövi 7re is terveztek gurulást,mert arra mennék már én is:)
Nincs kibaszott retes....lepunk is.
Nem gyenge bukócső installáció
Dunaujbol most indulunk Velencere.
Sziasztok szükségem lenne elsö lámpára és müszerfalra ha tudtok segitsetek légyszi 2005-ös a motor
Krissal, majd érdekelne hogy mennyi volt a szerelési költség!
Hát ettől kész vagyok
Na akkor mégegyszer:
- nem TŐLE vettem az OLAJAT!
- Akitől vettem annak 4L volt!
- Nekem csak 3L kellett!
- A maradék 1L-t meg a haverom! aki cserélte az olajat, egyébként Ő van a képeken is :) meg akarta venni külön, mondtam neki, h egybe kifizetem, aztán egy ezrest adott érte.
- Nem kértem meg, hogy lecserélje az olajat!
- Magától megcsinálta, egyébként nem nagy ördöngösség, nekem is ment volna, de nekiállt és én nem baxtattam érte.
- Remélem így világos.
Srácok!

Valaki vett mostanában olyan első fékbetétet ami tutira nem csikorog?Nekem hátul AP Rancing van elég betyár hangja van még szerencse, hogy inkább az elsőt használom.
Valamint elhagytam az egyik kormánysúlyomat esetleg valaki tud ajánlani valami jobb fajtát?
Kösz előre is!
Figy:
Ő szerzi az olcsó olajat neked.
Ő csinálja meg a cserét, te sörözöl.
Fizetsz neki sörben, konkrétan ebben az esetben egy fél rekesz a reális.
Eladod neki az maradék olajat.

Konklúzió:
Ez nem volt baráti gesztus, bár senki nem mondta, hogy ő a barátod.
Ha valaha üzleti kapcsolatba kerülünk, szerződést akarok látni
Én csak az öcsémnek adok bármit pénzért, haverok ingyen kapják
Gondolod, hogy tőle vettem és utána neki eladtam? Munkadíjnak meg köztünk csak sör jöhet szóba, ami meg is volt