Lovi81- Lászlósanya!
Nekem csak az első fogaskerék meg a lánc kéne, úgyhogy ha jól vettem ki Sanyának meg a hátsó lánckerék. Így még akkár jó is lehetne.
A múltkor én is majd agyvérzést kaptam: jött a Family Frost, a PB-palackos a Megy a gőzös dallamával, meg fel s alá csilingelt egy fagyis tricikli. Még jó, hogy a kukásautó nem játsza a nászindulót.
forgóstyúkot még nem ettem, de kipróbálom egyszer istenbizony :) Nálunk falun csak ökörrel szántanak meg néha jön a zsiguli aztán kiabál, hogy Dinnyét! két duda aztán ismét. Nem viszik túlzásba csak néha már idegesítő, ha épp délutáni szunyókáláson vagy
látod, látod...mi városiak csak elmegyünk a madaras teszkóba dinnyéért... fények, akciók, hangosbemondó, fúúúú, hááááá, hűűűűű! ott még forgóstyúkot is kapni.
kedves hölgy! nekem ez jó így nem nyomja a buksimat az amint, mert ez már kurwamintás, de nem zavaró, hiszen nem látom ha a fejemen van meg amúgy is nem csúnya, egyébként meg kézcsók :)
Egyszer régen kiskőrösi nyitott plexi nélkül, simsonnal esés pofára :) azóta ott a helye, szépen összevarrták.
Nadette, miért is kellene mattfeketére fújni? Nagyja olyan.
Lovi81- Lászlósanya!
Nekem csak az első fogaskerék meg a lánc kéne, úgyhogy ha jól vettem ki Sanyának meg a hátsó lánckerék. Így még akkár jó is lehetne.
De ez miért szempont? Valami dinnyefetisizta vagy?
Nadette, miért is kellene mattfeketére fújni? Nagyja olyan.