Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vettem komolyan nyugi,csak kiváncsi voltam a reakciódra..
Huh,tuti jó lehetett
Hali!

Lovi81- Lászlósanya!
Nekem csak az első fogaskerék meg a lánc kéne, úgyhogy ha jól vettem ki Sanyának meg a hátsó lánckerék. Így még akkár jó is lehetne.
én vettem airsoft puskát azt adtam nekik:)
A múltkor én is majd agyvérzést kaptam: jött a Family Frost, a PB-palackos a Megy a gőzös dallamával, meg fel s alá csilingelt egy fagyis tricikli. Még jó, hogy a kukásautó nem játsza a nászindulót.
forgóstyúkot még nem ettem, de kipróbálom egyszer istenbizony :) Nálunk falun csak ökörrel szántanak meg néha jön a zsiguli aztán kiabál, hogy Dinnyét! két duda aztán ismét. Nem viszik túlzásba csak néha már idegesítő, ha épp délutáni szunyókáláson vagy
írj Te is pls, hogy mit érne Neked és a magasabb licit nyer! =)
látod, látod...mi városiak csak elmegyünk a madaras teszkóba dinnyéért... fények, akciók, hangosbemondó, fúúúú, hááááá, hűűűűű! ott még forgóstyúkot is kapni.
nem eszek dinnyét, csak dudálnak nyáron, tudod falusi vagyok nem pesti.
ez tény.

De ez miért szempont? Valami dinnyefetisizta vagy?
azon nem jó, mert abba nem fér sok dinnye.
én kispolszkin láttam, bár arról lelógott...
sasmatrica csak a zsiguli motorháztetőn néz ki jól!
de nem is mondtam, hogy csúnya lenne! Nálam igazából a sasok meg a rojtok verik le a biztosítékot.
kedves hölgy! nekem ez jó így nem nyomja a buksimat az amint, mert ez már kurwamintás, de nem zavaró, hiszen nem látom ha a fejemen van meg amúgy is nem csúnya, egyébként meg kézcsók :)
...nekem zárt sisakom van, mégis összevarrtak... persze nem teljesen...
a kisebbjét fújd le, mintátlanításügyileg. Mer' én aszittem, hogy neked nem tetszik a mintája. De ha teccik, akkor ekszküzémoá.
Egyszer régen kiskőrösi nyitott plexi nélkül, simsonnal esés pofára :) azóta ott a helye, szépen összevarrták.
Nadette, miért is kellene mattfeketére fújni? Nagyja olyan.
Tavasz óta megvan.
Ez kérem mindenhez illik mint a jól szabott szmoking.
remekül illene a kipufogómhoz
Drága kenyér... Fújd le matt feketére az egészet.
Na ez tetszik!
Az álladat még az előtt fotózd le...mielőtt valahol elveszne..