5000 volt a 4 liter olaj, és 1400 a szűrő, a havernak, aki csinálta meg odaadtam a maradék 1L olajat egy ezresért. Az olajat nem boltból vettem, hanem van ismerősöm aki jó helyen dolgozik. Ő adta kölcsön a leszedőt is.
Nem kell túlbonyolítani azt az olajcserét. Csak egy szűrő leszedő kell hozzá meg kulcs a leeresztőhöz. Kb fél órás meló, az enyémen 3 hete lett cserélve.
Ott tuti lehúznak, szal ebben nem is gondolkodom, olyan óra díjakkal dolgoznak itt hogy inkább nem fizetem ki Meg nem olyan nagy ördöngösség ez, meg nem egyedül állok neki persze, bár egyszer már beletéptem a leeresztő csavart de nem meghúzás közben hanem még kitekerés közben, Kalev kolléga mondta merre tekerjem én meg hittem neki
Szerény tapasztalatom szerint a Brico,praktiker low termékei szart sem érnek.
De a Matador PL ami a Bauhausban van elég jó,A wiesent is,és van Topex cuccom ami meglepően sokat bir.
Persze tudom hogy árul.... nem vagyok hülye
Csak ha már egyszer szerszámot veszek olyan kell ami tartós, és ár érték arányban is megfelel egy átlagos felhasználónak, és mivel nekem szimpatikus a Louis üzletpolitikája gondoltam nem árulnak gagyit drágán ezért kérdeztem hogy milyen lehet, És mivel máshol biztos nagyobb a választék a márkák között könnyen mellé tudok nyúlni
KB 3-4 nagy barkácsáruházláncot láttam jártamban-keltemben az osztrákoknál.
Tuti akad valami olcsóbb helyben is.
Baumax,obi,satöbbi.
Mind árul ilyesmi készletet.
Az is ugyanez lesz, csak kevesebb van benne, komoly minőséget a duplájáért kapsz...
Én szétkaptam vele már két Toyotát és hibátlan... te meg becumiztad, lehet azért cserébe, hogy nekem meg jó maradjon
A.
Nem megyek olyan helyen ahol odabaszom...............papírkutya aszfaltos vagyok.
B.
Ha aszfalton baszom oda akkor a legkisebb bajom lesz egy törött olajszűrő.
MOL
Bár én Castorlt használok, de annak is csak 2000 volt literje, így szűrővel együtt én is megúsztam 7200 Ft-ból.
Pakolj be és ugorj fel..vagy le Pestre..itt vagyok az Osztapenkónál
Egy óra alatt megcsináljuk..
De a Matador PL ami a Bauhausban van elég jó,A wiesent is,és van Topex cuccom ami meglepően sokat bir.
Csak ha már egyszer szerszámot veszek olyan kell ami tartós, és ár érték arányban is megfelel egy átlagos felhasználónak, és mivel nekem szimpatikus a Louis üzletpolitikája gondoltam nem árulnak gagyit drágán ezért kérdeztem hogy milyen lehet, És mivel máshol biztos nagyobb a választék a márkák között könnyen mellé tudok nyúlni
Vidd inkább szervízbe.
Tuti akad valami olcsóbb helyben is.
Baumax,obi,satöbbi.
Mind árul ilyesmi készletet.
eléggé OFF, de aki szeret jót enni nézze meg.
Bizony, nekem is sértette a szememet, ne használj olyan kifejezéseket, hogy papírkutya!
Hova züllik a világ baszki!
Én szétkaptam vele már két Toyotát és hibátlan... te meg becumiztad, lehet azért cserébe, hogy nekem meg jó maradjon
Nem megyek olyan helyen ahol odabaszom...............papírkutya aszfaltos vagyok.
B.
Ha aszfalton baszom oda akkor a legkisebb bajom lesz egy törött olajszűrő.