Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudjátok hol érdemes rozsdamentes csavar után nézni?

Tükörrögzítő, ill. kormányrögzítő csavar kellene...

Ötlet?
Ha most kibírod a szezont, akkor érdemes megvárni a téli akciókat, nagyon komolyak szoktak lenni, mert ugye kifut a modell.
Elvileg lehetne, de a 29 a GS 32,5 az SV furás után 31 lett az SV. A fúrás nem gyengíti, mivel feljebb van mit a gyári SV furat. Egy a lényeg pontosan kell fúrmi! Mind a 2 oldalt külön bejelölve, pontozva előfúrva fúrtam ki. Kis gyakorlatt kell azért hozzá, mert 1 mm eltérés a 2 oldal között nem annyira jó. Barkácsolós embereknek, nem nagy feladat.
Ilyesmi az enyém is, csak az fehér rugós. Fúrtam, mert kellet, de elég puha anyag könnyen átvitte a fúró.Azért előfurtam neki 6-os fúróval.
Magam is ezen agyaltam.Nem szívesen fúrnám meg..
Ha másik kutyacsonttal szereled be, akkor nem lehet megtartani a GS eredeti magasságát, és nem lehet elkerülni a fúrás faragást?
Kösz szépen a gyors választ.A középállvány annyira nem izgat csak a téli tároláskor állítom arra.A felfogató lyukat te is odébb fúrtad?Gondolom az összes SV teló jó bele nincs évjárati különbség?Én ezt lőttem:http://www.ebay.de/itm/Federbe...
Szia! Csak pozitívumot tudok róla mondani. A "kis" GS-m alatt lett rendes hátsó futómű.Keményebb, nem hitázik a motor kanyarban stabilabb lett. Viszont nekem le volt ültetve a hátúlja /így vettem/ 2 cm most az eltünt. Gondolom, ha normál gépről van szó akkor megemelkedik a hátulja. Ami azért nem jó, mert közép álványon nembiztos, hogy megfog álni:-(. Viszont az amerikaiak sokan csinálják a kinti Gs forum szerint.
cutter!

Milyen tapasztalataid vannak az SV telóval? Lőttem egyet az ebayon ha neked bevált én is beépíteném.Kösz szépen!
Én az E-bay-ről hozatom,csak a superzone-be próbáltam fel h mégis milyen méret kell belőle De úgy néz ki hogy az "M"-es a befutó,érdekes mert a mostani sisakom "S"-es,érdekes hogy mekkora méret különbségek vannak a mákák között.
"A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne." [Temesvári Pelbárt, 1435 (?) - 1504]
Köszi!
Bécsi út 170.
Hol van ez a Superzone? Jahh a Louisban leárazták a Scorpio sisakokat is... erősen foglalkoztat ,hogy veszek egyet...vagy Probikert..
Én most a Superzone-ba mek felpróbálni az exo sisakot,meg körül nézni,vki szeretne csatlakozni?
Tök jó akciók vannak a Louisban!
Köszönöm! De akkor egy életre le vagyok kötelezve neked, számíthatsz rám!
Nem egy embert fognak figyelni.
Mondjuk tart az ellenzék egy tüntetést, leszedik a területről az összes mobilt és feltérképezik az elmúlt 1 hét hívásait és kijönnek csomópontok, akik a legtöbbet telefonáltak és szervezkedtek... és hirtelen adóellenőrzések, vizsgálatok kezdődnek, átvilágítják a vállalkozásaikat...
Összeesküvés elmélet, de én így csinálnám, de gondolkozni sem akarok rajta, mert csak azt érzem, hogy légy vagyok egy hálóban...
Persze jöhet.Barátilag ingyen küldöm a postaköltséget meg valahogy kigazdálkodom...
Viszont nem tudom mikor lesz másik de mindenképpen írok mailt vagy itt szólok.
Tényleg érdekes kis leírás,de az is igaz hogy csak akkor fognak figyelni ha okot adsz rá vmivel
Megküldhetem az E-mail-edre?. Köszönöm! De nyugodtan ráírhatsz egy összeget, ha baráti, szívesen kifizetem!
Jó reggelit :-)

Délután valaki gurul valamerre?
Sajnos lőttek a mai gurulásnak....meló van
OK . Köszi ! hétfőn jelentkezem nála .
(lehet viszek +10 cm laposvasat, és eladom neki. jó...talán hozzácsapok egy akciós sert is )
dafke Ganja, pedig ÉN SEM ! füvezek . csak szeretem a jó zenéket . http://youtu.be/TfTu7xmwfn8