Elvileg lehetne, de a 29 a GS 32,5 az SV furás után 31 lett az SV. A fúrás nem gyengíti, mivel feljebb van mit a gyári SV furat. Egy a lényeg pontosan kell fúrmi! Mind a 2 oldalt külön bejelölve, pontozva előfúrva fúrtam ki. Kis gyakorlatt kell azért hozzá, mert 1 mm eltérés a 2 oldal között nem annyira jó. Barkácsolós embereknek, nem nagy feladat.
Kösz szépen a gyors választ.A középállvány annyira nem izgat csak a téli tároláskor állítom arra.A felfogató lyukat te is odébb fúrtad?Gondolom az összes SV teló jó bele nincs évjárati különbség?Én ezt lőttem:http://www.ebay.de/itm/Federbe...
Szia! Csak pozitívumot tudok róla mondani. A "kis" GS-m alatt lett rendes hátsó futómű.Keményebb, nem hitázik a motor kanyarban stabilabb lett. Viszont nekem le volt ültetve a hátúlja /így vettem/ 2 cm most az eltünt. Gondolom, ha normál gépről van szó akkor megemelkedik a hátulja. Ami azért nem jó, mert közép álványon nembiztos, hogy megfog álni:-(. Viszont az amerikaiak sokan csinálják a kinti Gs forum szerint.
Én az E-bay-ről hozatom,csak a superzone-be próbáltam fel h mégis milyen méret kell belőle De úgy néz ki hogy az "M"-es a befutó,érdekes mert a mostani sisakom "S"-es,érdekes hogy mekkora méret különbségek vannak a mákák között.
"A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne." [Temesvári Pelbárt, 1435 (?) - 1504]
Nem egy embert fognak figyelni.
Mondjuk tart az ellenzék egy tüntetést, leszedik a területről az összes mobilt és feltérképezik az elmúlt 1 hét hívásait és kijönnek csomópontok, akik a legtöbbet telefonáltak és szervezkedtek... és hirtelen adóellenőrzések, vizsgálatok kezdődnek, átvilágítják a vállalkozásaikat...
Összeesküvés elmélet, de én így csinálnám, de gondolkozni sem akarok rajta, mert csak azt érzem, hogy légy vagyok egy hálóban...
Persze jöhet.Barátilag ingyen küldöm a postaköltséget meg valahogy kigazdálkodom...
Viszont nem tudom mikor lesz másik de mindenképpen írok mailt vagy itt szólok.
OK . Köszi ! hétfőn jelentkezem nála .
(lehet viszek +10 cm laposvasat, és eladom neki. jó...talán hozzácsapok egy akciós sert is )
dafke Ganja, pedig ÉN SEM ! füvezek . csak szeretem a jó zenéket . http://youtu.be/TfTu7xmwfn8
Tükörrögzítő, ill. kormányrögzítő csavar kellene...
Ötlet?