Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megvan az új óvszerem a hátsóra, akkor majd beírom, hogy merre megyünk
.....hivatkozz Szilárdra, akinek a Hacsija van nála!
Hali!
Ha jó Érd, (Érdi lehajtó az emelkedő tetjén az M7-nél, Parkváros, na onnan 3 perc) akkor a kasztnisom ajánlhatom, hívd fel, ma pont beszéltem vele, hibátlan munkát végez, azt mondta megnézi, ha felhívod és meglátja, de előre közöld, hogy kokányolást akarsz, vagy végleges szép munkát.
Ha kokányolást, akkor ki fog röhögöni, de megcsinálja, csak megmondja, hogy kb. meddig fog tartani :)
Gyurika:06705295830....hívhatod, akár most is már.
De kár hogy nem délután mentek...
Bár lehet azt is lekésném :-) mint a múltkor
Azaz........elore is koszi.
Sajnos az egy ilyen szar alkatrész! Hajlítani kell alá laposvasból egy ugyanolyat, ami illeszkedik hozzá. Össze kell őket hegeszteni, majd a lyukakat újrafúrni. Ha ezt nem teszed meg, mindig el fog törni!
Okok, egy Rosso 2 van fenn a képtárban 180/55/17

http://e107.pumigumi.hu/e107_p...

Megnézzük, ok!
Help ! ismét eltörött az ülés alatti lemez , ami a "majrévasat" tartja. Tudnátok ajánlani egy ügyes szakit B.örs , ill. környékén ?
előre is kösz !
Ápropó ha a pumigumihoz mentek ránéznétek a 180-as rosso II-re?
Mintamélység meg profik érdekelne ha lehet.
Szerintem síkosított Durexet bárhol vehetsz még trafikban is.
Ezért nem kell csövezned vidéken.
Na.. aztat csinaljuk, hogy gyere velunk aztan lesz valami, kozben nekem gumi, meg jofele etel a szajba es egyszer csak a tundran talaljuk magunkat. Zsenialis terv... konkretan, ha nem veszek gumit, nem is jutok mar haza...sza kell ;)
szerintem ganjaninja arra gondolt, hogy ha már a haverod szerez neked olcsón olajat, és meg is csinálja a szervizt, akkor a maradék olajért nem kellett volna egy ezres elkérned..... lehetett volna pl. a "munkadíja" az egy liter olaj.
béke, emberek!
én legalább kettőből egyre jó lennék
Nem érek rá, sem vasárnap.
Azt még nem tudjuk...
Bocsánat! Nem 11...hanem 10!
holnap meló........ vasárnap lesz valami gurulás?
Holnap 11 érdi körforgó Shell...opcionáli Dunaújváros mert Krissalnak gumi kell...utána rétes..és még ki tudja..
Akkor ha postát nem számoljuk minimum egy ezressel olcsóbb.
Benézted.
Mol Dynamic Moto 4T Street 10W40 1L motorolaj 1.459 Ft
Pedig azt hittem, hogy majd az olajat fikázzátok le, erre meg jön a füves nindzsa, na szép, szerintem nem basztam át senkit. 5000Ft 4L olaj. 1L olaj 1000 Ft Amikor literje jusztse 1000Ft. Na gondolkozz már ember. Hol kapsz ennyiért? Te mennyiért cseréltél? 10.000? alsó hangon? Pancser.
Te hüle vagy. Ezt olyan embertől kaptam aki vizsgabiztos, nem töltögeti. De leszarlak ezek után egy irigy fasz vagy!
Javítja a motorodat és pénzt kérsz az olajért?...bocs...200 ft- megtakarítása volt...
...de lehet ,hogy téged basztak át....ennyiért lehet ,hogy más volt a flakonban.
Választhatsz...Vetítős vagy Lúúúúúzer......nincs harmadik verzió!
5000Ft-ért kaptam 4 litert, lehet nem hiszed de nem is érdekel :)
A képen látható olaj az Ár-Gépen 3337 Ft....még jobb!:))