Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg csak látják, hogy női vezető, és visszamenőleg bosszút állnak az összesen rajtad keresztül?
T. NYUSZ
Nem lehetséges ,hogy a srácok ismerkedési szándékkal "közelednek" a nök pedig a konkurencia miat törnek törékeny testi épségedre?
multkor hátulról engem is meglöködt egy vectrás...az volt a szerencséje hogy be volt húzva a fékkar,mert ha nins akkor eldőlök és kicsapom bence alól is a motort...az sokba lett volna neki
Örülök, remélem tényleg jössz, és nem csak ígérgetsz, mint Teddy barátunk!
Ejnye, a kerékpáros is ember, csak kevesebb a vastartalma
Azért mert mercije van nekem is van, bár lehet hogy nem ér többet a te sárgadrágaságodnál
Általában a legjobb megoldás a kekeckedő autosokkal szemben, hogy megelőzni a szitut és nyélgázzal kikerülni öket, akkor nincs vita
Ja a mercis: miután rádudáltam, hogy mi a ****t csinál, satuzott, és láttam a fejét... majdnem kiszállt megverni. Vszeg a gyerek miatt nem tette....
Szép jó reggelt mindenkinek!

esSO, Dorina: úgy tűnik, h megyek a partira.

Katasztrófa volt a péntekem, egy Mercis lekurvaanyázott szép cifrán és majdnem átlökött a szembejövők sávjába. A hátsó ülésen 2-3 éves kiskölyök. Az ok rejtély.

Ma reggel: elsőbbséget adtam a STOP-táblánál (igaz, CSAK egy kerékpárosnak), erre hátulról belém koccant egy zsírfej. Pedig már ott álltam előtte is a sorban, nem előzgettem, semmi. Amikor szabályos vagyok, akkor szívok. Hogy van ez? Amúgy nm lett semmi bajunk, de simán eldőlhetett volna Zümi, és akkor kiugrani sem tudtam volna alóla.... Az meg ha rám esik a pihe 190 kiló...

Mi a franc van mostanság? Elegem van.... Múltkor is 800 méteren legalább 4x törtek az életemre, pedig akkor is full szabályos voltam...

Muki: Miért nem jöttél oda?

Ratesz: gyilkos lehetett a táv!
No, húzok úszom egyet a fürdőkádban. Aztán doki. Semmi komoly, csak megtámadott egy egysejtű... a kis genyó!
Már megint 6-kor fent voltam. Nem tehetek róla, olyankor menni kell... oda ahová a király is gyalog jár! Ki..szott bioritmus!
A tegnapi napom szólt vala az álomról... Ma már pörgök megint, csak úgy Medvemód. Innen már csak a csillagok együttállására és frontérzékenységre fogok hivatkozni! Vagy a fejem fog fájni?!
Ja, és naaaaaaaaagggggggggyyyyyyon fáradt, pihennie kell, sokat aludni! Reggel 6-kor a gép előtt!
Erik!

Te, mint pesti legény,tényleg a Blue-féle betéttel jársz a legjobban. De természetesen én nagyon szívesen megrendelem Neked a Nagyvastól/ha kell, bele is dobhatjuk 30.-án/ Csak válaszd ki, h melyiket! GoldFren, NewFren, Lucas.....?Ár szerint is válogathatsz, egész jók.
Ha eredményre jutottál, jelezz vissza, és rendelem - v nem
Ezt kapom még egy darabig! Jóóóó van!
Muki27!

Azért mérget ne vegyél Teddy igéretére, miszerint őrségi randi.......stb,stb. A szája nagyon könnyen jár, a teljesítéssel már van néminemű problémája!
A rossz nyelvek 12000 motorosról beszéltek...

Volt ott minden. Rigától a robogón át a legdrágább masinékig. Láttam egy MV Agustát is...
Az egyik képen éppen le is kaptam egy GS-t véletlen. Ez Csopak után volt a dombtetőn. A rend éber őrei is nagyon szépen motoroztak, nem csesztettek senkit, viszont mindenhol ott voltak, így nem is láttam igazi ökröt!
Blue! Azok a fiúk a robogón! Nem semmi esőruhájuk van...
Hi!

Ja-ja, minket láthattál akkortájt Füreden. Mi is figyeltük a GS-eket, hátha van ismerős. Láttunk vagy 15-20 GS pacit a felvonuláson. Ilyenkor a közelünkbe kell kúszni... szerintem nem szaladtunk volna el. Sőt, ha jól rakom össze az időpontot éppen az út mellett álltunk, amikor láthattál.
No, majd legközelebb.

A lényeg, hogy most világosodott meg nekem, hol is laksz. Az őrségi gurigát elhalasztottuk, de az idén még megyünk arra... szerintem akkor nem hivatkozhat senki a távolságra. No, akkor majd összefutunk legkésőbb! Nekem is tetszett a felvonulás, de jövőre csak azért nem megyek fel. Így jó volt, hogy véletlen belecsöppentünk a közepébe... Érdekes élmény.
Hi Ratesz!
Nem semmi tekerés lehetett... minden tiszteletem a lóé és a lovasé! A lényeg, hogy egyben ott vagytok! Le a kalappal!
A hogy nézem az szintidőt, nem sokszor álltál meg, vagy húztad GS paci fülét... Szép átlaggal mentél!
NO SZEVASZTOK! MEGCSINALTUK! 1231km 14 ora alatt. Hat nem volt egy egyszeru etap, senki ne probalja meg! Szoval a voros villam is rendben volt, meg a hatsom is tulelte Neussig. Most megyek is aludni, mert 3.5 orat horpasztottam eme kis projekt elott! Holnap folytatom.
viktor!

jó hír és rossz hír:

1) igaz, hogy mezőberényi a cég székhelye, de szerintem még mindig nem nyitottak boltot, én valamikor a tavasz elején vettem fel a kapcsolatot a tulajdonossal, és azt írta, hogy terveznek egyet nyitni, hogy lett e belőle valami? Nem tudom.(esetleg meg lehet kérdezni Bobeket)
2) én ugyanilyen olajat vettem a bömös-be Debrecenben a yamaha Máthénál, nagyon korrekt bolt, segítőkészek. Valahol Miskolc környékén laksz, ha jól emlékszem? Akkor nemis lenne nagy kerülő, ha Debiben vennéd ezt az olajat. Esetleg a vendégkönyvükben kérdezz rá, hogy van-e nekik raktáron.
Máthé

üdv: heinrich
Tévedés:-)
34-et:-)
Akor szar láncot használsz!

Nekem a 125-ös TZR-re is egyszer a szerelő srác SR láncot tett fel.....meg is ettem 5000km alatt:-)

Itt is vedd meg a legdurvábbat és meg fogsz lepődni
Erik!

Igen olvass vissza:-)

Beviszed a rossz betéteket a www.ronakft.hu oldalon lévő cimre és 1560-ért kapsz egy újat....
Nekem ez van benne tavasz óta és nem nyikorog.......

1560ft!
Tudsz ennél olcsóbbat?
jó de Zema 200pacit használ egykeréken te meg 45öt
A GS az ásványit szereti - ezt megerősítették a Full-Gasnaál is.....
20w50 10 fok alatt AKKUGYILKOS:-)

Még meleg a tapasztalatom:-)))))
0 fokban meg eleve kizárt hogy elindulj vele:-)