Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak el ne bizd magad, még sokkal idősebb korban és sokkal több tapasztalattal is nagyot lehet esni Persze tapasztalatom az nekem nincs, csak amik körülöttem történnek abból következtetek.
Én eddig megusztam- azon kivül hogy egyszer seggreültem a robogóval cca 10km/h val.
bocs elszámoltam csak 420km
Sziasztok!
Bár pár hete már kértem tőletek tanácsot, de azóta nagy dolgok történtek.
Szóval vettem én is egy GS500-t. 2000-es, fekete, tetszik és most tanulom. Sajna csak csütörtökre sikerült elkészülnöm a nevemre szóló forgalmival, így nem sok időm volt gyakorolni. mindegy. Pénteken elgurultam Győrbe egy haverhoz, akivel már elég régen találkoztam, majd ma reggel legurultunk Alsóörsre, ahol beálltunk a felvonulók közé, végül most hazagurultam. Így elsőre 470km
Nagyon nem ismerem még a gépet, de minthogy jópár éve nem ültem 50ccm-nél nagyobbon, és már elmúlt a fiatalkori meggondolatlanságom (remélem), így bőven nem mentem rekord átlagsebességet, de szó mi szó nem is ez a cél!
Pár hete már figyelem a fórumot, meg a hozzátok kapcsolódó oldalakat is, ezért ha lehet még az idén nyáron eljönnék veletek egy kisebb túrára is (most NAGYON fáj az alfelem, ezt is szokni kell még).
További jó motorozást!
Jóccakát!
No, meg is vagyunk a számcserével!
Ha holnap nem veszem fel, akkor motoron ülök...
Drótolunk majd!
A számod felírtam, de én nem tudlak hívni 25 Ft-ból! Meg amúgy is Te döntesz, hogy hogyan lesz, tehát Te hívj, ha kitörpölted! 30-855-23-12.
Mondom, hogy alhatsz nálam, ha nem félsz egyedül! De a melóhelyemen is van lehetőség aludni. Ha megvan a végeredmény, csörögj rám, és eligazítlak. Nem lesz veszélyes, mert a munkahelyem a főuton van, odatalálsz. A fagyissal szemben!
Akkor hívlak, eltettem a számot!
Akkor holnap beizzítjuk a GSM-et, aztán estére minden kiderül!

Jóccakát Nektek!
No, penge. Akkor a sátrat itthon hagyom.
A Nyúl előtt meg elhúzom a mézesmadzagot... max. panziózunk egyet, mert ugye Dorina sincs otthon. Vagy elmegyünk/elmegyek vele szülinapozni!
No, a kedv megjött hozzá, holnap meg kiderül, hogy mi valósul meg belőle.
Az adataim közé feltettem a telefonom számát. Holnap reggelig ott lesz... Így el is tudjuk érni egymást!
Banyek! Feladtad a leckét!
Részemről gömbölű, ha egyedül elleszel itt egy éjszakát, mert én robotolok! Ja, van olyan hely, ahol egy medve elalhat!

Igaz, hogy én nem vagyok Devil, de egy kicsi van bennem ebből:
Csak hogy fájjon a szivetek! Olyan szenzációs a víz, hogy leírni nem is lehet! A fagyisnál meg 26 féle volt ma du.
Ha esetleg mégis lesz vmi, szo 8-tól vas 8-ig elérhetetlen vok. Utána leszek net közelben. Akármerre mentek, jó utat! És télleg vigyázzatok magatokra, mert hullanak a motorosok! Pá
Nos, ezen eltörpölök még lefekvés előtt...

Vagy már most is meggondoltam...
esSO! Sátrat vigyek, vagy lesz ot valami medvebarlang? Mer" akkor, miután hazakísértem a Nyuszit, veszem az irányt Balassagyarmat felé.
Erik meg jön vasárnap, és úgy fog minket meglátni, hogy be van szűkülve a szemünk! Bár ahogy olvasom, az övé is csak egy csííík lesz....
Szerinetm ezt meg is dumáltuk.

Szóval esSO, várom a válaszod, mert szeretek mindent jó előre eltervezni!

Az Isten éltessen születésnapos!
Teddy!

Előbb holnap megnézem , este referálok és utána a számlaszám. Egyébként utánad is vinném a Balcsira,csak épp a szülinapi bulimat tartom a kertben. És miért nem jó, hogy vasárnap meglátogassuk Essot? Én direkt a vasárnapra gyúrtam, azt hittem akkkor mentek Balcsira! Essoéknál is lehet fürdeni a tóban! Szívesen felvezetnélek titeket, már ismerem a járást!
Akkor mindenki örömére egy bulihordó rendel!
Jöhet:-)

elkezdtem csinálni, csak 1db nem darab...... felülre túl vicces lenne - igy 2 oldalsó már jó lenne:-)
Jelenleg egy ceruzatartónak funkciónál, de még van rajta finomitanivaló.....
Mámmint vasárnap reggel?
Az tök jó....... Nem is megyek:-) Hiszen vasárnap reggel Én is teperek már haza:-)
Ratesz meg ma jön haza... aztán GS pacin lovagol vissza Neuss-ba... Vagy ma már megy is vissza?
A Nyuszi mindent olyan kékben lát, hiszen éppen olyan színű a szeme nekije... Ám azt én sem értem, hogy a fényképezőgépe hogyan tudja ezt megörökíteni?!
Bittos, mer nem Kefalónián voltatok!
Nagyon jó volt, de meghoztad az esőt keddre!
Majd jövőre... Hátha...

Csak azt nem értem, nekünk miért nem türkizkék volt a tenger?
Nyussz!

Neked kell tudnod, mit válassz, de a MEGA COOL PARTY tényleg mega lesz...
Én biztos nem hagynám ki... Szóval számítunk Rád!
Szia Dorina!

Na milyen volt göröghonban? Nem taliztunk...
Annyi progi van 30-ra, hogy izééé

- esSO-parti
- Zs-parti
- iskolai tali
- tmobile koncert.

egyenlőre....

nyusznyusz
esSO!
Köszönve a meghívást, holnap mégis a Balcsi felé vesszük az irányt. Legalábbis minden jel erre felé mutat. Két hét múlva, viszont mindent bepótolós komolyság lesz!
Tényleg kialakul lassan egy nyomvályú Balassagyarmat és Baja között...

Erik!
Majd egy számlaszámot küldj nekem légy szíves az emilemre. Nem szeretek adós maradni...

Blue!
A bulihordós-csomagtartó projekt pihentetve van még? Mert, ha barkácsolhatnékod van, akkor feldobok egyet az északi végeken megrendezendő MEGA COOL PARTY MEETING PETTINGRE. Engem a tartalma jobban birizgál...

"Lalikám! Mennyire vagy túsz?! A sörhő hozzáférsz...?"
Bizony, hogy nem utolsó gondolat! Bár én szülinapi partyn leszek szombaton , de ha jöttök, ezerrel hazateperek reggel!