Köszi a lehetőséget. Annyira HKG még az ötlet, meg sok a változó benne, hogy nem tudjuk mikor indulunk, merre kell mennünk, ilyesmi. Amúgy a tihanyi gödrös-részre gondoltunk strandolni...
Egyenlőre a szo tűnik esélyesebbnek, de este derül ki!
Van a fanok oldalán egy balassagyarmati csajszi... azt hiszem aktivizálni kellene! Szerintem itt nem olvas ő... majd írok egy emilt neki, ha belefér a nyírjesi MEGA COOL PARTY.ba?!
Nem is utolsó gondolat... még csak nyitogatja a szemeit a Nyuszek, szerintem. De biztosan bekukkant ide... és, ahogy gondolom lesz is véleménye! Végül is a Dunakanyar is "húúúú de szép látvány" út közben...
Te már nagyon be vagy indulva!
Csak ötlet: mi lenne, ha vasárnap HKG keretében meglátogatnál/tok? Szombaton én melózom, vasárnap reggel 8 körül végzek. Akár motorozás, akár strandolás is lehetne a progi. A nyúlt is kerítsd elő! A sörözést értelemszerűen a partyra halasztjuk
Nos, ez a hír mindenképpem megnyugtató számomra! Minen szempontból így jó ez mindenkinek, azt hiszem... Nagyot is néztem volna, ha kiderül, hogy atyádnak rejtett "hobbijai" lennének!
A regisztrálást nagyon jól tetted! Most már két, nem is akármilyen, csajszink van! Nem is jó az más bőrében lenni sokáig...
Ahogy Nyuszit ismerem, krónikus északi-part függő a leány! No, holnap megolvassa az ajánlatot és kitörpöli. Ugyanis jelentős része a napnak strandolással is telhet!
Addig be kell szereznem egy pöttyös gumilasztit... óriási feladat! Hogy miért, mert piros labda fehér pöttyökkel minden méretben és mindehol kapható...DE, fehér laszti piros pöttyökkel?! No, ez már kihívás!
A 22-es csapdája! Én is mindig vadászom az együtt állást, de nagyjából mindig csak a nyugtázás van... elértem ezt is. a következő az 5555,5 km lesz, amit megörökíthetek, esetleg... ahogy számolom esSO-nál fog ez bekövetkezni. Akkor erre is iszunk egyet!
Sajna, ez csak telefonnal készült, ezért ekkora. De Bluenak elvileg kell lennie nagyobbnak, mivel ő már volt itt. But! A MEGA COOL PARTYn lesz mód nagyobbat készíteni!
ha már nincs Orség, és vasárnap akartok menni balaton környékére, akkor Balaton-széplaknál szabadstrand látogatás, a parttól 200 m-re a motoroknak zárt hely biztosítva (kollega telke)!
Köszi a lehetőséget. Annyira HKG még az ötlet, meg sok a változó benne, hogy nem tudjuk mikor indulunk, merre kell mennünk, ilyesmi. Amúgy a tihanyi gödrös-részre gondoltunk strandolni...
Egyenlőre a szo tűnik esélyesebbnek, de este derül ki!
Azért köszi